1 out of 1 members found this post helpful.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@impelo: art 14 nu cumva face referire la furnizori (gen RDS, RMT, UPC, VDF, Orange, Cosmote s.a) si la prelucrarea datelor cu caracter personal? Blogul lui RedHat nu prelucreaza date atata timp cat nu desfasoara activitati in baza datelor respective. Am I wrong ?
Ultima modificare făcută de EHR; 9th May 2012 la 12:24.
Motiv: none

Postat în original de
RedHat
Are acest drept?
Nu ma deranjeaza sa ii sterg posturile, insa as dori sa ma lamuresc in legatura cu acest aspect.
N-are nici un drept. Forumul e proprietatea ta personala si a fost de acord cu Termenii si Conditiile cand si-a facut cont.
Legea aia e pentru date cu caracter personal, adica pentru
Cod:
a) date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
RedHat
Nici nu se pune problema sa nu i le sterg.
Ma intereseaza totusi aspectul legal al acestei probleme si din cate am citit pe grupul de yahoo, adresa de email este data cu caracter personal.
Sterge-i adresa de email.
Daca nu esti inscris la http://dataprotection.ro/ , n-ai voie sa prelucrezi genul asta de date in the 1st place
.
Ultima modificare făcută de puthre; 9th May 2012 la 12:44.
2 out of 2 members found this post helpful.
Eu zic ca poti sa stai linistit si sa il ignori.
"Legea nu se aplica:
prelucrarilor de date cu caracter personal, efectuate de persoane fizice exclusiv pentru uzul lor personal, daca datele in cauza nu sunt destinate a fi dezvaluite (de exemplu, agenda personala telefonica sau cuprinzand adrese de posta electronica, evidenta datelor de nastere ale prietenilor);
prelucrarilor si transferului de date cu caracter personal, efectuate in cadrul activitatilor din domeniul apararii nationale si sigurantei nationale, desfasurate in limitele si cu restrictiile stabilite de lege."
Legea se aplica doar pentru operatorii ce au dreptul sa prelucreze date cu caracter perosnal.
Citeste articolul complet: Atentie la prelucrarea datelor cu caracter personal Legea nr 677 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date a fost pub .: Arhiva .: Banat Business .::. e–Revista