Asta mi-a facut si mie probleme cand eram pe invatam, stai linistit cu o bere ca n-are ce sa-ti faca.
Asta mi-a facut si mie probleme cand eram pe invatam, stai linistit cu o bere ca n-are ce sa-ti faca.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Pai ce sa mai zic... Va multumesc atunci tuturor ca m-ati luminat. Apreciez enorm. Va multumesc inc-o data.
LE: Oricum, daca cineva mai are ceva de adaugat, chiar il rog s-o faca.
@bogdan intre voi exista vreun contract ceva prin care se stabilieste ca o sa iti dea bani pentru ca ii faci niste articole ( mai mult ca sigur nu), exista probabil doar niste discutii . tu ai scris de el pe blog ca este un rau platnic etc ( ma gandesc). eu asa vad lucrurile . legal el nu are nici o obligatie fata de tine , pe vorbe si povesti nu poti sa demonstrezi nimic. tot din acelasi motiv, legal tu te-ai legat de persoana lui atunci cand ai publicat acel articol despre ce om este el, deci ar putea sa apeleze la un avocat.
totusi avand in vedere ca este un om de nimic si nu iti da banii pentru munca ta, asa cum a mai scris si un coleg nu cred ca are el bani de avocati. si daca ar avea si te-ar contacta un avocat pe intelegere amiabila poti sa stergi articolul atunci.
deci oricum stai linistit
adi_deg: Legal, nici Bogdan n-a facut absolut nimic gresit. A scris un post despre XDesign. Cauta-l in baza de date. Sau un id de messenger. Asta ar fi culmea, sa vina cu avocatul la tine ca ai scris un post despre un id de yahoo messenger si un username de pe un forum, fara niciun detaliu personal.
Plus de asta, nu vad unde ar fi scris ceva despre el. Omul a scris ca nu si-a vazut banii si ca a incercat sa il contacteze. Pai sa fi fost eu in locul lui, il faceam pe fata tepar, hot si nesimtit. Si ii publicam si siteul cu vreo 2 keywords gen "tepari", "scam", bold-uite. Nu de alta, dar sa stie si altii ce si cum.
Just my 2 cents. Asa merita oamenii de genul. Si mie mi-a facut faza la fel asta, acum vreo 2-3 ani, cand eram la inceput. Voia un website custom si dupa ce am inceput munca, cand am ajuns la primul deadline nici vorba sa mai dai de el. Cand am dat de el, mi-a zis ca n-a fost el, ca se juca fratesu la calculator. M-am lamurit cu el in momentul acela.
Have fun.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Eu nu stiu ce a scris si nu ma intereseaza ce scris. Clar Bogdan are dreptate, pentru ca a facut un serviciu si ala nu a mai platit. Ala este un tepar si s-a comportat aiurea, ca nu raspunde, nu recunoaste..etc .. Toata treaba este ce ai scris . Eu daca de exmplu ma apuc si pun despre cineva un articol ala este un hot si un prost ...si nu am probe el poate sa ma dea in judecata pentru ca i-am "umplut numele de rahat". Este exact ca si la tv, cand discuta moderatorii cu invitatii, spui ceva trebuie sa probezi ..
Deci de primit sigur nu o sa primesti nimic . S-a dus la intimidare cu tine
Uite nici asta nu este normal..el te-a speriat acum si tu esti fericit sa nu vina cu avocatii la tine si pentru asta esti dispus sa renunti si la banii pentru care ai muncit. Incercati pe viitor sa impartiti munca pe module mai mici . Ai facut 2 articole da banii, mai fac inca 2 iar o tura de bani si tot asa, mai limitezi riscul .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)