Am citit topicul si pot sa-mi dau si eu cu parerea (limitata la un anumit nivel din punct de vedere tehnic), este o mare diferenta, exact cum a spus EHR la un moment dat intre downtime-ul efectiv si cel datorat load-ului. Este foarte interesant cum "toata lumea" se plange ca "nu mergeeee siteeee-ul!!!!" si nu sunt intelegatori ca downtime-ul efectiv (server down) poate fi din multiple cauze - lucrari de mentenanta (MEREU anuntate), upgrade (anuntat si spre binele clientilor), probleme tehnice (daca stie cineva sa prezica viitorul, sa-si dea cu parerea). Judecati de foarte multe ori hoster-ul ca pe un "obligat sa", insa chiar daca de multe ori chiar si voi cauzati acele server load-uri, astfel incat altcuiva i se incarca site-ul mai greu datorita load-ului facut de voi. Daca nu sunteti suficient de multumiti de shared hosting, luati-va VPS, luati-va dedicat... Put your money where your mouth is.
@ Cristian D, mi se pare lipsa totala de respect fata de un user mai vechi al comunitatii si cu siguranta mai in varsta decat tine, dar nu imi permit sa ma implic in cizelarea ta dpdv social si in cei 7 ani de acasa.![]()
Ultima modificare făcută de mrjohnny; 9th November 2012 la 17:10. Motiv: typo
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Nu ti-a cerut nimeni sa te straduiesti iar daca te crezi suficient de abilitat sa vii cu alte argumente logice, chiar te rog sa o faci insa numai dupa ce reusesti sa intelegi exact ce am spus, si nu ce ti-ar conveni sau ce ti se pare tie ca as fi spus. Unde nu intelegi, intreaba-ma si te ajut.
Pentru tine, am sa rezum tot ce am spus pana acum la "un uptime sub 90% reprezinta intr-adevar o problema pe care nimeni nu si-o doreste". Acum sper sa percepi mai bine.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@mrjohnny: nu ma leg de diferenta de varsta ci de felul in care percepe ce am spus. Sunt altii care la 20 de ani (+/-) au capacitatea de a intelege corect si sunt destule exemple printre colegii de aici insa nu este nevoie sa mergem pana acolo incat sa ii citam desi ar merita acest lucru.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
post scriptum:
- daca clientul te suna si zice ca "site-ul e down", desi tu ca furnizor il vezi OK, verificati-l impreuna cu downforeveryoneorjustme.com
- dacaa un client zice ca mailul ce l-a trimis acum 3 ore n-a ajuns la destinatie, asta se pune la "downtime"?
.:|:.
Uptime sub 90% ? Pe bune ? La uptime sub 90% pentru unii deja e dezastru...asta inseamna ~ 72 de ore de downtime lunar.
Nici n-am zis vreodata ca n-as fi de acord cu un mic downtime sau deloc intelegator, problema o reprezinta acel downtime, iar 6 ore lunar mi se par mult, mie personal.
Ce m-a deranjat este atitudinea lui EHR ca vanzator de serviciu/produs, felul cum a pus problema, ca si cum nu i-ar pasa de client si de pierderile suferite. Daca e vina clientului mi se pare normal sa-l anunti "ba, vezi ca din cauza site-ului tau imi crapa serverul" si sa ia masurile necesare (exista multe chestii automate care te anunta cand e cazul).
Asta cu varsta este (say something stupid here). Pot la fel de bine sa-mi ascund varsta si sa nu mai fie adus acest argument in discutie. In fine, poluam degeaba topicul omului...
Iar ai inteles ce ti-a convenit, cum te-a dus capul sau ai rastalmacit vorbele pentru a induce o atitudine eronata. Nu am spus decat ca nu ma interseaza despre ce furnizor este vorba si nici de cauza celor 6 ore, atata vreme cat nu ma priveste (nu este related to Experthost). FYI, in momentul de fata, cel mai mic uptime este de 99.989% si este afisat public, cu actualizare automata. Asta ca sa nu mai crezi ca ar fi o problema aici.
----
@gupi: din punctul meu de vedere, nu neaparat (pct 2). Poate sa fie rejected din diverse motive sau sa existe filtru pe IP-ul senderului (incl. mesaje delay tip TS*** de la free emails). In functie de natura problemei poate sa fie vorba si de serviciu nefunctional (service not running)![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)