Am nevoie de un hosting sa suporte maxim 10 wp pe us, nimic pretentios.
Recomandari, preturi?
Am nevoie de un hosting sa suporte maxim 10 wp pe us, nimic pretentios.
Recomandari, preturi?
WiredTree - Managed Dedicated Servers | Managed VPS Hosting | Fully Managed Web Hosting
vps managed de la 40$/luna in sus
Au cpanel si whm. Daca te limitezi la php+mysql si nu incepi sa ceri alte prostii instalate pe server va fi totul ok.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Am gasit si folosesc unul foarte bun in UK (shared, ai 100% din cpu si 400MB memorie pe pachet) , promotie la 5 lire pe an la prima comanda (1,79 lire/luna dupa). Au servere foarte rapide si suport foarte bun. Pm daca esti interesat.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
@Kidu vezi si serverloft – Welcome to serverloft – Dedicated Servers . Au preturi bune.
Am un server acolo si merge ok . DE asemenea au preturi foarte bune.
hostgator baby plan , 8$ pe luna, domenii nelimitate, teoretic fara limita de banda si spatiu, real probabil iti cere sa upgradezi daca ajungi sa consumi prea mult - e un shared. Vine cu cpanel si fantastico pt instalare wordpress.
Am trecut pe la servage (.net), dreamhost (.com), imountain (.com), lunarpage (.com), dar cel mai multumit sunt de imountain. Eu am ceva oferta mai speciala negociata, sunt foarte flexibili, si ECO. Am tinut la ei un wordpress care avea >5000 uv si care era un mancator enorm de banda, nu au zis nici mâc.
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)