Recomandare hosting in .ro
Salut! Va rog sa scuzati eventualele greseli din acest post, dar sunt un car de nervi momentan
Am lansat de cateva zile oficial un site, toate bune si frumoase, au inceput sa vina cereri de inscriere...daaaar, de ieri au inceput probleme cu hosting-ul. Am un cont de reseller la resellerzoom.com, am fost foarte multumit de ei la inceput (support f rapid) dar de ieri au intrat pe lista mea neagra: mail-uri trimise de pe serverul de mail care se intorc cu eroarea "unroutable mail domain", culminand azi cu picarea totala a site-ului, sub-domeniilor forum si blog si a server-ului de mail! I-am contactat, au zis ca se rezolva si degeaba...stau si ma uit la "cannot display page" incontinuu!
Acum ca v-am expus problema, am si o intrebare: caut o recomandare de hosting in Romania, care sa aiba servicii reliable, suport rapid, etc. Am vazut oferta edomenii.ro, mi se pare ok - ceva pareri si in acest sens?
P.S. Please, nu vreau sa vad opinii de genul "site pentru Romania, deci trebuia hosting in Romania" etc. I KNOW THAT! Dar aveam deja contul la resellerzoom.com si nu avusesem probleme cu ei. So...
P.P.S. Inca ceva: credeti ca daca aleg un serviciu de gazduire made in .ro cei de acolo m-ar putea ajuta cu mutarea site-ului? (baza de date, forum phpbb, blog wordpress, html, etc.) Sau va fi exclusiv job-ul meu?
Tnx in advance!
Ultima modificare făcută de Duncan; 7th November 2006 la 22:46.
semnatura conforma cu regulamentul