salut,
are cineva o recomandare de unde sa cumpar un server dedicat si eventual un serviciu de colocare bun in romania?
mersi mult
salut,
are cineva o recomandare de unde sa cumpar un server dedicat si eventual un serviciu de colocare bun in romania?
mersi mult
cam la ce configuratie si/sau buget te gandesti ?
Ultima modificare făcută de gupi; 7th June 2011 la 23:11.
.:|:.
in afara de faptul ca vreau macar 8gb de ram nu prea stiu ce anume am nevoie. de-asta am intrebat, m-ar intreresa o oferta iar in functie de ce vad acolo si dupa cautari pe net pt informare sa aleg ce este mai convenabil.
ca idee la un moment dat m-ar fi tentat asta dar pt. ca nu am avut cu ce sa-l compar am renuntat pt. moment, oricum cam in doua luni de zile imi trebuie
Ca sa ti se poata sugera ceva, indicat ar fi sa dai un indiciu (cat de mic) legat de scopul in care va fi utilizat. Diferente foarte mari nu pot fi insa poate ai nevoie de anumite modele CPU, tip HDD, tip RAM.
Gupi este bine pregatit in domeniu si cu siguranta iti va da o solutie optima.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
cred ca m-am exprimat gresit cind am zis "server dedicat", ar fi trebuit sa zic doar "server". eu vreau sa cumpar un sistem server si am gasit citeva firme care vind second plus citeva care vind noi: emag, azery, evocomputers... sunt sigur insa ca sunt si firme care sunt specializate doar pe asa ceva, probabil au si oferte, pot face diverse configuratii la cerere... poate firme de la care cei care ofera hosting si le cumpara chiar ei.
de PcMadd ( Proliant, Precision, PowerEdge Workstation ) ai auzit ?
Buna,
pot sa va ajut si la alegerea serverului in functie de nevoile pe care le aveti si la achizitionare.
Editat (Regulament hosting)
Daca sunteti interesat ma puteti contacta pe email sau PN.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 12th June 2011 la 13:09.
Chiar daca a inceput cu stangul, @astimp_srl este destul de pregatit in acest domeniu si s-ar putea sa iti ofere variante interesante. Cu o saptamana in urma am discutat telefonic.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
mersi mult pt. recomandari si oferte
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)