Tocmai am inceput sa imi mut siteurile de la Network Solutions, pentru ca mai multe baze de date de pe serverele lor au fost sparte, printre care si ale mele, iar cei de la hosting 'ridicau din umeri'. Am shared hosting la ei si cu scripturile nu am avut nici o problema pana acum, fiind bine securizate si optimizate.
Mi-am cumparat VPS 200 de la Eurovps. Am zis sa dau mai multi bani, ca sa fie mai sigur si sa am si resursele necesare rularii mai multor siteuri. Aveam de gand sa mut mai multe siteuri aici.
Pana aseara am setat ns'urile, am mutat siteurile...totul bine si frumos. Azi, de dimineata, primesc raport de la http://www.uptimerobot.com/ cum ca siteul nu prea a fost accesibil azi noapte. Verific, siteul meu se incarca in mai bine de 2 minute (cu ns'urile noi). Am contactat pe cei de la hosting. Raspunsul:
Intr-adevar, siteul are peste 25.000 de accesari zilnice, dar cum de un cont shared de la Network Solutions ducea fara probleme, iar un VPS aici se ineaca? Mai astept pana maine, sa vad ce rezultate au, iar daca nu, trebuie sa caut un alt VPS. Si unde mai pui ca aveam de gand sa pun inca vreo 2 siteuri asemenea pe VPS'ul asta....The issue was that there were a lot of accesses from one IP address and that made the apache connections saturated. As a result, the webserver won't serve additional requests.
Voi ce parere aveti? Ce VPS e mai potrivit? Cei care au VPS, de pe la ce firme aveti?
As prefera sa fie din europa, pentru ca siteurile sunt pentru europa, dar, daca nu se poate, e bine si din state.