Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Ce server imi recomandati?

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de hyperionXS Vezi Post
    Si intrebarea mea ramane: cum de a mers perfect pe un server shared, iar pe un VPS acest lucru constituie o problema ?
    Pe shared probabil aveai acces la toate resursele de pe server. Daca erai singur sau impreuna cu situri de tip 5 vizitatori/zi consumai tu mai mult fara sa isi dea seama ceilalti.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    93
    Putere Rep
    30

Implicit

Pe shared probabil aveai acces la toate resursele de pe server. Daca erai singur sau impreuna cu situri de tip 5 vizitatori/zi consumai tu mai mult fara sa isi dea seama ceilalti.
    Curios, pentru ca mai am vreo 2 conturi cu siteuri asemenea. Si la fel, nici acolo nu sunt probleme. Chiar sa fi avut norocul sa nimeresc doar pe servere libere ?

Cred doar ca sunt configurate mai bine serverele de la network solutions. In fine, mi-am anulat contul de la eurovps. Deocamdata mi-am retrimis siteul catre vechiul hosting de la Network Solutions. Parca s-au mai linistit apele si acolo cu bazele de date hackuite... Daca nu, practic o iau de la capat.

Multumesc tuturor celor care mi-au dat sugestii si sfaturi. Astept sa vad cum evolueaza lucrurile, si o sa iau o decizie.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    47

Implicit

Mergi in /root/etc/ si editeaza fisierul my.cnf (fisierul care se ocupa de setarile serverului de MySQL) si incearca urmatoarele setari:

[mysqld]
    key_buffer = 80M
    key_buffer_size = 80M
    max_allowed_packet = 16M
    table_cache = 1000
    thread_stack = 128K
    thread_cache_size = 64
    query_cache_limit = 1M
    query_cache_size = 16M
    query_cache_type = 1
    join_buffer_size = 800K
    max_connections = 600

sort_buffer_size=2M
    read_buffer_size=2M
    join_buffer_size=2M
    read_rnd_buffer_size=4M

max_heap_table_size=150M
    tmp_table_size=150M
    myisam_sort_buffer_size=32M

log_slow_queries = /var/log/mysql/log-slow-queries.log
    long_query_time = 1

# Try number of CPU's*2 for thread_concurrency
    thread_concurrency=4

skip-bdb
    skip-innodb
    skip-external-locking
    skip-locking
    skip-networking
    skip-name-resolve

[mysqldump]
    quick
    quote-names
    max_allowed_packet = 16M

[mysql]
    no-auto-rehash

[isamchk]
    key_buffer = 32M
    sort_buffer = 64M
    read_buffer = 4M
    write_buffer = 4M

[myisamchk]
    key_buffer=64M
    sort_buffer_size=64M
    read_buffer=1M
    write_buffer=1M

[mysqlhotcopy]
    interactive-timeout

local-infile=0

Precum ai vazut mai sus, exista liniile:

log_slow_queries = /var/log/mysql/log-slow-queries.log
    long_query_time = 1

Daca nu exista, creeaza directorul mysql in /var/log/ si fisierul log-slow-queries.log, cu drepturi de scriere in el.
    Acolo se vor inregistra toate comenzile MySQL care se executa greu (care dureaza mai mult de o secunda, durata setata cu long_query_time). Acolo iti arata inclusiv userul si instructiunea cu probleme.
    Ai doua variante: fie scriptul nu e optimizat si trebuie optimizat codul cu problema (aratat in logul de mai sus) fie, daca nu se poate optimiza mai mult, trebuie schimbate setarile de mai sus in my.cnf.
    Atentie, nu pune valori mult mai mari pt ca ar putea duce la blocarea serverului de MySQL. Valorile de mai sus sunt cat de cat bune pt server VPS cu minim 1 G RAM garantat, 2 G RAM burst. Mareste valorile de mai sus doar daca ai mai mult RAM garantat pe VPS.

Dupa orice modificare o faci in fisierul my.cnf, nu uita sa restartezi serverul de MySQL pt ca modificarile sa aiba efect (in WHM - Restart Services - Restart MySQL server).

Sper sa fie de ajutor. Daca mai ai intrebari legate de optimizari server, scrie aici.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    93
    Putere Rep
    30

Implicit

Ms mult, Netul. Deocamdata am renuntat la VPS-ul respectiv pentru ca deja perioada in care siteul nu a mers a fost prea mare. Am repus siteul pe contul shared de la Network Solutions. In fisierele de configurare am criptat oarecum parola la baza de date si am setat directoarele si fisrele fara drept de scriere.

A trecut deja o zi, vad ca bazele de date au ramas intacte si siteul se misca foarte bine.
    Din nou, ms mult Netul, sigur voi folosi sfaturile tale la urmatorul VPS.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Eu am un VPS de la http://www.wiredtree.com/ si sunt foarte multumit.
    Si eu am auzit numai de bine despre ei

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

theplanet nu-ti recomand. Am avut eu un server la ei si aveam o groaza de probleme, plus ca cei de la suport erau indieni, nu aveau acces la server, dura foarte mult pana ajungeam sa vorbesc cu cineva din datacenter. In plus de asta, nu sunt chiar profesionisti.

Eu iti recomand SurpassHosting, am un server managed la ei si m-au ajutat in absolut orice problema am avut. Le-am spus chiar cand nu mi-au mers niste pluginuri de WP si au rezolvat problema

Citat Postat în original de voidcode Vezi Post
    daca vrei un hosting bun de usa, ia-ti la The planet - hostgator.com sau http://order.1and1.com/xml/order/Ser...inkOrigin=Home

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    93
    Putere Rep
    30

Implicit

Am platit pentru un VPS la wiredtree. Deja e a 3-a zi de cand am platit si serverul tot nu e gata. In prima zi mi-au trimis detaliile despre plata la o alta adresa de email. La inscriere am pus adresa mea de email @inoveb.ro, iar idiotii mi-au trimis la @yahoo.com . Cum folosesc autocomplete de la Opera, e practic imposibil sa fi pus @yahoo.com. Ma rog, trecem peste asta.
    Ieri ma suna o duduie de la ei ca sa verifice daca eram eu cel care a cerut modificarea adresei de email in @inoveb.ro in loc de @yahoo.com. Ajung acasa si primesc asta in email
    At your earliest convenience could you please provide to us a photocopy of your government issued ID. We would need both the front and back of your id if your local government uses two sides. I also see that you placed your order with a credit card. We would also need a photocopy of both the front and back side of this card as well.
    E legal ceea ce imi cer ? Copie la CI mai inteleg, dar la cardul de credit? Ambele parti? Le-am spus ca nu imi pot scana cardul la un scanner 'din oras' (deindata ce nu am scanner acasa) dar au spus ca nu depinde de ei, ca eu trebuie sa le trimit o scanare a cardului. Ei nu fac refund, deci nu am cum sa imi cer banii inapoi. Acum stau in dubii: cat de sigur e sa le trimit lor copie la cardul meu ?

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Si eu sunt la wiredtree si sunt in mare parte ok serviciile. Si la mine a durat cateva zile pana cand mi-au pus VPS-ul, m-a si sunat unul de la ei sa vada daca exist. Aceeasi treaba si cu buletinul, mi l-au cerut scanat. Diferenta e ca eu platesc prin paypal si nu au cerut altceva.

Din ce imi amintesc am observat ca in primul ticket de la ei a dat cineva un quote la mailul de inregistrare (generat automat, catre ei) si aparea o fraza de tipul high fraud probability. Deh, am ales Romania ca locatie...

Copia dupa card mi se pare prea de tot. Iti dai seama ca din momentul asta ei ar avea absolut tot ce le trebuie pentru a-ti folosi cardul pe orice alt site. Explica-le asta. Si daca nu inteleg cu frumosul sa iti accepte cardul, spune ca renunti la vps, fa scandal pe webhostingtalk (frecventeaza si ei forumul ala) si vorbeste cu banca ta sa ceara banii inapoi.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Foarte ciudat, pana acum nu prea am vazut nicaieri sa-ti ceara atatea detalii. Nici la verificarea paypal nu mi-au cerut atatea date si copie la credit card.

Daca ai platit, nu inteleg de ce au nevoie de atatea detalii si verificari pentru a-ti activa un amarat de VPS
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    33

Implicit

le poti trimite copia dupa card dar acoperi cu ceva cifrele de siguranta de pe spate si primele 8 cifre de pe fata cardului. In felul asta nu au cum sa il foloseasca nicaieri. Stiu ca e enervant ce iti cer dar e mai usor asa decat sa te certi cu ei. Succes!

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2009, 16:40
  2. recomandati un CMS
    De gigipok în forumul Continut web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th November 2008, 17:50
  3. recomandati-mi o imprimanta
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 12th October 2008, 11:57
  4. Domeniu pe un server, site-ul pe alt server