Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Ce server imi recomandati?

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    93
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    le poti trimite copia dupa card dar acoperi cu ceva cifrele de siguranta de pe spate si primele 8 cifre de pe fata cardului. In felul asta nu au cum sa il foloseasca nicaieri. Stiu ca e enervant ce iti cer dar e mai usor asa decat sa te certi cu ei. Succes!
    Exact asa facusem. Am cenzurat codul de pe fata si codul de securitate de pe spate. Au verificat, nu au mai fost probleme si acum fac teste la server, inainte sa imi mut siteul principal acolo.

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    93
    Putere Rep
    30

Implicit

A trecut deja o saptamana de cand mi-am mutat 2 siteuri cu trafic de 25.000 de vizite pe zi pe un server VPS 512 de la WiredTree si sunt foarte multumit de el! Merge impecabil si nu am avut absolut nici o problema cu el. Inca nu am avut nevoie de suportul lor si sper nici sa nu am.

La cumparare am bifat si Litespeed Web Server - [add $12/Month]. Nu stiu cum s-ar fi comportat fara, dar daca aici zice ca e mai bun cu decat fara, atunci am mers pe varianta mai buna.

Dar, desigur, fiind siteuri de jocuri, mananca si foarte multa banda. Si 1 TB s-ar fi consumat lejer in jumatate de luna. Asa ca am ales o combinatie cu vechiul shared hosting de la Network Solutions, care suporta foarte bine multiple accesari simultane, dar fisierele si bazele de date erau hackuite foarte des (si nu numai ale mele, ci de pe intreg serverul). Astfel ca am pus scripturile php si baza de date la WiredTree, iar imaginile si jocurile la Network Solutions.

Cat timp am testat VPSul de la Wiredtree am pus pe el ambele siteuri, cu tot cu imagini si flashuri. Chiar si astfel, serverul se misca impecabil. Deci daca nu ar fi fost limita de banda, ar fi sustinut lejer cele 2 siteuri cu tot cu fisierele aferente.

In concluzie, multumesc celor care mi-au recomandat wiredtree, dar si celor care mi-au dat alternative si nu am avut ocazia sa le incerc.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Am inlocuit si eu Apache-ul la server cu Litespeed (link) si chiar este vizibila schimbarea; recomand.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Wiredtree rules (si eu nu am Litespeed instalat).

La 3 milioane unici trafic lunar, VPS-ul de 1024 face fata cu Brio.

Singura problema este ca in Webmaster tools imi arata timp de incarcare in zona 6-7 secunde. Nu stiu daca este din cauza programarii defectuoase a website-urilor sau din cauza lui Wiredtree.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Singura problema este ca in Webmaster tools imi arata timp de incarcare in zona 6-7 secunde. Nu stiu daca este din cauza programarii defectuoase a website-urilor sau din cauza lui Wiredtree.
    Same here; nu stiu cat de OK este analiza din webmaster tools, insa cu page speed am 84/100.
    BTW: Nu am server la Wiredtree, insa sunt mai mult decat multumit cu GigeNET | Dedicated Servers & Managed Dedicated Hosting & Chicago Co-Location

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2009, 16:40
  2. recomandati un CMS
    De gigipok în forumul Continut web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th November 2008, 17:50
  3. recomandati-mi o imprimanta
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 12th October 2008, 11:57
  4. Domeniu pe un server, site-ul pe alt server