A trecut deja o saptamana de cand mi-am mutat 2 siteuri cu trafic de 25.000 de vizite pe zi pe un server VPS 512 de la WiredTree si sunt foarte multumit de el! Merge impecabil si nu am avut absolut nici o problema cu el. Inca nu am avut nevoie de suportul lor si sper nici sa nu am.
La cumparare am bifat si Litespeed Web Server - [add $12/Month]. Nu stiu cum s-ar fi comportat fara, dar daca aici zice ca e mai bun cu decat fara, atunci am mers pe varianta mai buna.
Dar, desigur, fiind siteuri de jocuri, mananca si foarte multa banda. Si 1 TB s-ar fi consumat lejer in jumatate de luna. Asa ca am ales o combinatie cu vechiul shared hosting de la Network Solutions, care suporta foarte bine multiple accesari simultane, dar fisierele si bazele de date erau hackuite foarte des (si nu numai ale mele, ci de pe intreg serverul). Astfel ca am pus scripturile php si baza de date la WiredTree, iar imaginile si jocurile la Network Solutions.
Cat timp am testat VPSul de la Wiredtree am pus pe el ambele siteuri, cu tot cu imagini si flashuri. Chiar si astfel, serverul se misca impecabil. Deci daca nu ar fi fost limita de banda, ar fi sustinut lejer cele 2 siteuri cu tot cu fisierele aferente.
In concluzie, multumesc celor care mi-au recomandat wiredtree, dar si celor care mi-au dat alternative si nu am avut ocazia sa le incerc.
Am inlocuit si eu Apache-ul la server cu Litespeed (link) si chiar este vizibila schimbarea; recomand.
Wiredtree rules (si eu nu am Litespeed instalat).
La 3 milioane unici trafic lunar, VPS-ul de 1024 face fata cu Brio.
Singura problema este ca in Webmaster tools imi arata timp de incarcare in zona 6-7 secunde. Nu stiu daca este din cauza programarii defectuoase a website-urilor sau din cauza lui Wiredtree.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Same here; nu stiu cat de OK este analiza din webmaster tools, insa cu page speed am 84/100.
BTW: Nu am server la Wiredtree, insa sunt mai mult decat multumit cu GigeNET | Dedicated Servers & Managed Dedicated Hosting & Chicago Co-Location
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)