da functioneaza bine? ca eu am situri deschise de o luna jumate cu pr 2 respectiv 3 .... ceva e suspect
da functioneaza bine? ca eu am situri deschise de o luna jumate cu pr 2 respectiv 3 .... ceva e suspect
ciudat update-ul asta ...
am un blog care a scazut de la pr2 la pr1, desi din punct de vedere seo, blogul este la fel ca in momentul in care a primit pr2; ba chiar am mai pus vreo 3 articole![]()
Degeaba ai pus articole daca nu ai mai adunat link-uri catre el, poate chiar ai mai pierdut.
la mine nu am vazut schimbari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
daca ai fi citit cu atentie ai fi observat ca am spus din punct de vedere seo nu este nici o schimbare.
In momentul in care a facut pr2, nu avea nici un external backlink asa cum nici acum nu are vreunul.
Lucrul asta da de gandit. Presupune ca google are noi criterii de selectare.
Acum eu nu am sa stiu ce insemana pt. tine schimbare dpdv seo, daca nu ai link-uri de pe alte site-uri in mod normal nu ai cum sai ai PR mai mare de 1
nu vreau sa fiu rautacios si o sa-ti zic doar sa citesti atent ce am scris pana acum.
subliniez ca mi se pare ciudata trecerea de la pr2 la pr1 din moment ce constructia linkurilor in/out este aceeasi cu cea din ziua in care am primit pr2.
nu o sa-ti mai raspund la mesaj, decat in cazul in care ai spus ceva interesant.
Nici eu nu o sa-ti mai raspund pt. ca nu am pile la Google si nu e vina mea ca ai pierdut din PR. Bafta!
esti figuradin cauza ta se pierde ideea principala in topic
Te rog sa nu mai raspunzi la ce am scris.
Lucrul asta da de gandit. Presupune ca google are noi criterii de selectare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)