Intrebare de 10 puncte. Ce vi se pare mai lame?
1. Un site de firma, hostat pe un free host, cu popup banner & all
2. Un site de firma, hostat pe domeniu propriu, etc, cu adsense in el
Merci![]()
Intrebare de 10 puncte. Ce vi se pare mai lame?
1. Un site de firma, hostat pe un free host, cu popup banner & all
2. Un site de firma, hostat pe domeniu propriu, etc, cu adsense in el
Merci![]()
Despre ce fel de firma este vorba?
De ce este penibila a 2-a varianta?
un site de firmă = site de prezentare. A avea reclame (de orice fel) pe un site de prezentare transmite potenţialului client mesajul uite cât de amărâţi şi avari suntem.De ce este penibila a 2-a varianta?
În plus, la orice click pe adsense, ai pierdut vizitatorul, deoarece nu toţi ştiu să facă un click pe scroll pentru a se deschide într-un tab nou.
şi ca să fiu ontopic: ambele sunt la fel de lame![]()
Ultima modificare făcută de ionutzb; 29th December 2007 la 04:38.
depinde mult si de profilul firmei.... dar cred ca prima este mai jalnica. oricum, nici cea dea doua nu inspira profesionalism deloc. daca totusi o firma si-ar pune adsense pe situl de prezentare (poate intr/o sectiune de articole, etc.) cel putin sa se asigure ca a setat in contul de adsense sa nu-i apara aduri de la competitori![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Mie mi se pare mai penal ca o firma care ofera posibilitatea de a face reclama in forma de "text ad" sa-si faca reclama prin AdWords...nu spun nume!
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Clar prima varianta e mai jalnica, dar nici a doua nu e departe.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Daca tot venea vorba de penal:
Am vazut chestii de genul firma serioasa, cu domeniu propriu .ro si mail pe yahoo afisat in pagini aurii sau pe reclame imense in strada![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
eu tin minte ca am vazut candva reclama la yahoo pe google, la linkuri sponsorizate. m-am gandit atunci ca a facut cineva o gluma![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)