Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Ce vi se pare mai lame/penal?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

1 clar. La 2 as putea gasi exemple unde sa se potriveasca. For instance, un blog care e si companie intr-una (gen SEOmoz.com, SEObook.com). Nu vad de ce ar fi bai sa prezinte si oferta serviciilor lor intr-un colt si niste adsense in celalalt

ionutzb este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th May 2006
    Locaţie
    Constanţa
    Vârstă
    43
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Am vazut chestii de genul firma serioasa, cu domeniu propriu .ro si mail pe yahoo afisat in pagini aurii sau pe reclame imense in strada
    gândeşte-te că e totuşi posibil să aibe adresa aia de mail de mult timp şi o au prea mulţi parteneri... desigur, s-ar putea plăti la yahoo pentru email forward, dar nu mulţi ştiu asta

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de thefan Vezi Post
    Mie mi se pare mai penal ca o firma care ofera posibilitatea de a face reclama in forma de "text ad" sa-si faca reclama prin AdWords... nu spun nume!
    ... incepe cu N si se termina cu EOGEN ?????
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian Sorlea Vezi Post
    Intrebare de 10 puncte. Ce vi se pare mai lame?

1. Un site de firma, hostat pe un free host, cu popup banner & all
    2. Un site de firma, hostat pe domeniu propriu, etc, cu adsense in el

Merci
    1. Foarte lame, cel mai lame, probabil ca nici nu s-ar deschide bine pagina si as inchide tab-ul. Daca este o firma care se respecta, are nevoie de un host platit, fara reclame/popup-uri etc, punct.

2. Fara cuvinte... probabil mai lame decat primul punct. Un site de prezentare este un site de prezentare si atat, unde ii areti persoanei care este pe site ce ai tu, ce vinzi tu, in ce fel vinzi tu, ce faci/nu faci pentru ea, in niciun caz nu faci trimitere catre altii... prin adsense.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    374
    Putere Rep
    39

Implicit

1. Destul de lame. Totusi.. sa zicem ca o firma care se ocupa cu moraritul si panificatia de ex., oameni care nu au neaparat tangenta cu internetul, aud si ei ca isi pot face cunoscuta firma prin intermediul unui site.. pune seful nepotul sa ii faca site ptr. firma.. si gata. Site de 2 lei, pe un host free cu bannere si tot tacamul. Intentia poate fi buna, dar lipsa de informatie duce la asemenea exemplare.

2. Lamest. Cineva care e in stare sa isi ia un domeniu propriu si un pachet de hosting, ca sa nu mai zicem ca a si auzit si de adsense, e in cunostinta de cauza.. nu are scuza

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Da, dar la 1...azi chiar poti gasi oferte de hosting acceptabile pentru un singur website. Si daca nu iti permiti un domeniu .ro, cumpara unul .com cu 10$ ca nu e moarte de om. Deci eu zic ca 1>2 in materie de lameness

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

dupa cum s-a spus la 1 s-ar putea gasi scuze, in funcite de domeniu, de exemplu o "firma" de webdesign pe domeniu free clar ar fi super mega extra penal
    iar la 2, un adsense pe site m-ar duce cu gandul ca poate nu au cine stie ce succes in activitatea de baza si mai ciupesc si ei pe unde apuca. astia nu au scuze.
    m-am uitat pe SEOmoz.com, SEObook.com si nu am vazut adsense, ca puteau baga e altceva, dar probabil se respecta.
    era bun si un poll aici.
    Ultima modificare făcută de wrc; 3rd January 2008 la 05:16.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Aa nu nu , nu am zis ca SEOmoz sau SEObook au asa ceva. Ziceam doar ca nu m-as supara chiar asa tare daca as vedea ceva ads pe ele, pentru ca sunt o combinatie de website-uri care ofera service/info.

"firma" de webdesign pe domeniu free clar ar fi super mega extra penal
    Chiar am vazut aici pe forum ceva de genul. Nu m-ar deranja sa incerce sa isi vanda talentul, dar macar sa nu se autointituleze web designer profesionist.

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

1. Evident, o firma care vrea imagine si de pe net, ar cam trebui sa renunte la ambele solutii (am vazut firme pe go.ro, home.ro, cu site-uri decente)
    2. Nu inteleg cat de avar poti fi daca bagi adsense pe un site de firma; cat trafic poate avea un asemenea site? Chiar asa de putin castiga firma respectivului?

In cazul hostingului free, mesajul conteaza: depinde cum e scris, daca continutl e ok, fair, poti avea surprize placute. Adica nu manca prea mult rahat despre firma ta, ca oricum omul se prinde pana la urma; mai bine incearca sa fii cinstit.. e adevarat, in Ro e ceva mai greu cu cinstea asta

PS De vina sunt exclusiv patronii: am avut un prieten, cunoscut mai degraba, care voia un site pt promovare firma cherestea voia de fapt un exportator care platea mai bine:
    i-am zis:
    -ba e mai bine pe domeniu si cu hosting, e imaginea firmei tale, el nu si nu, ca vrea ceva rapid.
    -am luat pe site 10 dolari (de fapt mi i-a dat el, nu i-am cerut), am facut site-ul pe home.ro, a avut contacte garla, si a gasit si partener.
    Peste 2 ani vine sa-i fac din nou, ca ii disparuse site-ul din home.ro, pe motiv de inactivitate, banuiesc.
    M-am eschivat, desi trebuia sa-i spun in fata ce aveam de spus (patronul era baiat cu scoala , doctor la origine)

PS el probabil a castigat cateva mii de dolari de la chestia asta, eu cei 10 dolarei munciti (keyword cherestea fag pe 4 in google). Si partea haioasa e ca daca mai dadea pe parcurs o cafea ceva, si un pachet de tigari, cred ca faceam si p-al doilea.
    Degeaba am imbataranit!!
    Ultima modificare făcută de Michael; 3rd January 2008 la 16:04.

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Astept totusi un comentariu depre ce am debitat mai sus; nu conteaza cum e , negativ, pozitiv. Mi-ar prinde mai bine cele negative, sincer (m-ar mobiliza).
    Heeeeeeeeeelp!

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se pare ca a fost un PR update
    De beeuser în forumul Google
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 29th September 2008, 23:16
  2. Doar mi se pare ca seamana
    De forapathy în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th August 2008, 16:28
  3. Pare cam ieftin...
    De Federals în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5