Stiti ceva de noul CAEN....trebuie sa refacem actul constitutiv al firmei? :-z
Mi-a zis azi un avocat ca pana la 4 feb trebuie refacut. Ori eu de-abia de cateva saptamani mi-am terminat actele. Did I get owned?
Stiti ceva de noul CAEN....trebuie sa refacem actul constitutiv al firmei? :-z
Mi-a zis azi un avocat ca pana la 4 feb trebuie refacut. Ori eu de-abia de cateva saptamani mi-am terminat actele. Did I get owned?
Ultima modificare făcută de Tudi; 8th January 2008 la 21:05.
Daca e adevarat, e o gluma proasta. Pentru schimbarea din cod fiscal in CUI, termenul limita a tot fost amanat termenul de preschimbare.. cu vreo 2 ani![]()
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Deci mi s-a umflat vena de pe cap cand am auzit. Noi ne-am terminat actele cu firma in 20 Decembrie 2006....si in mai putin de o luna sa trebuiasca sa platesc iarasi 8 milioane pt refacerea actului constitutiv?Wtf!
Sper ca m-a mintit tipul ala...sau a vorbit si el pe baza de zvon.
Eu am terminat firma de o lunaAr fi culmea sa schimb acum iar toate codurile si sa platesc din nou. Am inteles ca o sa se schimbe codurile, dar cei ce au deja firma au o perioada mai indelungata in care pot face schimbarile. Eu am auzit ca perioada ar fi de vreo 2 ani.
Pardon, 20 Decembrie 2007, nu 2006
Ar fii bine sa fie asa Netul. Maine sau poimaine ma duc la Camera de Comert sa intreb exact.
Da, se schimba. Trebuie facuta doar "anexa" la Camera de Comert dar implica iar cozi, taxe, benzina, timp pierdut. Dracu sa-i ia..
Deci nu implica refacerea actului constitutiv? Pt ca am intrebat cat ne-ar costa sa il schimbam si ne-au spus ca vreo 8 milioane (ca vezi doamne, sa schimbi 2 nume intr-un template si sa scoti 20 de pagini la imprimanta costa 8 milioane).
Tudi, daca mergi la Camera de Comert si primesti un raspuns ferm, tine-ne si pe noi la curent.
K, maine ma duc ca mi-e in drum. Daca e adevarat ca tre schimbat, o sa ma vedeti la stiri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)