YUUHUUUU, mi-a scos un site banat))))))))))))) AM pierdut pr pe el dar traficu se stabilizeaza ca inainte
.
APROPO:A fost 1 luna banat))(adica nu mai era in index pt site:site.com)
YUUHUUUU, mi-a scos un site banat))))))))))))) AM pierdut pr pe el dar traficu se stabilizeaza ca inainte
.
APROPO:A fost 1 luna banat))(adica nu mai era in index pt site:site.com)
Felicitari, ma bucur pentru tine, deadworldisee. Apropo de PR, care e cel mai bun prchecker?
Cel mai bun prchecker este ala care iti spune PR corect...
Eu folosesc PaRaMeter
eu folosesc multi pagerank check
acum s-a updatat si la mine.. rezultate ok: un site cu PR4 are PR5, cateva site-uri au stagnat altele au trecut de la PR0 la PR2
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Nu exista expresia raportata la realitate"cel ma bun prchecker" pentru ca toate fac request call la google.
Cauta pe G script page rank checker si o sa gasesti o gramada.Din cate stiu poti face max 1000 requesturi pe zi inainte sa iti iei ban temporar.
Toate toolurile de seo fac call catre google, nu e nimic genial in ele...,totusi foloseste pt usurinta seo for firefox, este un addon care iti arata pr in rezultatele din SERPS.
mai exact 1000 requesturi/zi/ip
da,la mine s-a modificat PR. se pare ca a fost update de PR.
Si la mine a fost update...De la PR 3 am ajuns la PR 2.
Eh costin nu fii suparat. Stii cum e, cand iti scade PR-ul zici "bleah, si-asa nu e bun la nimic PR-ul". Cand iti creste te lauzi cu el![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)