YUUHUUUU, mi-a scos un site banat))))))))))))) AM pierdut pr pe el dar traficu se stabilizeaza ca inainte
.
APROPO:A fost 1 luna banat))(adica nu mai era in index pt site:site.com)
YUUHUUUU, mi-a scos un site banat))))))))))))) AM pierdut pr pe el dar traficu se stabilizeaza ca inainte
.
APROPO:A fost 1 luna banat))(adica nu mai era in index pt site:site.com)
Felicitari, ma bucur pentru tine, deadworldisee. Apropo de PR, care e cel mai bun prchecker?
Eu folosesc PaRaMeter
Nu exista expresia raportata la realitate"cel ma bun prchecker" pentru ca toate fac request call la google.
Cauta pe G script page rank checker si o sa gasesti o gramada.Din cate stiu poti face max 1000 requesturi pe zi inainte sa iti iei ban temporar.
Toate toolurile de seo fac call catre google, nu e nimic genial in ele...,totusi foloseste pt usurinta seo for firefox, este un addon care iti arata pr in rezultatele din SERPS.
Cel mai bun prchecker este ala care iti spune PR corect...
eu folosesc multi pagerank check
acum s-a updatat si la mine.. rezultate ok: un site cu PR4 are PR5, cateva site-uri au stagnat altele au trecut de la PR0 la PR2
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
mai exact 1000 requesturi/zi/ip
da,la mine s-a modificat PR. se pare ca a fost update de PR.
Si la mine a fost update...De la PR 3 am ajuns la PR 2.
Eh costin nu fii suparat. Stii cum e, cand iti scade PR-ul zici "bleah, si-asa nu e bun la nimic PR-ul". Cand iti creste te lauzi cu el![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)