Wow. Salut SEOPEDIA, ce mai faceti, long time no see.

Eu sunt persoana fara materie cenusie care arunca gunoi la intamplare, dupa cum zice infoseo aka vertedi. Btw, nu-l arunc la intamplare, ci la cos, ca sunt civilizat, boss.

Sa revenim la subiect. Trecand peste lamentatia pasiv-agresiva, sus numitul informator seo (deci practic tot un fel de securist) pare ca este deranjat de ... marketing.
Fraza respectiva este special gandita "to pack some punch" si sa atraga atentia cititorului, totodata punandu-ne intr-o lumina buna si nederanjand cu adevarat pe nimeni, pentru ca nu se dau nume sau asa ceva. Recunoastem, am anticipat ca fraza are capacitatea de a trolla asa zisi concurenti nesiguri pe ei si am avut dreptate. Yay.
Bravo prietene, sa-ti fie de bine. Welcome to marketing 101.
Doi la mana, cunosc suficient de bine "industria" SEO din Romania, atat din postura de client cat si de angajat, incat sa ma bazez pe ce afirm. Nu arat cu degetul pe nimeni in public, nu ma cert cu nimeni. Dar e opinia mea si mi-o mentin. Am 1 456 844 de argumente, crede-ma.
La fel cum ti-am transmis si pe mail, faptul ca tu ai adus in discutie subiectul Alexa, in anul de gratie 2017, nu a facut decat sa confirme inca odata marketingul nostru. Nu ziceai si tu acolo de un Moz, SEMrush rank, nimic. Tu Alexa. Ce mai urmeaza, sa zici ca am PageRank mic?

Vezi-ti "ma baiete" de treaba ta. Si vezi ca am mai multi ani decat tine pe SEOPEDIA, nu te mai da rotund.