Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: De ce suntem rai si mincinosi?

Afișare hibrid

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit De ce suntem rai si mincinosi?

Am ceva ani pe forumul SEOPEDIA si am participat la foarte multe discutii. Din cand in cand, mai studiez site-urile noi aparute in domeniul SEO, pentru ca tot timpul poti invata cate ceva. Tot timpul am fost de partea persoanelor care sunt la inceput in SEO, pentru ca si eu am fost la fel dar uneori este foarte suparator sa vezi cum niste persoane fara materie cenusie arunca gunoi la intamplare. Pot spune ca m-am suparat foarte tare sa vad pe un website urmatoarea expresie "5 motive sa alegi PixelRage - SEO-ul romanesc este plin de agentii mediocre care promit totul insa nu realizeaza mai nimic. Misiunea noastra este sa schimbam aceasta perceptie".

Scriu aici pentru ca respectivii sunt cu siguranta aici si discuta despre SEO. As fi incantat sa vad acesti PixelRage, ca participa la o discutie aici si sa aiba bunul simt sa stearga ce scriu acolo pentru ca este jenant! Eu nu contest ca ei nu sunt buni, poate sunt dar sa vedem ce mai sciu si de ce m-am suparat foarte tare:

1. "Echipa de veterani ai internetului .ro si .com, cu 15 ani de experienta in servicii de optimizare SEO si promovare site-uri" - Alexa Rank, nimic, Nada, Nema - unde D-zeu, este experienta de 15 ani? Cum poate un site atat de vechi sa nu aiba nimic pe Alexa si care este cauza?

2. " Lucram cu Google Page Speed Insights, GTmetrix sau Pingdom pentru a testa si imbunatati toate aspectele ce tin de timpii de incarcare a unei pagini web." - Am testat site-ul cu PageSpeed Insights si ce sa vezi? Nici macar procentul bunului simt nu il au, adica 85%, au undeva la 66 pe mobile si 76 la Desktop! Este chiar jenant sa arunci cu gunoi catre alte persoane sau companii care activeaza in acest domeniu si tu sa fii ZERO.

Astept cu incredere un reprezentant PixelRage, la o discutie aici, unde sa ne demonstreze ca noi suntem "mediocri" si ei sunt GURU!

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Din pacate stilul acesta de a arunca cu rahat in ceilalti e la mare moda pe plaiurile mioritice.
    La fel se intampla si la Bruxelles, cei de-acolo arunca cu dejectii inspre Romania in fata parlamentului european, nerealizand ca oamenii aia isi vor face o impresie proasta despre Romania la modul general , venindu-le greu sa diferentieze ca unii sunt buni altii nu.
    La fel si PixelRage, ei cred ca daca arunca cu rahat in celelalte agentii de seo, o sa curga clientii garla la usa lor, nerealizand ca prin actiunea lor nu fac decat sa creeze o impresie proasta despre firmele de seo la modul general.

Ca sa iti raspund la intrebarea din titlul tau, "de ce suntem rai si mincinosi" , cel mai probabil acesta ne este bagajul genetic. Asa cum acum cateva sute de ani ne duceam sa ne plangem la marea poarta otomana despre problemele din tara noastra, bagajul genetic s-a perpetuat si azi mergem la Bruxelles sa ne plangem de ce rau e in tara noastra.
    Rautatea, invidia, dorinta de muri si capra vecinului sunt chestii negative care se pot atenua prin educatie insa "ce naste din pisica soareci mananca" , avand un bagaj genetic de la generatiile anterioare, bunici strabunici etc, continuam sa ne comportam jegos si in 2017.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Ca sa iti raspund la intrebarea din titlul tau, "de ce suntem rai si mincinosi" , cel mai probabil acesta ne este bagajul genetic.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_racism

nu recomand aceasta atitudine. Poti da vina pe cultura, pe bunastare (sau lipsa ei). Dar genetic e imposibil sa existe asa ceva.
    Ultima modificare făcută de Dan; 26th March 2017 la 13:00.
    Trust, but verify.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Dau vina pe cultura si pe educatie, care se perpetueaza de la o generatie la urmatoarea generatie.
    Uite ce spune wikipedia despre Miorita, cea mai populara si studiata balada populara :"Este o creație populară specific românească, nefiind cunoscută la alte popoare"
    In ea este despre o crima odioasa si marsava si doar noi romanii ne-am gandit sa ridicam la rang inalt si sa o studiem in scoala ! E vorba de o crima pe criterii rasiste ! Si ne mai si mandrim cu ea, o impunem ca lectura obligatorie. Iti dai seama cum este in mintea cruda unui copil sa invete despre asta ?! n-o fi rasism atunci cand un cioban e omorat doar pentru ca e din alta regiune a tarii ?

Chestiile astea se vad si in alte cifre statistice. De exemplu, Romania este singura tara din UE in care numarul emigrantilor chinezi scade de la an la an. In restul celorlalte 27 de tari numarul lor creste. Explicatia ar fi ca se simt atat de rau primiti incat fug. O fi rasism ? N-o fi ?
    Verificarea e aici : https://www.theguardian.com/news/dat...reign-citizens
    Ne arata cum Romania este tara din UE cu cei mai putini straini. Nu se simt bine la noi. De ce oare ?
    Ultima modificare făcută de dascalescu; 26th March 2017 la 13:21. Motiv: Documentare suplimentara

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

n-o fi rasism atunci cand un cioban e omorat doar pentru ca e din alta regiune a tarii ?
    Ideea nu cred ca era de regiune, ci ca era mai ortoman si avea oi mai multe, adica clienti in cazul nostru!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Ideea nu cred ca era de regiune, ci ca era mai ortoman si avea oi mai multe, adica clienti in cazul nostru!
    ... mandre si cornute.

abfahrtmix este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th March 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Dau vina pe cultura si pe educatie, care se perpetueaza de la o generatie la urmatoarea generatie.
    Uite ce spune wikipedia despre Miorita, cea mai populara si studiata balada populara :"Este o creație populară specific românească, nefiind cunoscută la alte popoare"
    In ea este despre o crima odioasa si marsava si doar noi romanii ne-am gandit sa ridicam la rang inalt si sa o studiem in scoala ! E vorba de o crima pe criterii rasiste ! Si ne mai si mandrim cu ea, o impunem ca lectura obligatorie. Iti dai seama cum este in mintea cruda unui copil sa invete despre asta ?! n-o fi rasism atunci cand un cioban e omorat doar pentru ca e din alta regiune a tarii ?

Chestiile astea se vad si in alte cifre statistice. De exemplu, Romania este singura tara din UE in care numarul emigrantilor chinezi scade de la an la an. In restul celorlalte 27 de tari numarul lor creste. Explicatia ar fi ca se simt atat de rau primiti incat fug. O fi rasism ? N-o fi ?
    Verificarea e aici : https://www.theguardian.com/news/dat...reign-citizens
    Ne arata cum Romania este tara din UE cu cei mai putini straini. Nu se simt bine la noi. De ce oare ?
    Salut,

Ai si nu ai dreptate. O fi Miorita supraevaluata dar nu e singurul exemplu, vezi si "Capra cu trei iezi", carticica citita sau auzita de majoritatea tancilor romani, incepand cu o anumita varsta...si "Mesterul Manole"...Ideea este ca nu poti indoctrina un copil doar cu exemple pozitive. Traim intr-o lume in care binele contrabalanseaza raul...sau invers?! iar copilul trebuie sa invete din exemple cum sa discearna. Altfel, daca in scoli s-ar preda doar literatura zen, am vedea numai copii care nu stiu sa faca fata provocarilor. Chiar si asa, cu toata invatatura initiatica din scoli sau dobandita acasa, tot mai vezi, pe la 20 de ani, fete care il asteapta pe Fat Frumos la scara blocului si baieti care-si aleg consoarte numai din randul Ilenelor Cosanzene.

Cat despre chinezi, o fi un rau asa de mare ca nu ne mai plac? (ei pe noi) Poate in felul asta, se va gasi o solutie printre romanii care nu-si gasesc de lucru in tara, pentru a acoperi gaurile lasate de cei care muncesc pe-afara. Oricum, cu sau fara statistici, strainii care nu raman, nu au o problema cu ospitalitatea romaneasca ci mai degraba cu lipsa de oportunitati, de care ne lovim si noi, cei care ne ducem veacu' p-aici.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Dar poate nu stii cum sunt crescuti copiii in Germania. Acolo cultura!

ONTOPIC: clientii lor sunt probabil potriviti cu modelul lor de business: invidiosi pe altii, ii considera pe altii mai fraieri, etc. Cine sutnem noi sa-i judecam?
    Trust, but verify.

Maria Ene este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd March 2015
    Posturi
    95
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

"5 motive sa alegi PixelRage - SEO-ul romanesc este plin de agentii mediocre care promit totul insa nu realizeaza mai nimic. Misiunea noastra este sa schimbam aceasta perceptie".
    Dincolo de cuvinte, mesajul persuasiv care incearca sa convinga rasuflat, in detrimentul altora. Nu zic ca nu poate sa convinga, pentru ca exista un procent usor de manipulat, dar exista si categoria cealalta, greu de convins doar printr-un limbaj de lemn care sustine o misiune, n-as putea spune cat de asumata. In alta ordine de idei, dintr-o poveste precum “Ursul pacalit de vulpe”, retii morala .

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Cu siguranta atrag oamenii potriviti pentru ceea ce ofera ei. Banuiesc eu ca majoritatea vin din öptimizare SEO", celebrul termen, cel mai cautat.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Facem SPAM ca suntem fraieri :))
    De AntonioTony în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th June 2014, 13:25
  2. Dementi suntem noi romanii :)
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th January 2011, 20:40
  3. noi suntem romani
    De ibaldazar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13