26th March 2017, 05:50
6 out of 6 members found this post helpful.
De ce suntem rai si mincinosi?
Am ceva ani pe forumul SEOPEDIA si am participat la foarte multe discutii. Din cand in cand, mai studiez site-urile noi aparute in domeniul SEO, pentru ca tot timpul poti invata cate ceva. Tot timpul am fost de partea persoanelor care sunt la inceput in SEO, pentru ca si eu am fost la fel dar uneori este foarte suparator sa vezi cum niste persoane fara materie cenusie arunca gunoi la intamplare. Pot spune ca m-am suparat foarte tare sa vad pe un website urmatoarea expresie "5 motive sa alegi PixelRage - SEO-ul romanesc este plin de agentii mediocre care promit totul insa nu realizeaza mai nimic. Misiunea noastra este sa schimbam aceasta perceptie".
Scriu aici pentru ca respectivii sunt cu siguranta aici si discuta despre SEO. As fi incantat sa vad acesti PixelRage, ca participa la o discutie aici si sa aiba bunul simt sa stearga ce scriu acolo pentru ca este jenant! Eu nu contest ca ei nu sunt buni, poate sunt dar sa vedem ce mai sciu si de ce m-am suparat foarte tare:
1. "Echipa de veterani ai internetului .ro si .com, cu 15 ani de experienta in servicii de optimizare SEO si promovare site-uri" - Alexa Rank, nimic, Nada, Nema - unde D-zeu, este experienta de 15 ani? Cum poate un site atat de vechi sa nu aiba nimic pe Alexa si care este cauza?
2. " Lucram cu Google Page Speed Insights, GTmetrix sau Pingdom pentru a testa si imbunatati toate aspectele ce tin de timpii de incarcare a unei pagini web." - Am testat site-ul cu PageSpeed Insights si ce sa vezi? Nici macar procentul bunului simt nu il au, adica 85%, au undeva la 66 pe mobile si 76 la Desktop! Este chiar jenant sa arunci cu gunoi catre alte persoane sau companii care activeaza in acest domeniu si tu sa fii ZERO.
Astept cu incredere un reprezentant PixelRage, la o discutie aici, unde sa ne demonstreze ca noi suntem "mediocri" si ei sunt GURU!
26th March 2017, 12:54
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
dascalescu
Ca sa iti raspund la intrebarea din titlul tau, "de ce suntem rai si mincinosi" , cel mai probabil acesta ne este bagajul genetic.
https://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_racism
nu recomand aceasta atitudine. Poti da vina pe cultura, pe bunastare (sau lipsa ei). Dar genetic e imposibil sa existe asa ceva.
Ultima modificare făcută de Dan; 26th March 2017 la 13:00.
Trust, but verify.
26th March 2017, 13:40
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
dascalescu
n-o fi rasism atunci cand un cioban e omorat doar pentru ca e din alta regiune a tarii ?
Ideea nu cred ca era de regiune, ci ca era mai ortoman si avea oi mai multe, adica clienti in cazul nostru!
26th March 2017, 18:39
1 out of 1 members found this post helpful.
"5 motive sa alegi PixelRage - SEO-ul romanesc este plin de agentii mediocre care promit totul insa nu realizeaza mai nimic. Misiunea noastra este sa schimbam aceasta perceptie".
Dincolo de cuvinte, mesajul persuasiv care incearca sa convinga rasuflat, in detrimentul altora. Nu zic ca nu poate sa convinga, pentru ca exista un procent usor de manipulat, dar exista si categoria cealalta, greu de convins doar printr-un limbaj de lemn care sustine o misiune, n-as putea spune cat de asumata. In alta ordine de idei, dintr-o poveste precum “Ursul pacalit de vulpe”, retii morala
.