13th June 2017, 11:47
1 out of 1 members found this post helpful.
Personal mi se pare cea mai proasta strategie ever. Ce garantie am (gandind prin prisma unui potential client) ca daca vorbeste in acesti termeni de concurenta lui nu va vorbi la fel si de mine dupa incheierea unei posibile colaborari? Am nevoie de balacareala in public? Nu, evident. Asa ca prefer sa merg la un alt provider.
In rest... sanatate si-un praz verde, e dreptul fiecaruia sa isi stabileasca strategia de marketing cum crede de cuviinta. Ca nu e fair play, e altceva. Dar na...
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
25th June 2017, 08:00
1 out of 2 members found this post helpful.
Romania, este plina de experti in domeniul SEO si nu le contesta nimeni capacitatile. O discutie corecta intre client si persoana care ofera servicii SEO, ar trebui sa fie strict legata de ce poate oferi cel care vinde SEO. Daca o persoana iti cere sa faci un review, la un anumit website, trebuie sa il faci, sa ii arati punctele slabe, sa ii dai detalii despre ce ar trebui rezolvat. Clientii ajung la o persoana sau o companie care vinde servicii SEO, doar daca au probleme sau o anumita educatie in domeniul SEO si doresc mai mult. In discutiile personale la telefon sau prin email, poti arata care sunt greselile din website-ul respectiv si evident vor duce catre compania sau persoana care a creat website-ul respectiv, dar daca tu afisezi pe prima pagina ca esti cel mai bun si altii sunt mediocri, cred ca tine de educatie si cu siguranta esti mult mai slab decat altii, mintal si profesional.
Poti scrie pe website-ul tau ca ai cele mai bune preturi dar ca ai cele mai bune servicii, nu da bine deloc si daca mai scrii ca altii sunt mediocri si tu sau voi sunteti expertii, din punctul meu de vedere este gresit si rusinos. In orice domeniu de activitate este loc pentru toata lumea! Sunt persoane care poate chiar astazi decid sa se ocupe de SEO si daca sunt capabili, vor ajunge sa ofere servicii bune dar este greu sa te creada cineva ca dupa 1-2 ani, esti expert, sa fim seriosi. Asta cu "Noi suntem cei mai buni si altii sunt mediocri", nu are legatura cu Marketing-ul, are legatura directa cu ingamfarea, cu prostia si lipsa de bun simt.
Uitati-va la persoanele care scriu pe acest forum de peste 7-8 ani sau mai mult, ati vazut pe cineva sa spuna ca este expert? Doar unii incepatori vin cu "arfuri", de genul acesta - ei nu pot dormi noaptea de experti ce sunt.
28th June 2017, 00:39
0 out of 1 members found this post helpful.
Atat de frumos s-a atacat toata lumea incat ma gandesc sa fac tricouri cu deja celebra expresie.
A si inca ceva mai vertedi: arfuri? hahahahaha.
ar yuo fo real mamen? ^_^
28th June 2017, 02:18
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
moSSad
Atat de frumos s-a atacat toata lumea incat ma gandesc sa fac tricouri cu deja celebra expresie.
Daca doi iti spun ca esti beat, de obicei te duci sa te culci.
Cand toti iti spun ca esti beat si tu insisti sa stai treaz si sa ne povestesti, cam ce impresie faci? Vrei sa stii cam ce crede toata lumea despre tine? Nu vrei, crede-ma.
E trist totusi ca nu pricepi.
Trust, but verify.