Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: De ce suntem rai si mincinosi?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de moSSad Vezi Post
    Dar nu ai inteles nimic:
    SEO-ul romanesc este plin de agentii mediocre
    Observa, te rog, generalizarea. Nu se spune ca toate agentiile de SEO din .ro sunt mediocre, ci doar ca sunt cam multe in acesta situatie.

Nu inteleg de ce unii decid sa se considere afectati si se baga singuri in galeata celor mediocri.
    Ai dreptate, nu am inteles nimic. Tu in schimb stii foarte bine despre ce vorbesti. Si te exprimi pe intelesul tuturor, mai putin pe intelesul meu, care sunt mai mediocru asa. Ca doar am decis sa ma simt afectat, nu?
    Din nefericire n-am urmat acelasi curs de logica, altfel ne-am fi inteles perfect! Stii ce zic?
    Trust, but verify.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Observa, te rog, generalizarea. Nu se spune ca toate agentiile de SEO din .ro sunt mediocre, ci doar ca sunt cam multe in acesta situatie.
    Aaa deci formularea corecta era "agentia ta este plina de ciumpalaci". Da, face sens ce spui

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

E ok, poti sa afirmi ce doresti, e o tara libera, inca.
    Dar nu ai inteles nimic:
    SEO-ul romanesc este plin de agentii mediocre
    Observa, te rog, generalizarea. Nu se spune ca toate agentiile de SEO din .ro sunt mediocre, ci doar ca sunt cam multe in acesta situatie. Ramane sa decizi singurel, cu propriul capsor, de care parte vrei sa te situezi: de partea majoritatii nasoale sau de partea minoritatii cool. Orice om fara complexe de inferioritate ar spune, "mda, cam tari in gura astia, dar oricum eu sunt un SEOist excelent, rezultatele ma confirma deci afirmatia nu ma deranjeaza, eu fac parte din mica minoritate cool".

Nu inteleg de ce unii decid sa se considere afectati si se baga singuri in galeata celor mediocri.
    Salut,
    Gresesti si iti explic de ce, poate imi dai dreptate, mizez pe onestitatea ta.
    Initiatorul topicului l-a intitulat, probabil nu intamplator, "De ce suntem rai si mincinosi?".
    N-are rost sa le luam pe rand dar clar e o rautate sa spui despre alte agentii ca sunt mediocre.

Una e sa faci asta la o cafea cu clientul (sa nu fim ipocriti, probabil mai toti o fac in particular) si alta e ca asta sa fie abordarea oficiala de marketing. Faptul ca ati captat atentia, daca asta ati urmarit, nu stiu cu ce va ajuta pentru ca ati atras atentia celor din breasla, nu a posibililor clienti.

Nu va cunosc si este posibil sa fiti o agentie chiar ok, sa faceti treaba buna pentru clienti.
    In cazul asta, nu stiu daca ati ales cea mai buna solutie de marketing: "Ceilalti sunt vai de capul lor, asa ca noi nu putem fi decat mai buni ca ei!" Treaba asta parca ar fi imprumutata din politica romanesca, unde, intr-adevar, se pare ca functioneaza foarte bine. Numai ca ei tintesc o anume categorie de public, stii si tu care, nu cred ca esti interesat in mod direct...
    Si, mai ales, e o abordare care nicidecum nu te ridica pe tine la nivelul despre care vorbesti ci doar da de inteles ca ai fi mai bun decat niste mediocri sau eventual cel mai bun dintre ei. Ce e cool in asta?
    Deci e mai bine fara acel punct din prezentarea voastra!
    Vorbasc din afara cutiei, nu fac perte din vreo agentie.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu va zic din perpectiva mea pe partea de webdesign/software, toti clientii care au venit la mine si lucrasera inainte cu alte firme au venit cu siteurile varza, cam o data la 6 luni pot sa ii spun unui client ca firma/programatorul cu care a lucrat anterior nu si-a batut joc de site. Cu toate astea as fi tampit sa spun ca toate firmele de webdesign sunt varza si nu-si fac treaba. La mine ajung aia nemultumiti, dar daca isi fac cat de cat treaba nu or sa se mute clientii la o alta firma deci mai greu sa ajunga la mine unul care are un site beton si e intretinut la zi si totul e woow pe el. Sunt la fel de constient ca sunt firme mult mai bune pe piata decat a mea.

La fel si la SEO, de firma de mai sus nu am auzt, dar am auzit de DMF, de e-advertsing, de altii cu care am lucrat si lucrez, stiu ca-s seriosi. In rest, reclama, prost cine se ia dupa asemenea reclame.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Personal mi se pare cea mai proasta strategie ever. Ce garantie am (gandind prin prisma unui potential client) ca daca vorbeste in acesti termeni de concurenta lui nu va vorbi la fel si de mine dupa incheierea unei posibile colaborari? Am nevoie de balacareala in public? Nu, evident. Asa ca prefer sa merg la un alt provider.

In rest... sanatate si-un praz verde, e dreptul fiecaruia sa isi stabileasca strategia de marketing cum crede de cuviinta. Ca nu e fair play, e altceva. Dar na...
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Romania, este plina de experti in domeniul SEO si nu le contesta nimeni capacitatile. O discutie corecta intre client si persoana care ofera servicii SEO, ar trebui sa fie strict legata de ce poate oferi cel care vinde SEO. Daca o persoana iti cere sa faci un review, la un anumit website, trebuie sa il faci, sa ii arati punctele slabe, sa ii dai detalii despre ce ar trebui rezolvat. Clientii ajung la o persoana sau o companie care vinde servicii SEO, doar daca au probleme sau o anumita educatie in domeniul SEO si doresc mai mult. In discutiile personale la telefon sau prin email, poti arata care sunt greselile din website-ul respectiv si evident vor duce catre compania sau persoana care a creat website-ul respectiv, dar daca tu afisezi pe prima pagina ca esti cel mai bun si altii sunt mediocri, cred ca tine de educatie si cu siguranta esti mult mai slab decat altii, mintal si profesional.

Poti scrie pe website-ul tau ca ai cele mai bune preturi dar ca ai cele mai bune servicii, nu da bine deloc si daca mai scrii ca altii sunt mediocri si tu sau voi sunteti expertii, din punctul meu de vedere este gresit si rusinos. In orice domeniu de activitate este loc pentru toata lumea! Sunt persoane care poate chiar astazi decid sa se ocupe de SEO si daca sunt capabili, vor ajunge sa ofere servicii bune dar este greu sa te creada cineva ca dupa 1-2 ani, esti expert, sa fim seriosi. Asta cu "Noi suntem cei mai buni si altii sunt mediocri", nu are legatura cu Marketing-ul, are legatura directa cu ingamfarea, cu prostia si lipsa de bun simt.

Uitati-va la persoanele care scriu pe acest forum de peste 7-8 ani sau mai mult, ati vazut pe cineva sa spuna ca este expert? Doar unii incepatori vin cu "arfuri", de genul acesta - ei nu pot dormi noaptea de experti ce sunt.

moSSad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Atat de frumos s-a atacat toata lumea incat ma gandesc sa fac tricouri cu deja celebra expresie.
    A si inca ceva mai vertedi: arfuri? hahahahaha.
    ar yuo fo real mamen? ^_^

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Atat de frumos s-a atacat toata lumea incat ma gandesc sa fac tricouri cu deja celebra expresie.
    Daca doi iti spun ca esti beat, de obicei te duci sa te culci.
    Cand toti iti spun ca esti beat si tu insisti sa stai treaz si sa ne povestesti, cam ce impresie faci? Vrei sa stii cam ce crede toata lumea despre tine? Nu vrei, crede-ma.
    E trist totusi ca nu pricepi.
    Trust, but verify.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

Implicit

@moSSad, am primit un BAD, de la tine! Oare pentru ca nu m-am exprimat corect si am scris "arfuri", in loc de "harfe"? Sau ai alte motive ca nu inteleg?

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Facem SPAM ca suntem fraieri :))
    De AntonioTony în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th June 2014, 13:25
  2. Dementi suntem noi romanii :)
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th January 2011, 20:40
  3. noi suntem romani
    De ibaldazar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13