Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567
Rezultate 61 la 69 din 69

Subiect: Pareri despre PageRank-ul aite-ului retetecalamama.ro

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

@ florea. Nu cred ca abordarea ta e corecta, fie ca iti convine sau nu ce raspunsuri sau sfaturi ai primit, tu ai intrebat!!!

Faptul ca cineva isi pierde 2-3 minute sa-ti dea un sfat, nu-ti da dreptul sa-i jignesti. Ar trebui sa apreciezi! Oricum faci ce vrei cu site-ul tau, dar cand primesti raspunsuri, un "multumesc" nu doare!

Cat despre site-ul tau, PR0 E PENALIZARE pentru vanzare(exchange) de LINKURI. . Faptul ca e complet gresit dezvoltat dpdv seo si programare, nu are legatura cu PR.

Acum ca ai raspunsul la intrebare, cred ca poti inchide acest topic.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Nichita, nush daca esti femeie sau barbat, dar te crezi mare si tare. Cum se face ca webdesign ploiesti e primu la web design si tu pe la coada avand sute de ip-uri pe langa el?
    Se cheama Google Venice dar nu ai auzit tu de asta.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca nu e admin atunci se pune problema de ascuze si mi le asum. Tu se pare ca esti tot unul din bisericuta lui si a multor altora. Asa ca o zi placuta si eu de azi inainte aici nu mai am ce posta sau cere vreo nelamurire. E absurd sa ne ajutam doar intre prieteni si doar cunostinte pe un forum.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    30

Implicit

@florea, in primul rand ai cerut parerea colegilor cu privire la acel website. Daca parerile sunt impartite tu nu ai nici un drept sa jignesti pe careva. Daca vroiai parerea unui singur om, atunci il intrebai pe privat. Tu mergi pe ideea ca "Daca ai o parere diferita de a mea, esti prost"

Nu e vorba de cine este mai bun in SEO, o persoana poate excela in optimizare OnSite, alta in OffSite. Tu ai primit mai multe raspunsuri decat era necesar..si tot tu esti cel nemultumit.

Data viitoare ar trebui sa fii mai politicos

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

1 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Am auzit stai linistita dar nu ma dau in barci ca tine :-j

E chiar greu sa intelegeti ca nu e site-ul meu. e a interpretei de muzica populara. si ma ia Nichita ca e ragalie de blog. arata-mi si mie o ragalie facauta de tine ca tot te dai in barci tare si imi retrag cuvintele daca esti asa tare. Aici sunt numai pareri care de care mai absurde si fiecare isi apara prieteniile virtuale

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

@ florea. E o "ragalie" de site pe o thema de blog. "Ragalie" dpdv seo & development. Ai primit Gratuit raspunsul la intrebarea pt PR 0.

Acum dute si ocupate de ceea ce stii mai bine.

Daca pers care detine "ragalia" de blog, dorea intradevar un site, nu o facea gratuit! Daca vrei audit la "ragalie" plateste un coleg sa te ajute, si dupa, il poti injura pe privat!

Intre timp rog un moderator sa inchida topicul, inclusiv Nichita.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

@Tom - tu se pare ca nu ai citit nici macar despre ce se discuta aici, dupa ultimul post al tau asta se intelege.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Am aruncat si eu o privire pe site-ul tau. Acesta nu este penalizat. Singura problema este ca nu ai nici macar un link cu nofollow fie el intern fie extern.

Ai in total 381 de linkuri dintre care 346 interne si 35 externe. E normal in conditiile date sa nu iei pr mare pe index deoarece acesta se dizolva pe linkurile interne si externe.

Incearca sa pui nofollow la etichetele articolelor de pe index, la ultimele comentarii (user + reteta comentata), categoriile le ai de 2 ori - o data in menu si o dat ape dreapta [pune nofollow pe dreapta], linkurile din footer nu te ajuta asa ca pune nofollow, pagina de contact.

Asta iti pot recomanda la o privire rapida. Incearca sa gasesti un exper pe arhitectura linkurilor si distributia PR pentru a-ti redirecta PR acolo unde este necesar.

Succes!
    Scuze de offtopic, dar te rog sa ma lamuresti si pe mine asupra recomadarilor din postul citat. Din cate stiu eu, s-a schimbat de mult modul in care link-urile nofollow paseaza rank-ul , deci pentru ce ar fi bine sa puna acele nofollow? Nu se mai considera ca link-uri si nu mai esti penalizat pt. peste 100 de link-uri externe? In alta ordine de idei, am inteles ca se ia in considerare doar prima aparitie a unui link (prima in functie de ordinea de aparitie in codul HTML), dar unii testeri au spus ca au gasit indexate si versiunile duplicat ulterioare dar cu alte hash-uri ( de exemplu http://link#hash).

Scuze de intrebare, acum am vazut postul lui Nichita care spune acelasi lucru.
    Ultima modificare făcută de filip.camara; 12th November 2012 la 15:25. Motiv: S-a mai discutat

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Consider ca s-a raspuns la intrebarea topicului. Pentru cei care inca mai cred in povestea cu penalizari la peste 100 de linkuri pe pagina / linkuri dublate etc. ii rog sa isi arunce o privire pe site-ul emag.

Subiect inchis.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raspuns oficial de la Google, despre Pagerank
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 28th September 2010, 17:12
  2. Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 10:18
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  4. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11
  5. Pareri Despre Jagger (1, 2, 3, Etc)
    De Krumel în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 5th December 2005, 22:02

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii