Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 69

Subiect: Pareri despre PageRank-ul aite-ului retetecalamama.ro

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    O fi cu tine Paul dulce dar cu altii :-j L-am rugat pe lovelife si nu mai stiu pe cine sa ma ajute. Sti ce am primit? Nu ofer consultanta. Cu alte cuvinte, un mars de aici mai politicos
    Eu nu prestez servicii de SEO, nu ma ocup de asta, ma ocup doar de proiectele personale si ale unor prieteni foarte apropiati, si ma mai sfatuiesc cu alti colegi pe diferite probleme de SEO.
    Dau sfaturi cand consider aici pe forum, dar nu in particular

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de florescualin Vezi Post
    @ karismasand - mare dreptate ai in tot ceea ce spui. Acel site nu are page rank pentru ca are peste 250 linkuri interne care pleaca din prima pagina + ca unele sunt catre aceeasi pagina ceea ce google penalizeaza. Daca se imparte numarul domeniilor din care ii vin backlinkuri, aproximativ 655 la 250 + penalizarile pentru dubluri ajungem la concluzia ca nu trebuie sa aiba page ranknici macar 1.
    Unde ai gasit informatia asta?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@ karismasand - mare dreptate ai in tot ceea ce spui. Acel site nu are page rank pentru ca are peste 250 linkuri interne care pleaca din prima pagina + ca unele sunt catre aceeasi pagina ceea ce google penalizeaza. Daca se imparte numarul domeniilor din care ii vin backlinkuri, aproximativ 655 la 250 + penalizarile pentru dubluri ajungem la concluzia ca nu trebuie sa aiba page ranknici macar 1.
    Vad ca ai cont din 2009. Cum poti veni cu astfel de aberatii ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

@lovelife - am testat nu am gasit nicaieri informatia. Eu nu caut informatii ci le testez.
    @Nichita - ca sa stiu SEO trebuie sa postez zilnic aici si sa am cont pe seopedia din 1809 toamna?

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Florescu offline....daca nu ai testat Acel site nu are page rank pentru ca are peste 250 linkuri interne care pleaca din prima pagina
    Lu nichita ?Era nevoie sa-i mai raspunzi?
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

@florescualin, ai cont din 2009 dar nu ai invatat mare lucru. In plus vii si cu prostii pe care le postezi ca si raspunsuri.

Mi-ar fi jena sa dau un raspuns ca cel postat de tine (aka explicatia elucubranta de aici: Daca se imparte numarul domeniilor din care ii vin backlinkuri, aproximativ 655 la 250 + penalizarile pentru dubluri ajungem la concluzia ca nu trebuie sa aiba page ranknici macar 1.).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@lovelife - am testat nu am gasit nicaieri informatia. Eu nu caut informatii ci le testez.
    Te invit sa faci un articol cu procedura de testare, sa explici masurile de precautie luate pentru ca rezultatul sa nu fie influentat de alti factori si sa trimiti articolul la SEOMOZ, iti garantez ca vei fi laudat, articolul tau va fi preluat de toate site-urile mari de SEO, vei obtine multe backlink-uri naturale, deoarece nimeni nu a reusit pana acum sa obtina astfel de rezultate.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

0 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

lovelife mai lasa-ne cu SEOMOZ ca noi nu ne comparam cu firme de SEO sau altele. Se vede de la o posta ca aici sunteti numai in gasca. Va ajutati numai cand aveti chef si va pupati direct sa nu zic unde. Poti sa-mi dai ban ce vrei tu. asta e adevaru pur. Nichita, nush daca esti femeie sau barbat, dar te crezi mare si tare. Cum se face ca webdesign ploiesti e primu la web design si tu pe la coada avand sute de ip-uri pe langa el?

Ne luati numa la misto, mereu ati facut asa... lasati-o dracu de treaba si pacat de forumu asta, ca el s-ar zice ca ii ajuta pe cei ce vor sa invete dar au admini vai steluta lor

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

@ florea - din punct de vedere al ghidului pus la dispozitie de cei de la Google, site-ul pus in discutie incalca multe reguli.

Am observat ca are foarte multe backlink-uri de pe blogspot. Bloguri marunte care nu au autoritate. Se poate observa usor si o retea de link exchange, o metoda de backlinking neagreata de Google.

Am analizat si rezultatele din serp si am observat pagini care apar de mai multe ori.

La cautarea dupa "link exchange" site-ul din subiect are foarte multe rezulte in serp. Si aici avem de a face cu o incalcare a regulilor impuse de G.

In mod normal site-ul ar trebui sa fie penalizat si in serp tinand cont de faptul ca au fost site-uri penalizate pt. mai putin de atat. Aici ar trebui sa vina nedumerirea ta nu la page rank. Singurul motiv pt. care site-ul nu a fost inca penalizat este probabil autoritatea acestuia data de vechime si de continutul bogat si actualizat. Alt motiv eu nu vad.

In afara subiectului pot sa spun ca prin ultimul tau post ai jignit intreaga comunitate seopedia. Asta in conditiile in care atat administratorii, cat si moderatorii acestui forum isi fac rar simtita prezenta in discutii. Cred ca niste scuze ar fi bine venite.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

crt ms pentru raspuns. treaba s-a clarificat, numai ca aici dupa cum am pus sunt bisericute. daca nu sti ce inseamna intreab-o pe bunica. Eu nu imi cer scuze, odata ce lovelife care e ambasador sau admin sau ce-o fi, spune ca nu ajuta pe nimeni, dar i-a scapat faza cu paul si cu maxz si nu mai stiu cu cine. Ori ajuti pe toti ori stai in banca ta :-j

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Lovelife e membru ca si tine. Titlul de "ambasador" nu are nicio treaba cu administratia. Te-ai luat tocmai de unul din oamenii care se implica in discutiile deschise pe forum si ajuta atat cat poate. Iar treaba asta cu bisericutele este absurda.

Daca s-a lamurit problema deschisa in acest topic este mai bine sa se inchida.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raspuns oficial de la Google, despre Pagerank
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 28th September 2010, 17:12
  2. Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 10:18
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  4. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11
  5. Pareri Despre Jagger (1, 2, 3, Etc)
    De Krumel în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 5th December 2005, 22:02

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii