Rezultate 1 la 10 din 125

Subiect: Modificare MAJORA de algoritm - Vineri 28 sept 2012 - "Exact match" - GONE

Afișare hibrid

chibi77 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    14th March 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Question si totusi ce a realizat update-ul asta?

Nu prea inteleg update-ul acesta, intre site-urile a caror trafic a picat cu aprox 80% am 2 domenii pe care sunt adaugate articole in fiecare zi, nici unul dintre ele nu este exact match. Unul are aprox 5 ani iar celalalt doar 4 luni.
    Din cautare au disparut complet toate articolele, am ramas pe pozitie doar cu main page-ul.
    Nu prea imi explic de ce. Sunt penalizat pentru ca scriu articole unice in fiecare zi? sau care e treaba, site-urile sunt facute pentru vizitatori ca o resursa gratuita, ce e reclama pe ele e delimitat clar, nici unul nu zbarnaie de bannere sau are in titlu ceva diferit de continut.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de chibi77 Vezi Post
    Nu prea inteleg update-ul acesta, intre site-urile a caror trafic a picat cu aprox 80% am 2 domenii pe care sunt adaugate articole in fiecare zi, nici unul dintre ele nu este exact match. Unul are aprox 5 ani iar celalalt doar 4 luni.
    Din cautare au disparut complet toate articolele, am ramas pe pozitie doar cu main page-ul.
    Nu prea imi explic de ce. Sunt penalizat pentru ca scriu articole unice in fiecare zi? sau care e treaba, site-urile sunt facute pentru vizitatori ca o resursa gratuita, ce e reclama pe ele e delimitat clar, nici unul nu zbarnaie de bannere sau are in titlu ceva diferit de continut.
    Tocmai asta zicea Tom mai devreme, e un mix de schimbari, actionand simultan.
    Si cred ca e poate cel mai tare lucru pe care il poate face Google, in lupta cu spam-ul (si cu seo-istii seriosi deopotriva). Mai analizeaza ceva, daca poti.

In felul asta, seo-istii vor ceda nervos si se vor apuca de Adwords, facand bucuros pe nenea Google. (nu ma bagati in seama, e copiat din teoria conspiratiei)

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de chibi77 Vezi Post
    Nu prea inteleg update-ul acesta
    una din primele concluzii la care am ajuns cand am inceput sa ma ocup de seo a fost ca daca faci lucrurile cat mai utile pt vizitatori.. e cel mai bun seo pe care il poti face (evident, construind totul tehnic cat mai bine: un site care se misca bine, cu titluri, alturi, bolduri, etc folosite corect si relevant, care primeste anchoruri la obiect, etc);
    nu am prea avut treaba cu piata en in ultima perioada, deci nu pot spune nimic despre emd update, dar la fiecare update de pana acum mi-am intarit concluzia de mai sus si ma astept ca nici de data asta sa nu o schimb;

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th September 2011, 12:29
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  3. Adwords campaign - Broad match vs Exact match
    De dany24ro în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th October 2010, 11:58
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33

Permisiuni postare