Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Crearea unui site cu rezultate organice bune, dupa noile reguli

Vizualizare arbore

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu vorbesc de nise competitive și site-uri mari. Așa am procedat post panda și pinguin și da rezultate excelente.

O sa dau exemplu un site cu vechime de 6 luni, conținut in engleza și un cctld foarte obscur ( o insula pustie ).

Am făcut 100 de pagini cu conținut în prima luna și am pus 2-3 linkuri in articole pe bloguri.

Am continuat sa pompez conținut și foarte puțin link building.

Acum am 1500 de pagini de conținut și aproximativ 60 linkuri pe care le iau în calcul. Exclud linkurile de la sploguri și alte prostii spam.

Traficul a crescut încet și constant în majoritatea timpului, dar update-urile panda și pinguin m-au ridicat foarte mult. Am avut creștere și de 100% la panda.

Totuși am observat ca la fiecare update creste traficul, iar după câteva zile rămân doar cu aproximativ 50% din creștere.

Acum, după cele 6 luni, arata cam asa:

Sunt pe telefon și nu pot arata screen shot din analytics, unde am cu 20% mai mult.

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Depinde mult la ce ne referim.

Poti avea ranking si cu 30 de link-uri bune, totusi atunci cand ai 300, nu te poate depasi un site de calitate similara dar cu 30 de link-uri, decat eventual daca optimizarea ta inpage este varza.

Numarul conteaza inca, si face diferenta. La doua situri optimizate intern la nivel comparabil sa zicem, numarul de linkuri inbound (de calitate) poate face diferenta intre locul 1 si celelalte.

Cu 30 de linkuri bune poti avea ranking bun, mai ales daca urmaresti o nisa ingusta. Daca insa urmaresti sa creezi un site major, cu mii de pagini care sa rankeze bine fiecare, ai nevoie si de foarte multe link-uri inbound pentru avea suficient link juice in intreaga structura a sitului, astfel incat si paginile tale pe nivelul 2 sau 3 sa rankeze bine. Deci, depinde de proiect. Daca nu ai suficient juice, numarul de pagini indexate din site poate sa scada comparativ cu cele existente, iar multe din paginile de pe ultimul nivel sa zaca ascunse in adancimea indexului.

Pinguin da, se leaga de structura si naturaletea inbound link profile, din care motiv este mai bine sa ai 30 de linkuri bune, naturale decat 500 artificiale, cu care ai toate sansele sa zbori din index. Totusi, ramane in continuare valabil algoritmul, in care numarul conteaza, dar si calitatea.
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 14th September 2012 la 11:11.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th April 2012, 13:50
  2. Care metoda da rezultate mai bune?
    De AntonioTony în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th November 2011, 15:13
  3. Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 13th November 2010, 22:22
  4. Noile reguli legate de domeniile de internet
    De romania inedit în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2008, 18:37
  5. Nise De Piata Pentru Crearea Site-urilor
    De mascatu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 31st March 2006, 00:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •