Punctul pe i . Asta e un moment asupra caruia multi ar trebui sa reflecte si sa-si raspunda la intrebari. Sunt lucruri pe care personal le-am aflat demult. De cele mai multe ori m-am limitat in a expune aceste concluzii de teama ca unii considera continutul condensat dar foarte bine targetat ca fiind spam. O idee total gresita. Robotul e robot si e limitat iar noi webmasterii trebuie sa ne coboram la "mintea" lui si sa-i oferim acel continut capabil sa-l inteleaga dar in acelasi timp util si vizitatorului.
Este foarte posibil ca pe multi , chiar si pe avansati sa-i bulverseze un pic concluziile astea. Dar pur si simplu asa stau lucrurile. Este greu de crezut ca o pagina din 100-150 de cuvinte in care se mai si repeta de 3-4 ori fraza targetata sa aiba castig de cauza in fata ta care ai scris un super review despre nu stiu ce laptop de 2000-3000 de cuvinte. Daca pagina din 200 de cuvinte e bine targetata si creeaza in jurul ei si cuvinte ce pot folosi la long tailuri este foarte posibil ca Google sa o vada mai bine. Asta nu inseamna ca e spam . Pur si simplu Google are slabiciuni pe care nu reuseste sa le rezolve sau pur si simplu ii place twittereala.
Pana la urma Twitterul e foarte logic de limiteaza comentariul la un numar scurt de caractere. Daca nu esti capabil sa te exprimi concis in numarul impus asupra unui fapt inseamna ca incepi sa te pierzi in detalii si e posibil sa nu mai ai relevanta . Cam asa stau lucrurile si cu Google la ora actuala. Nu ca ar fi fost diferit in trecut.

Răspunde cu citat