Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Nise De Piata Pentru Crearea Site-urilor

mascatu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Nici o discutie despre nise de piata la creare unui site?
    Cred ca o chestie importanta care nu trebuie scapata din vedere cand urmarim un trafic bun este si aria de interes,continutul sitelui ,cu ce sa fie? Despre ce?
    Nu prea am gasit idei de genul asta....SEO e o chestie care se invata la urma urmei: alegerea temei(continutul site-ului) sa fie o chestie de feeling?..sau imi scapa mie ceva?!
    Site-ul trebuie sa contina informatii dintre cele mai cautate pe net?Oare nu sunt prea multi care exploateaza la sange cele mai cautate arii de interes si in felul asta isi atrag si o concurenta pe masura?! Sau e mai bine sa fii cat de cat, printre putini care au un continut original si in acelasi timp de interes?
    Astept idei de la voi sa va vaz :p ...inspiratia
    Sper ca nu bat campii

Multumesc! :ph34r:

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

"Nisele" astea sint la libera alegere in functie de site.

Exista unelte care iti pot indica unele lucruri, dar pana la urma tine de "factorul uman".

Site-ul trebuie sa contina informatii dintre cele mai cautate pe net?
    Daca faci asta site-ul o sa fie o varza, un ghiveci. Ar trebui axat pe anumite domenii in care sa poti avea rezultate.

Multi se arunca la cuvinte "marete" gen: "magazin online", "matrimoniale", "portal", "forum"..etc, care au echivalente in engleza sa fata de care nu au nici o sansa in competitia cu adversarii deja "cocotati" in top.

Daca "avantul" e spre cuvinte mari...atunci e de lucru si trebuie rabdare pentru rezultate bune. Pentru cuvinte mici sau fraze de cuvinte, poti avea rezultate ...care nu vor fi doar pentru ele.

Pana la urma totul tine de cel care face site-ul si cunostintele pe care le detine.

Offtopic

Ps: din ciclul cuvinte la moda: Nise
    NÍŞĂ, nişe, s.f. 1. Adâncitură (dreptunghiulară, în formă de arcadă etc.) anume lăsată într-un zid, în peretele unei sobe, la o mobilă etc., în care de obicei se aşază obiecte decorative, obiecte de uz casnic etc.; firidă. 2. Intrând amenajat pe o latură a unei încăperi, care serveşte ca anexă a unei camere de locuit. 3. Intrând amenajat în peretele unei galerii de mină sau al unui tunel, care serveşte pentru adăpostirca lucrătorilor în timpul execuţiei unor lucrări periculoase sau la trecerea trenului, precum şi pentru depozitarea unor materiale. ♦ Fiecare dintre adânciturile amenajate în pereţii unei ecluze pentru a adăposti canaturile porţilor când acestea sunt deschise. 4. Construcţie specială în formă de dulap sau de cameră, cu pereţii de sticlă, legată de un coş de evacuare şi folosită în laboratoare pentru lucrul cu substanţe care emană gaze (vătămătoare). 5. (În sintagmă) Nişă de abraziune = formă de relief cu aspect de firidă alungită, formată la baza unei faleze alcătuite din roci rezistente la eroziune, din cauza acţiunii valurilor puternice. 6. (Med.) Ulceraţie adâncă până la perforare a unor organe interne (stomac, plămâni etc.). – Din fr. niche.

NÍŞĂ s. adâncitură, cotlon, firidă, intrând, ocniţă, scobitură, (înv.) sfiridă. (Vasul era pus într-o ~.)
    Trimis de siveco, 04/08/2004. Sursa: Sinonime

"Ca si text"

No offense. Dar romana unora, e grea de inteles.

Poate merge in engleza:

niche (nĭch, nēsh)
    n.
    A recess in a wall, as for holding a statue or urn.
    A cranny, hollow, or crevice, as in rock.

A situation or activity specially suited to a person's interests, abilities, or nature: found her niche in life.
    A special area of demand for a product or service: “One niche that is approaching mass-market proportions is held by regional magazines” (Brad Edmondson).
    Ecology.
    The function or position of an organism or population within an ecological community.
    The particular area within a habitat occupied by an organism.
    tr.v., niched, nich·ing, nich·es.
    In SEO te referi la Niche keywords?

Ps: "Nise De Piata " e o virginitate in cautarile dupa cuvinte cheie.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu te supara dar chiar nu aveam nevoie de o definitie a expresiei 'nisa de piata'
    Chiar nu-ti este familiara aceasta expresie???
    Dupa parerea mea(si cred ca nu numai :p ) nisa de piata reprezinta un domeniu al pietei prea putin sau chiar deloc exploatat.Hai ma ,ce naiba ...o idee ceva ...ce sa contina site-ul despre ce?!

P.S.
    Nu stiu cine spunea ca lipsa banilor nu constituie o piedica,in schimb lipsa banilor DA

EROARE!!!!
    Lipsa banilor nu constituie o piedica in schimb lipsa IDEILOR DA!

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

@Mascatu, daca aici facem schimb de idei si informatii despre SEO si rezultatele noastre, nu te astepta insa sa iti spun ce nise am identificat si incerc sa exploatez in perioada urmatoare, ce keywords excelente am gasit nefolosite si pentru care vreau sa optimizez eu, etc. Chiar crezi ca imi doresc sa-mi fac singur viata mai grea pe piata?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(miromulus &#064; Mar 12 2006, 05&#58;47 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    @Mascatu, daca aici facem schimb de idei si informatii despre SEO si rezultatele noastre, nu te astepta insa sa iti spun ce nise am identificat si incerc sa exploatez in perioada urmatoare, ce keywords excelente am gasit nefolosite si pentru care vreau sa optimizez eu, etc. Chiar crezi ca imi doresc sa-mi fac singur viata mai grea pe piata?
    [/QUOTE]

Multumesc oricum pentru raspuns

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Citat Postat în original de mascatu &#064; Mar 12 2006, 01&#58;25 PM) [post=12185
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Nu te supara dar chiar nu aveam nevoie de o definitie a expresiei &#39;nisa de piata&#39;
    Ba cred ca ai nevoie de o "definitie". Mi se pare ca unii dintre voi folosesc cuvintele doar ptr ca sint la moda.
    "Expresie familiara" sau cuvant la moda , e cam tot una.

In fine. Nu cred ca am prea multe de spus despre aceasta "nisa".
    B)
    Cred c]
    Nu te supara dar chiar nu aveam nevoie de o definitie a expresiei &#39;nisa de piata&#39;
    [/QUOTE]

Ba cred ca ai nevoie de o "definitie". Mi se pare ca unii dintre voi folosesc cuvintele doar ptr ca sint la moda.
    "Expresie familiara" sau cuvant la moda , e cam tot una.

In fine. Nu cred ca am prea multe de spus despre aceasta "nisa".
    B)
    Cred ca esti pe o "nisa" moarta.

vladimir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th November 2005
    Locaţie
    Cork
    Posturi
    234
    Putere Rep
    36

Implicit

mascatu

Nici o discutie despre nise de piata la creare unui site?
    tema deschisa de tine e foarte buna, insa dupa cum bine stii piata e suprasaturata.

ce recomand:

1) fa-ti o lista imensa de posibili oameni care au nevoie de site-uri, in general firme.

Cu timpul ai sa fii recomandat de tot mai multa lume.

2) o idee:

Fa site-uri turnkey.

Ce inseamna, le faci-> le aduci la un anumit nivel -> le vinzi

Afacerea merge foarte bine. Cumpara 20-30 de domenii .com , fa site-uri pentru fiecare, promoveaza-le si vinde-le, iti aduce cam 2000&#036; lunar.

3) Incepe reclama.

Desi este o piata suprasaturata de oferta, iti recomand adwords:

Cumpara un soft bun de keywords list, iti pot recomanda cateva, eu unul abia astept sa se lanseze keyword elite, si fa-ti o lista imensa cu cuvinte cheie legate de webdesign, developement si asa mai departe.

Intra in adwords cu o campanie de 300&#036;, si seteaza click-ul la 11 centi.

Pentru ca ai o lista imensa de keywords, asta te va aduce pe locul 1 pe cateva pagini ale google, pentru cateva cautari.

Baga si niste adsense pe pagina unde directionezi omul din adwords, asa ca el va fi tentat sa dea click pe alta reclama de pe site-ul tau, in cazul in care oferta ta nu e ok.

Sper ca sfatul meu iti e de prisos, pentru ca acum e ultima data cand mai intru pe forum.seopedia.com.

Bafta mare.

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    275
    Putere Rep
    35

Implicit

vladimir, tu vorbesti din experienta sau....din money-makeing books :p

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Citat Postat în original de vladimir &#064; Mar 14 2006, 02&#58;06 AM) [post=12278
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    ........
    Sper ca sfatul meu iti e de prisos, pentru ca acum e ultima data cand mai intru pe forum.seopedia.com.

Bafta mare.

Succese vladimir. Probabil ca o sa ne citesti din afara forumului. Ca totusi, sa te tii de cuvant si sa poti lua informatii de aici.

Ma indoiesc ca stii unde te afli [b]forum.seo]
    ........

Bafta mare.
    [/QUOTE]

Succese vladimir. Probabil ca o sa ne citesti din afara forumului. Ca totusi, sa te tii de cuvant si sa poti lua informatii de aici.

Ma indoiesc ca stii unde te afli forum.seopedia.com.
    No offense.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

In marketing exista niste reguli de aur. Si anume:

- daca pe o piata exista produsul P1, atunci e loc si de P2.
    - daca pe o piata exista produsele P1 si P2, atunci mai e loc un pic si pentru P3
    - daca pe o piata exista P1, P2 si P3, atunci P4 nu mai are ce cauta.

Asta nu inseamna ca nu poti dezvolta P4. Dar incearca sa deschizi o nisa. De exemplu, daca P1, P2 si P3 sunt 3 site-uri generaliste de dating, tu incearca sa faci un site de dating pentru grasi, sau pentru varsta a treia etc.
    Lucian

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternative la Adsense pentru piata romaneasca
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 47
    Ultimul Post: 14th January 2015, 15:11
  2. "how-to" Pentru Raportarea Site-urilor Romanesti Care Fac Spam
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2011, 22:57
  3. Programe utile optimizarii si dezvoltarii site-urilor
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th June 2009, 18:01
  4. Tool pentru vechimea site-urilor
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st June 2007, 12:01
  5. In locul site-wide-urilor
    De preacher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 22:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •