Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Nise De Piata Pentru Crearea Site-urilor

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Kevin interesanta teorie .
    Sincer si eu m-am dat cu capu de pereti si am stors neuroni sa gasesc idei solutii etc ...
    Nu pot inca sa va arat ce idei am dar in curand le voi supune studiilor de caz aici ...
    Sunt constient deconcurenta si ca la inceput nu cred ca voi avea "profit" dar sunt dispus sa investesc ceva bani si foarte mult timp asa ca sper ca in curand sa vin aici "sa ma laud" cu o poveste "de succes" .
    Bafta mascatu si un sfat eu unu ideile mele leam facut o sa le lansez pt Internautii in Engleza in .ro inca nam nimic in cap sa fac ceva care sa vad sa si mearca ca majoritatea serviciilor deja au fost "clonate de afara" si care nau fost nu cred ca merg spre exx din lipsa interesului sau probabil a metodelor tehnice vezi plati online .

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kevinro @ Mar 14 2006, 09:46 AM) [post=12286
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    In marketing exista niste reguli de aur. Si anume:

- daca pe o piata exista produsul P1, atunci e loc si de P2.
    - daca pe o piata exista produsele P1 si P2, atunci mai e loc un pic si pentru P3
    - daca pe o piata exista P1, P2 si P3, atunci P4 nu mai are ce cauta.

Asta nu inseamna ca nu poti dezvolta P4. Dar incearca sa deschizi o nisa. De exemplu, daca P1, P2 si P3 sunt 3 site-uri generaliste de dating, tu incearca sa faci un site de dating pentru grasi, sau pentru varsta a treia etc.
    Salut, Lucian; mi se pare exagerat ce ai spus tu; asta pt.faptul ca eu in vara-toamna trecuta am inceput prin a fi ceva de genul Px, mult mai departe decat P4 sau chiar P7-9 chiar; am avut "ce cauta", din motive de marketing prost si mai ales SEO al celorlalti (incepand de la P2 in jos...); restul cred ca e simplu...

p.s. incercarea n-a avut leg.cu a face optimiza pt.site &#39;de grasi&#39; pt.a lupta cu site-ul de &#39;dating"....; tot pe dating a fost problema, si au fost rezultate bune; in concluz]
    In marketing exista niste reguli de aur. Si anume:

- daca pe o piata exista produsul P1, atunci e loc si de P2.
    - daca pe o piata exista produsele P1 si P2, atunci mai e loc un pic si pentru P3
    - daca pe o piata exista P1, P2 si P3, atunci P4 nu mai are ce cauta.

Asta nu inseamna ca nu poti dezvolta P4. Dar incearca sa deschizi o nisa. De exemplu, daca P1, P2 si P3 sunt 3 site-uri generaliste de dating, tu incearca sa faci un site de dating pentru grasi, sau pentru varsta a treia etc.
    [/QUOTE]
    Salut, Lucian; mi se pare exagerat ce ai spus tu; asta pt.faptul ca eu in vara-toamna trecuta am inceput prin a fi ceva de genul Px, mult mai departe decat P4 sau chiar P7-9 chiar; am avut "ce cauta", din motive de marketing prost si mai ales SEO al celorlalti (incepand de la P2 in jos...); restul cred ca e simplu...

p.s. incercarea n-a avut leg.cu a face optimiza pt.site &#39;de grasi&#39; pt.a lupta cu site-ul de &#39;dating"....; tot pe dating a fost problema, si au fost rezultate bune; in concluzie, sunt mai multi factori...

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Ideea ar fi ca e loc pentru toti .

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternative la Adsense pentru piata romaneasca
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 47
    Ultimul Post: 14th January 2015, 14:11
  2. "how-to" Pentru Raportarea Site-urilor Romanesti Care Fac Spam
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2011, 21:57
  3. Programe utile optimizarii si dezvoltarii site-urilor
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th June 2009, 17:01
  4. Tool pentru vechimea site-urilor
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st June 2007, 11:01
  5. In locul site-wide-urilor
    De preacher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 21:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •