au crescut multe pagini secundare, de dupa / si subdomenii. probabil mai dureaza propagarea completa.
au crescut multe pagini secundare, de dupa / si subdomenii. probabil mai dureaza propagarea completa.
Primul site din semnatura nu a primit pagerank, sper ca nu e gata si ca o sa primeasca macar 1.
Al doilea site a primit page rank 2,sper sa nu fie considerat fake!
Dapoi primu` de unde sa primeasca PR, saracu` n-are decat vreo cateva link-uri. Plus ca am vazut pe bloguri ca au primit PR postarile puse pana pe 27-28 Ianuarie, deci probabil cam pe-atunci a fost gata update-ul, dar acum le-au facut publice
Signatura lipsa
PR-ul pe paginile interioare a oscilat .. la unele a crescut, la altele a scazut ..
Pe root, PR-ul a 6 site-uri a ramas neschimbat, iar pe un altul a crescut de la 0 la 4.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Site cu vechime
-Root creste de la 5 la 6
-Paginile interioare :
-cele vechi au ramas pe loc
-cele noi, fara page rank au primit majoritatea 2, si foarte putine 3
Oscilatii in SERP ati observat?
Eu am primit PR 2 de la 0 pentru root si PR 1 pentru paginile interne pentru un site relativ nou insa am cazut foate mult in SERP
Am urcat cu doua site-uri noi de aproximativ 1 luna la pr 1 ,nu ma asteptam .
Ce-i asa de neasteptat? Eu am vreo 8 site-uri de la sf lui decembrie, unul are PR 4, vreo 2-3 au PR 3, restul PR 2. Le-am pus si link-uri, ce-i drept. Dar nu ma surprinde, e foarte ciudat cum s-a distribuit PR-ul...
LE: ciudat, am observat chiar azi dupa update-ul PR-ului niste oscilatii in SERPs, si suspectez ca au legatura cu update-ul, desi asta-mi da peste cap toate teoriile mele de "neincredere" in importanta PR-ului.. dar e ciudat pt ca dimineata erau pe niste pozitii, demiaza dupa update au urcat cam toate care 3-4-5 pozitii... Ciudat
Signatura lipsa
Cam aiurit acest update. Site-uri pe care public destul de des (foarte, de fapt) au stagnat, unele chiar au pierdut. Am si ceva site-uri de ceva luni care au crescut, dar nu extraordinar. Acum o sa ziceti ca-s (mereu) nemultumit, dar nu e asa. Nu mi se pare normal sa iau PR1 pentru un site cu 10 articole, dar in schimb mi se pare normal sa iau macar un punct la un site pe care public zilnic articole.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)