Pr update in aceste momente. Ce schimbari ai remarcat? Eu am prin PR 2 la un blog care avea PR1, in rest nimic.
Pr update in aceste momente. Ce schimbari ai remarcat? Eu am prin PR 2 la un blog care avea PR1, in rest nimic.
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
au crescut multe pagini secundare, de dupa / si subdomenii. probabil mai dureaza propagarea completa.
Primul site din semnatura nu a primit pagerank, sper ca nu e gata si ca o sa primeasca macar 1.
Al doilea site a primit page rank 2,sper sa nu fie considerat fake!
Dapoi primu` de unde sa primeasca PR, saracu` n-are decat vreo cateva link-uri. Plus ca am vazut pe bloguri ca au primit PR postarile puse pana pe 27-28 Ianuarie, deci probabil cam pe-atunci a fost gata update-ul, dar acum le-au facut publice
Signatura lipsa
PR-ul pe paginile interioare a oscilat .. la unele a crescut, la altele a scazut ..
Pe root, PR-ul a 6 site-uri a ramas neschimbat, iar pe un altul a crescut de la 0 la 4.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Site cu vechime
-Root creste de la 5 la 6
-Paginile interioare :
-cele vechi au ramas pe loc
-cele noi, fara page rank au primit majoritatea 2, si foarte putine 3
Oscilatii in SERP ati observat?
Eu am primit PR 2 de la 0 pentru root si PR 1 pentru paginile interne pentru un site relativ nou insa am cazut foate mult in SERP
Am urcat cu doua site-uri noi de aproximativ 1 luna la pr 1 ,nu ma asteptam .
Ce-i asa de neasteptat? Eu am vreo 8 site-uri de la sf lui decembrie, unul are PR 4, vreo 2-3 au PR 3, restul PR 2. Le-am pus si link-uri, ce-i drept. Dar nu ma surprinde, e foarte ciudat cum s-a distribuit PR-ul...
LE: ciudat, am observat chiar azi dupa update-ul PR-ului niste oscilatii in SERPs, si suspectez ca au legatura cu update-ul, desi asta-mi da peste cap toate teoriile mele de "neincredere" in importanta PR-ului.. dar e ciudat pt ca dimineata erau pe niste pozitii, demiaza dupa update au urcat cam toate care 3-4-5 pozitii... Ciudat
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)