Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Google nu mai transmite referral keywords pt userii logati

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

La mine nici pe .ro nici pe .com, nici pe niciun google.tld nu este vad. Poate s-au razgandit baietii, si-au dat seama ca nu-i o idee buna. Oricum, ce farmec are sa fie https pagina de search? mi se pare stupid. E ca si cum ai face secure o pagina cu HTML chior Crek au zis si ei asa ca sa mai starneasca un mic buzz, sa se faca cunoscuti Ramane de vazut daca vor schimba sau nu si cum va afecta partea de SEO.. desi eu nu cred ca o sa o afecteze vreun pic
    Signatura lipsa

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Default nu, dar functioneaza bine https://www.google.com/ , am trecut deja pe ssl , cu cat mai putine date despre obiceiurile mele online cu atat mai bine

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Motorul de cautare il ascunde, nici un program de analytics nu il va procesa. De fapt singura solutie pentru a afla refererri ar fi combinatia analytics+webmaster tools, daca pana acum foloseai altceva, o sa fii fortat sa folosesti asta.
    WMT este deja integrat in noua versiune de analytics, dar nu are precizia dorita, nu poti urmari o conversie de exemplu
    Singura veste buna e ca sub 10% folosesc google personalizat,
    Eu am retineri serioase ca aceasta cifra este corecta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu am retineri serioase ca aceasta cifra este corecta
    Nu este corecta, este estimata chiar de Cutts. Eu cred ca e aproape de adevar, multi cred ca doar ptr ca noi (cei tehnici din online) facem anumite lucruri inseamna ca si restul (90%, poate e exagerata cifra dar cam pe acolo) fac la fel. Multi stau mai degraba pe FB decat pe G. Asta e lucrul care ii alarmeaza, faptul ca nu mai au control, ca nu mai stiu ce se intampla.

Directia e spre a folosi cat mai multe optiuni fiind logat in G, astfel ei au controlul asupra lucrurilor pe care le facem pe internet. Monopol, lipsa de intimitate, orice user pe net ar trebui identificat ca fiind webmaster sau doar consumator (G+), totul e urmarit si folosit ptr bani.

E o directie si o fata urata.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

La mine in analytics deja apar primele : (not provided)
    "(not provided)" sent X total visits. X=2.17%
    Ultima modificare făcută de alarma; 20th October 2011 la 11:53.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sunt multe aspecte de discutat, dar aceste genuri de "modificari" defapt incearca sa raspunda la 2 intrebari: Cum face google mai multi bani ? Cum isi dezvolta google site-urile si aplicatiile? Bineintels, ca sa faca mai multi bani

Bani din PPC merg la google, banii din seo, NU Cu cat mai multe companii platesc seo, cu atat numarul de platitori de Adwords scade, si mai grav, bid-ul si valoarea unui click. SEO se dezvolta foarte repede si ia amploare si in tari unde oamenii platesc PPC de cand se stiu.
    Daca nu plateai Adwords, nu existai, dar acum mai ai o optiune, platesti seo. Cine pierde? Google!

Cat de usor e sa "vinzi" povestea cu "intimitatea" obtinuta daca te loghezi, si cat de mult or sa se extinda google+ sau celealte aplicatii, gen hotel booking, daily deals..... google chekout, .... "obligand" userul sa se logheze!

Deschizi google, te loghezi, sau esti logat deja. Intrii pe facebook, google stie ce faci pe facebook, dar facebook nu stie ce faci pe google!!! Si exemplele pot continua. TU ai control asupra informatiilor despre competitie, ei NU!

Cat de simplu este pentru user daca "vine" logat pe orice site sau aplicatie google, sa "navigheze", "cumpere", "review", ......? Ce o sa alegi pe un magazin, sau un portal: login cu facebook, sau login cu google +? Pai simplu, ajungi pe site deja logat din google Nu mai esti nevoit sa alegi!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Excelente remarcile tale TOM +1
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Omniture ne ofera cateva date legate de numarul real al utilizatorilor logati la search:

Google engineer Matt Cutts estimates that search encryption will impact less than 10% of organic search queries.
    To date we have seen that 0.5% to 2% of Google searches are affected, though we expect that number to increase. As a percent of total search traffic, we’ve seen a 0.3% to 1.5% impact.
    Adobe: Industry Insights » Blog Archive » The Impact of Google Encrypted Search

nekyian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu din ce am citit am inteles altceva. Datele care vin utilizatorilod adwords e normal sa le vina fiindca ei au un rezultat platit pe cautarea respectiva si e normal sa stie de pe care cautare le-a venit vizitatorul. Deocamdata e vorba de un procent mic, dar si asa eu nu as cumpara blind anunturi text pe o retea, bidand pe cuvinte si sa nu vad care cuvinte imi aduc vizitatori si care nu. Daca am inchiriat un spatiu pe o cautare google am dreptul sa fiu informat de toate clickurile din acel spatiu nu?
    In schimb optiunea aceasta poate fi eliminata pentru rezultatele organice, unde toata lumea e moca si acolo Google poate sa transmita orice vrea el, fiind pe proprietatea lui.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Daca G+ ia amploare o sa vedem cum se ridica mult mai sus % acesta de "sub 10%"

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O nelamurire cu privire la userii din marketplace
    De somnulescu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th October 2011, 10:33
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th January 2011, 07:27
  3. Keywords din Google Images
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th September 2010, 18:20
  4. Site numai pentru userii logati
    De gabi99 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th November 2009, 01:03
  5. Google Starts Adsense / Firefox Referral Program
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th December 2005, 21:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •