Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: O nelamurire cu privire la userii din marketplace

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

Implicit O nelamurire cu privire la userii din marketplace

Sunt de ceva vreme pe seopedia si-mi place aici. Am citit o gramada de lucruri interesante, majoritatea pe care le-am aplicat si pe siteurile mele. Am fost activ in sectiunea marketplace, am scris advertoriale iar oamenii au fost multumiti de serviciile mele. Per ansamblu situatia este buna, doar ca am o nelamurire.

Sanctionarea celor care nu respecta regulamentul in aceasta sectiune, cand se face? Nu stiu daca se sanctioneaza chiar tot din regulament dar cred ca sanctiunile ar trebui sa fie facute si sa fie vizibile.

In ultima perioada, chiar daca nu au fost permise inregistrarile, au aparut mai multi useri care isi posteaza "ofertele de afaceri". Asta nu poate fi decat un lucru bun, insa acesti useri nu respecta in totalitate regulamentul. Cred ca nu sunt singurul care a vazut aceleasi topicuri deschise de aceleasi persoane la o distanta de cateva zile pentru ca nimeni nu a fost interesat prima data.

In acelasi timp exista o serie de useri care-si dau bump la topicuri, la o distanta mai mica de 30 de zile ca-n regulament (Ce mai, unu isi dadea la max. 1 saptamana).

Sa nu mai vorbim despre cei care nu accepta critica si folosesc un limbaj neadecvat, texte intregi fara cratima, etc.

Imi dau seama ca pe forumul seopedia exista un volum mare de informatie in fiecare zi si trebuie sa multumesc staff-ului pentru activitatea lor pe forum, dar sunt de parere ca acesti useri ar trebui sanctionati iar sanctiunea sa fie vizibila in topicul respectiv.
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

somnulescu, noi cred ca raspundem destul de bine la Report Post. Eu unul, spre exemplu, nu prea intru in zona aia, dar daca primesc un report verific imediat. Nu pot vorbi si in numele colegilor mei dar sint sigur ca daca au fost abateri mari s-au implicat.

Or mai fi scapari, sintem oameni totusi..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

Implicit

Asta am incercat si eu sa specific, ca nivelul de informatie zilnic e destul de mare pe seopedia, in fiecare zi. Atunci, probabil ca este problema din partea comunitatii (si implicit si a mea) pentru ca nu raportam mai din timp userii respectivi.

In acelasi timp sunt de parere ca un moderator daca citeste bine regulamentul (pe sectiunea aia) le vede "din ochi" fara sa raporteze userii. Cu toate astea, suntem oameni si avand in vedere ca staff-ul face asta din pasiune, nevoie de cunoastere etc. nu am ce sa le reprosez. Poate ca topicul asta va fi citit si de nimrozii aia care posteaza aiurea.

LE: Am raportat cativa useri, sa-mi spuna cineva daca am facut bine sau rau sa stiu daca am inteles bine sau nu regulamentul
    Ultima modificare făcută de somnulescu; 10th October 2011 la 12:14. Motiv: sanctionare useri

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de somnulescu Vezi Post
    In acelasi timp sunt de parere ca un moderator daca citeste bine regulamentul (pe sectiunea aia) le vede "din ochi" fara sa raporteze userii. Cu toate astea, suntem oameni si avand in vedere ca staff-ul face asta din pasiune, nevoie de cunoastere etc. nu am ce sa le reprosez. Poate ca topicul asta va fi citit si de nimrozii aia care posteaza aiurea.
    Dar sunt threaduri pe care multi le ignoram cand citim pur si simplu forumul. Daca oferta nu ma intereseaza, mai greu sa merg acolo. Aleg altceva. Daca vad insa un report, il onorez Asta e intr-adevar un pic deficitar la partea cu comunicarea catre voi cei care faceti report. Nu vine raspunsul lui voi. Cand vine report, primim un e-mail, intram pe link si mai departe acordam infractiunea necesara, ii scrii mesajul userului, etc.

E incomod sa revii in mail sa vezi cine a facut reportul sa-i mai dai si lui un mesaj sa-i explici ce s-a intamplat. Recunosc ca nici nu m-am gandit vreodata la asta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu ma refeream la un raspuns catre userul catre a raportat. Doar pe topicul respectiv, daca nu e sters. Cum a facut de exemplu Krumel + Ben Boingeanu (sper sa nu stalcesc userul) cand am raportat astazi. Adica pe postul respectiv sa fie un reply de la moderator "Ai fost sanctionat pentru ca x" .

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    173
    Putere Rep
    28

Implicit

Interesanta ideea lui somnulescu. Eu sunt de parere ca toti userii acestui forum ar trebui incurajati sa foloseasca functia "report". Suntem destui oameni in aceasta comunitate, iar administratorii nu pot tine in frau chiar totul... cum a relatat si Krumel fata de care am tot respectul pentru serviciile oferite acestui forum.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de B. Alex Vezi Post
    Interesanta ideea lui somnulescu. Eu sunt de parere ca toti userii acestui forum ar trebui incurajati sa foloseasca functia "report". Suntem destui oameni in aceasta comunitate, iar administratorii nu pot tine in frau chiar totul... cum a relatat si Krumel fata de care am tot respectul pentru serviciile oferite acestui forum.
    Eu sincer am abuzat de ea, este un pas in plus catre sinergia acestei comunitati. Impedimentul este ca multi, probabil majoritatea, nu stapanesc conceptul de comunitate si tot ansamblul ei.
    Pe acest forum multe limite sunt mai mult decat acceptabile, este "trăibil" :]
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SPAM: Propunere cu privire la Website-ul Dvs.
    De Marius Mailat în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 31st October 2010, 12:36
  2. Site numai pentru userii logati
    De gabi99 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th November 2009, 01:03
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th May 2009, 10:19
  4. Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 12th April 2009, 16:42
  5. Social everything - o privire in viitor
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 21st August 2008, 19:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.