O nelamurire cu privire la userii din marketplace
Sunt de ceva vreme pe seopedia si-mi place aici. Am citit o gramada de lucruri interesante, majoritatea pe care le-am aplicat si pe siteurile mele. Am fost activ in sectiunea marketplace, am scris advertoriale iar oamenii au fost multumiti de serviciile mele. Per ansamblu situatia este buna, doar ca am o nelamurire.
Sanctionarea celor care nu respecta regulamentul in aceasta sectiune, cand se face? Nu stiu daca se sanctioneaza chiar tot din regulament dar cred ca sanctiunile ar trebui sa fie facute si sa fie vizibile.
In ultima perioada, chiar daca nu au fost permise inregistrarile, au aparut mai multi useri care isi posteaza "ofertele de afaceri". Asta nu poate fi decat un lucru bun, insa acesti useri nu respecta in totalitate regulamentul. Cred ca nu sunt singurul care a vazut aceleasi topicuri deschise de aceleasi persoane la o distanta de cateva zile pentru ca nimeni nu a fost interesat prima data.
In acelasi timp exista o serie de useri care-si dau bump la topicuri, la o distanta mai mica de 30 de zile ca-n regulament (Ce mai, unu isi dadea la max. 1 saptamana).
Sa nu mai vorbim despre cei care nu accepta critica si folosesc un limbaj neadecvat, texte intregi fara cratima, etc.
Imi dau seama ca pe forumul seopedia exista un volum mare de informatie in fiecare zi si trebuie sa multumesc staff-ului pentru activitatea lor pe forum, dar sunt de parere ca acesti useri ar trebui sanctionati iar sanctiunea sa fie vizibila in topicul respectiv.