Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 66

Subiect: Functioneaza google panda in RO?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    De cand am schimbat structura site-ului nu m-am mai preocupat de linkuri si am obtinut rezultate mai bune in serps. De unde bag seama ca nu mai conteaza linkurile, aproape deloc. Conteaza structura site-ului si calitatea continutului.
    Parerea mea....
    Cauza este alta, link-urile multe cu aceeasi ancora duce la pierderea de pozitii, apoi prin pierderea unor link-uri nenaturale iti recapeti pozitia.
    Apoi mai este un fenomen, daca schimbi URL-ul google intr-un fel transfera o parte din puterea link-urilor spre vechiul url catre un url ce are o pagina compatibila keywordului respectiv, e ceva ce am observat eu.
    Dar importanta link-urilor ramane, este pierduta importanta link-urilor de tip spami, artificiale, sau dubioase, si asta e altceva
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Kleampa daca poti sa mai multe indicii ptr a putea vorbi pe subiect cum trebuie. Doar daca poti..
    Fapt: 1000-1200 unici intr-o zi, urmatoarea maxim 300 fara sa fac nicio modificare (aceeasi frecventa de update al paginilor, acelasi nr. de pagini indexate)..si-a tinut-o in maxim 300/zi vreo 2 saptamani (cu zile in care erau si maxim 100) ... la 200k pagini indexate sa vina 50 din google e ceva suspect.

In perioada asta de scadere am turat putin motoarele cu link building-u.
    De vreo 10 zile e totul la fel ca inainte.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post

In pagina de produs pe langa detalii si specificatii ale respectivului produs, am adaugat si 10 produse din alte categorii cu imagini pe care am pus atribut alt si title. Binentels ca Google mi le-a indexat si pe acestea ( ma refer la atribute ). Efectuand diverse cautari sa vad pe unde ma clasez in SERP am observat ca ies in fata cu pagina produsului dar si dupa atributele "alt" si "title" ale celorlalte produse din alte categorii adaugate in pagina de produs.

In esenta pagina de produs este relevanta dar celelalte produse adaugate strica tot. Mai precis atributele alt si title. Daca pagina este a unei placi de baza eu ies cu aceasta pagina si in cautari de genul "Consola portabila Serioux SRX-PGC100-PP"

Asta pentru ca in pagina placii de baza afisez printre cele 10 produse si consola aceasta.
    .
    Atribute din cate stiu eu inseamna altceva, si nu alte produse. Faptul ca-ti "genereaza" automat descriere pentru o placa de baza cu continut gen:" consola portabila", nu e vina lui, ci vina ta.

Ai o pagina de produs: are titlu, descriere? Relevanta pentru produsul respectiv? Cele 10 produse normal ar trebui sa fie "similars". Au cumva h-uri pe ele?

Daca tu afisezi pe o pagina de "placa de baza", produse gen "consola portabila" care e rostul pt user? Sunt related? Din acesi categorie? You may also like?

Pentru user nu au sens, implicit nici pentru google.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    ...............De vreo 10 zile e totul la fel ca inainte.
    1.200 sau 300 pe zi? Si-a revenit siteul sau inca nu? (nu am inteles exact). Multumesc.

bobicraioveanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th January 2011
    Posturi
    38
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Fapt: 1000-1200 unici intr-o zi, urmatoarea maxim 300 fara sa fac nicio modificare (aceeasi frecventa de update al paginilor, acelasi nr. de pagini indexate)..si-a tinut-o in maxim 300/zi vreo 2 saptamani (cu zile in care erau si maxim 100) ... la 200k pagini indexate sa vina 50 din google e ceva suspect.

In perioada asta de scadere am turat putin motoarele cu link building-u.
    De vreo 10 zile e totul la fel ca inainte.
    Eu cred ca ti-ai luat-o de la competitie. Verifica sa nu aiba si altcineva continutul tau mult imbunatatit sau ceva de genul

Sunt scaderi masive de trafic pe majoritatea niselor, dar sunt cauzate si de vacanta cum spunea cineva mai sus. A fost vreme frumoasa si s-a intins cam mult timp.

Eu zic ca de abia de saptamana viitoare cand se epuizeaza majoritatea vacantelor putem vedea cu adevarat ce impact are Panda

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Vacanta a trecut, au incept cresterile de trafic, la mine a crescut cu 10% saptamana trecuta

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

inca unul care confirma ca Google Panda nu functioneaza Thanks from Romania to Google Panda for putting spam sites on first position of SERP
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Mie mai degraba imi confirma ca strigam "spam" fara sa stim de ce sau la ce.... Oricum, amuzant.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Vacanta a trecut, au incept cresterile de trafic, la mine a crescut cu 10% saptamana trecuta
    Si la mine au inceput sa creasca.. am un blog de cultura generala unde traficul a crescut cu 22%... si astept sa mai creasca, avand in vedere ca imediat ce a inceput vacanta de vara, a scazut cu peste 30% ofofof, copii astia nu mai invata deloc in vacanta

@draqusor interesanta discutia aia.. pare foarte suparat nasul pe cei de la google oricum, sunt si eu de parere ca inca nu au facut o treaba buna pe .ro... are si motive sa fie suparat saracul baiat... eu tre sa recunosc ca n-am observat nicio fluctuatie. Cel putin pt keywordurile principale sunt pe aceleasi pozitii (fruntase) de vreo jumatate de an...
    Signatura lipsa

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de draqsoru Vezi Post
    inca unul care confirma ca Google Panda nu functioneaza Thanks from Romania to Google Panda for putting spam sites on first position of SERP
    Am citit si m-am uitat si la site-ul lui, baiatul are un site slab, si vrea sa fie sus, doar pentru ca a scris cateva articole. Evental sa iasa si in fata emag ca sa prinda mai multi clienti cu link-ul de afiliat. Poate intra cei de la google sa analizeze, vede ca este plin de link-uri de afiliat si ajunge in pagina 10 acolo unde ar trebui sa fie conform algoritmilor google.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Panda 2.2
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 13:27
  2. Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th April 2011, 07:41
  3. nu functioneaza Google Webmasters
    De giovanni12345 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd July 2009, 20:13
  4. Google nu mai functioneaza... deocamdata