Postat în original de
RoManiac
In pagina de produs pe langa detalii si specificatii ale respectivului produs, am adaugat si 10 produse din alte categorii cu imagini pe care am pus atribut alt si title. Binentels ca Google mi le-a indexat si pe acestea ( ma refer la atribute ). Efectuand diverse cautari sa vad pe unde ma clasez in
SERP am observat ca ies in fata cu pagina produsului dar si dupa atributele "alt" si "title" ale celorlalte produse din alte categorii adaugate in pagina de produs.
In esenta pagina de produs este relevanta dar celelalte produse adaugate strica tot. Mai precis atributele alt si title. Daca pagina este a unei placi de baza eu ies cu aceasta pagina si in cautari de genul "Consola portabila Serioux SRX-PGC100-PP"
Asta pentru ca in pagina placii de baza afisez printre cele 10 produse si consola aceasta.
.
Atribute din cate stiu eu inseamna altceva, si nu alte produse. Faptul ca-ti "genereaza" automat descriere pentru o placa de baza cu continut gen:" consola portabila", nu e vina lui, ci vina ta.
Ai o pagina de produs: are titlu, descriere? Relevanta pentru produsul respectiv? Cele 10 produse normal ar trebui sa fie "similars". Au cumva h-uri pe ele?
Daca tu afisezi pe o pagina de "placa de baza", produse gen "consola portabila" care e rostul pt user? Sunt related? Din acesi categorie? You may also like?
Pentru user nu au sens, implicit nici pentru google.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.