Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Mi-a disparut azi magazinul principal de pe google

Vizualizare arbore

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

a REAPARUT azi....iar pe prima si a doua pozitie ! am acum 1,2,4,5

Pe 3 este un noname in domeniu.
    @mar probabil ati verificat linkurile in perioada de cadere, cand foarte multe au disparut. Acum imi lipsesc multe. Sa stii ca forum.santamia pr 3 sau 4 si continut relevant pentru domeniu ( a lui lovelife) a facut cel mai mult pentru mine in momente de criza. Si ii multumesc lui lovelife.
    -legat de <meta name="description" content="ace acupunctura pret": ma feresc sa dau sfaturi pe acest forum pentru ca recunosc ca sunt SUB nivelul vostru, insa iete ca dau si eu o recomandare: in domeniu comercial combinatiile "nume produs pret" si "nume produs localitate" au foarte multe cautari. verificati cu uneltele din Google .
    - "ace acupunctura pret" imi aduce trafic imediat sub cautarea "ace acupunctura" Acolo am pozitiile 1,2,3,5,6,7 ( pt - ace acupunctura pret)
    Insa iau toate sfaturile vostre in considerare pentru ca m-au mai scos din kk...si in alte dati si va multumesc..Ma apuc de maodificari de azi , cat timp mai am morcov.
    Chiar daca o sa fiu criticat ..o s continui cu articole si linkuri INSA ma apuc de dezvoltat si varianta pe .ro ( depozituldeace) , cu alt script .

INTREBARE: cat de relevant este la duplicate content script identic intre doua situri msgazin ( insa cu text si teplate diferit)?

@ Mar , ca sa recomanzi dusmanilor..Am folosit si folosesc seo Powersuite, cu seo spyglass si website auditor ( ultimul pentru optimizari onpage)
    Daca folosesti ceva mai bun arunca cu numele lui in mine... Multumesc.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 25th March 2011 la 13:03.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am disparut de pe google
    De Bogdan Calin în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th September 2011, 00:05
  2. Disparut din Google
    De Fium în forumul Google
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 12th November 2010, 05:22
  3. cont adsense-site principal
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3