a REAPARUT azi....iar pe prima si a doua pozitie ! am acum 1,2,4,5
Pe 3 este un noname in domeniu.
@mar probabil ati verificat linkurile in perioada de cadere, cand foarte multe au disparut. Acum imi lipsesc multe. Sa stii ca forum.santamia pr 3 sau 4 si continut relevant pentru domeniu ( a lui lovelife) a facut cel mai mult pentru mine in momente de criza. Si ii multumesc lui lovelife.
-legat de <meta name="description" content="ace acupunctura pret": ma feresc sa dau sfaturi pe acest forum pentru ca recunosc ca sunt SUB nivelul vostru, insa iete ca dau si eu o recomandare: in domeniu comercial combinatiile "nume produs pret" si "nume produs localitate" au foarte multe cautari. verificati cu uneltele din Google .
- "ace acupunctura pret" imi aduce trafic imediat sub cautarea "ace acupunctura" Acolo am pozitiile 1,2,3,5,6,7( pt - ace acupunctura pret)
Insa iau toate sfaturile vostre in considerare pentru ca m-au mai scos din kk...si in alte dati si va multumesc..Ma apuc de maodificari de azi , cat timp mai am morcov.
Chiar daca o sa fiu criticat ..o s continui cu articole si linkuri INSA ma apuc de dezvoltat si varianta pe .ro ( depozituldeace) , cu alt script .
INTREBARE: cat de relevant este la duplicate content script identic intre doua situri msgazin ( insa cu text si teplate diferit)?
@ Mar , ca sa recomanzi dusmanilor..Am folosit si folosesc seo Powersuite, cu seo spyglass si website auditor ( ultimul pentru optimizari onpage)
Daca folosesti ceva mai bun arunca cu numele lui in mine... Multumesc.

( pt - ace acupunctura pret)
Răspunde cu citat