Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 44

Subiect: Mi-a disparut azi magazinul principal de pe google

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

ok, sunt de acord.. dar gogle intre timp nu mai este... cu 2 linkuri sitewide nu se mai face primavara

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu cred ca asta e motivul @Mar...

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Se pare ca linkurile sitewide au inceput sa fie penalizate si pe .ro

Am doua exemple concrete: euro-tel.ro avea linkuri sitewide de pe cartuse-imprimante.net pe cuvintele cheie "reumplere cartuse" si era pe locul 2, acum doua saptamani a disparut; dupa ce am scos linkul de pe cartuse-imprimante.net la o zi a reaparut la loc. Coincidenta sau nu? IP-urile sunt din clase diferite.

Problema este ca, acum a disparut din Google cartuse-imprimante.net (doar indexul pentru cuvantul cheie "cartuse" si era pe locul 2) restul paginilor si-au pastrat pozitiile.
    Ultima modificare făcută de Razvan Badu; 25th March 2011 la 11:07.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

a REAPARUT azi....iar pe prima si a doua pozitie ! am acum 1,2,4,5

Pe 3 este un noname in domeniu.
    @mar probabil ati verificat linkurile in perioada de cadere, cand foarte multe au disparut. Acum imi lipsesc multe. Sa stii ca forum.santamia pr 3 sau 4 si continut relevant pentru domeniu ( a lui lovelife) a facut cel mai mult pentru mine in momente de criza. Si ii multumesc lui lovelife.
    -legat de <meta name="description" content="ace acupunctura pret": ma feresc sa dau sfaturi pe acest forum pentru ca recunosc ca sunt SUB nivelul vostru, insa iete ca dau si eu o recomandare: in domeniu comercial combinatiile "nume produs pret" si "nume produs localitate" au foarte multe cautari. verificati cu uneltele din Google .
    - "ace acupunctura pret" imi aduce trafic imediat sub cautarea "ace acupunctura" Acolo am pozitiile 1,2,3,5,6,7 ( pt - ace acupunctura pret)
    Insa iau toate sfaturile vostre in considerare pentru ca m-au mai scos din kk...si in alte dati si va multumesc..Ma apuc de maodificari de azi , cat timp mai am morcov.
    Chiar daca o sa fiu criticat ..o s continui cu articole si linkuri INSA ma apuc de dezvoltat si varianta pe .ro ( depozituldeace) , cu alt script .

INTREBARE: cat de relevant este la duplicate content script identic intre doua situri msgazin ( insa cu text si teplate diferit)?

@ Mar , ca sa recomanzi dusmanilor..Am folosit si folosesc seo Powersuite, cu seo spyglass si website auditor ( ultimul pentru optimizari onpage)
    Daca folosesti ceva mai bun arunca cu numele lui in mine... Multumesc.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 25th March 2011 la 13:03.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Hahahaha back in business @diasomie Pana la urma a fost doar o gluma proasta a lui Google.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

si doua nopti nedormite..de zi a inceput sa tzaraie si telefonul si sa vina emailuri.
    Intrebare de ROMAN : g00gle este incoruptibil? Oare marile companii angajate in concurenta acerba nu isi pot cumpara pozitia?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    a REAPARUT azi....iar pe prima si a doua pozitie ! am acum 1,2,4,5

Pe 3 este un noname in domeniu.
    @mar probabil ati verificat linkurile in perioada de cadere, cand foarte multe au disparut. Acum imi lipsesc multe. Sa stii ca forum.santamia pr 3 sau 4 si continut relevant pentru domeniu ( a lui lovelife) a facut cel mai mult pentru mine in momente de criza. Si ii multumesc lui lovelife.
    -legat de <meta name="description" content="ace acupunctura pret": ma feresc sa dau sfaturi pe acest forum pentru ca recunosc ca sunt SUB nivelul vostru, insa iete ca dau si eu o recomandare: in domeniu comercial combinatiile "nume produs pret" si "nume produs localitate" au foarte multe cautari. verificati cu uneltele din Google .
    - "ace acupunctura pret" imi aduce trafic imediat sub cautarea "ace acupunctura" Acolo am pozitiile 1,2,3,5,6,7 ( pt - ace acupunctura pret)
    Insa iau toate sfaturile vostre in considerare pentru ca m-au mai scos din kk...si in alte dati si va multumesc..Ma apuc de maodificari de azi , cat timp mai am morcov.
    Chiar daca o sa fiu criticat ..o s continui cu articole si linkuri INSA ma apuc de dezvoltat si varianta pe .ro ( depozituldeace) , cu alt script .

INTREBARE: cat de relevant este la duplicate content script identic intre doua situri msgazin ( insa cu text si teplate diferit)?

@ Mar , ca sa recomanzi dusmanilor..Am folosit si folosesc seo Powersuite, cu seo spyglass si website auditor ( ultimul pentru optimizari onpage)
    Daca folosesti ceva mai bun arunca cu numele lui in mine... Multumesc.
    Ceva mai bun e mintea ta Pune-o la contributie. La description ai nevoie de un text care va aparea in Google Serps, iar tu ai 3 cuvinte. In cazul asta google va lua ce va considera el relevant si poate nu o sa iti convina asta. Nu uita ca textul ala atrage click-uri (iar prin faptul ca dau oamenii click-uri google ar putea intelege (in teorie asta) ca site-ul tau e cel mai relevant in domeniu, altfel ar putea intelege ca e altul mai relevant) si trebuie scris si pentru oameni, nu numai pentru google. Toolurile sunt bune sa iti identifice kw-uri, nu sa iti genereze meta-taguri. Aia e treaba ta mai departe, sa te folosesti de date primite si sa le transformi in date perceptibile si de catre om, nu doar de catre roboti.

Script mai ziceai acolo. Nu conteaza deloc. Singurul caz in care ar conta ar fi cand folosesti acelasi template, deci ai avea acelasi cod html. Botii de la google nu pot intercepta fisierele aflate pe server... pot doar citi html-ul paginii tale.

La general, tu ai citit pe aici niste pareri/posturi si te tii cu dintii de ele. Ar trebui doar sa adaptezi la ce ai tu si nu sa te bazezi exclusiv pe parerile transante ale oamenilor sau mai ales pe "parerile" unor softuri. Ia ce ti se potriveste din ele si apuca-te de testat. Vezi ce merge si ce nu merge. Tu ai noroc de o nisa foarte usoara pe care o domini autoritar, insa cu site-uri cu deficiente mari. Sa nu crezi ca te critic ca intrebi pe forum cumva, doar ca tu ai nevoie sa fii mai inventiv.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    si doua nopti nedormite..de zi a inceput sa tzaraie si telefonul si sa vina emailuri.
    Intrebare de ROMAN : g00gle este incoruptibil? Oare marile companii angajate in concurenta acerba nu isi pot cumpara pozitia?
    E o companie pana la urma si urmaresc profitul. Il poti corupe legal cu Adwords La nivel mare insa, cine stie cum procedeaza ei.

Ideea e ca Google nu iti datoreaza tie nimic. Faptul ca faci seo bun la un site nu inseamna ca google are obligatia sa iti trimita tie vizitatori. Daca n-ar face-o, ce poti sa le faci? aaa... ca ei pierd la imagine prin asta, e alta chestie. Dar in rest...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

kodeina este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

ce n-a vazut/obsevat nimeni e duplicate content in acelasi website.

ar fii cool sa pui un mic tag noindex pe cautari, sortari si pe unde ti se mai duplica contentul. lui google nu-i place asta. link - goo.gl/OajK9
    tot cool ar fi sa nu-ti mai indexezi catalogul ala din pdf, sau ce e.

altfel, tine-o tot asa cu boldul pe keyword-uri. intr-o zi o sa ajungi sa-l pui in h1 din cauza ca o sa ti-l ignore google de tot.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

@diasomie hai ca te iau astia la puricat acum si te perpelesc pe o parte si pe alta ca mielul la protap de ti-ai fi dorit sa fi ramas pe pozitia 151

Glumesc binenteles

E bine ca primesti feedback si poate te ajuta in continuare

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

m-au mai luat-o si alte ture cand am cerut ajutor. Lasa ca e bine.
    Fac singur bussinesul asta de 4 ani si nu am pe nimeni sa ma ajute. Asa ca sunt multumit cand am si alte pareri altfel vorbesc la pereti, singur, cand am o problema.

Nu am timp si e foarte mult de lucru. Nisa e asa de mica incat nu imi permit angajati. E greu singur sa aduc marfa periodic din China, Coreea, Europa, sa fac design, articole medicale, optimizari, vanzari, livrari, ocazional pacienti la tratamente...si mai am si doi copii mici.
    Dar nu ma las pentru ca e pasiunea mea dar si din asta traiesc.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 26th March 2011 la 11:03.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am disparut de pe google
    De Bogdan Calin în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th September 2011, 00:05
  2. Disparut din Google
    De Fium în forumul Google
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 12th November 2010, 05:22
  3. cont adsense-site principal
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3