Rezultate 1 la 10 din 39

Subiect: Disparitie 30k+ backlinks

Afișare hibrid

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Este posibil Marius. Nu stiu ce sa zic. Testul tau pare concludent insa, si cred ca poti trage o invatatura pentru viitor.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Este posibil Marius. Nu stiu ce sa zic. Testul tau pare concludent insa, si cred ca poti trage o invatatura pentru viitor.
    Mda, cam trebuie sa stii cand trebuie sa te opresti.
    Dilema mea e alta acum: aseara eram hotarat sa abandonez domeniul respectiv (din moment ce era penalizat dpdv al PR-ului probabil si ce transmitea el mai departe, inclusiv de pe index-ul ce isi pastrase PR6, se presupunea a nu avea valoare) si ma pregateam sa trec la "construirea" altuia similar.
    Azi insa, vazand anularea rapida (sub o luna) a penalizarii de PR pe paginile pe care le-am facut modificari astfel incat sa fie "decente", incep sa cred ca penalizarea a fost de tipul "te pedepsesc cam atat timp cat pesisti in greseala" si nu de tipul "esti irecuperabil, nu mai am ce discuta cu tine" si nici forma moderata de tipul "am vazut ca te-ai indreptat, insa mai stau cu ochii pe tine vreo cateva luni (sau cativa ani) ca sa vad daca te-ai invatat minte".
    Cam asta e asteptarea mea din acest topic: daca dupa o penalizare de tipul acesta are sens sa continui cu acest domeniu? Siteul nu prezinta interes pentru mine ca si continut sau trafic.
    Am mai experimentat diverse penalizari (IBL-uri multe pentru un site ce nu prezenta interes pentru vizitatori - nu si-a mai revenit nici dupa un an, site la care am avut aceeasi descriere cu a altuia tot al meu - am refacut pagina si am revenit in top exact unde eram samd) insa tipul acesta de penalizare mi-e necunoscuta si tare as vrea sa nu invat precum omul mediocru, adica din propriile mele greseli.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 14th September 2010 la 22:41.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Disparitie din nisa
    De Prometeu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th January 2010, 11:55
  2. designerii, pe cale de disparitie?
    De Mihai Gianu în forumul Client side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th May 2009, 17:37
  3. Disparitie misterioasa din Google!!!
    De blacksharkmedia în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st September 2008, 20:45
  4. disparitie pagina din serps
    De Mar în forumul Google