Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 39 din 39

Subiect: Disparitie 30k+ backlinks

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    In ultima perioada Google nu mai afiseaza numarul de IBL-uri reale pentru un site... nu stiu de ce dar am impresia ca afiseaza doar ultimele IBL-uri dobandite intr-o anumita perioada numai de ei stiute...
    YouTube - Two questions about the link: operator
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Site-urile respective nu iti pun linkul site-wide, nu?

Si eu cred mult in varianta asta in care Google face tot felul de corelari. Tu pui un link si iti iei toate masurile de precautie sa zicem, dar linkul respectiv mai apare pe 5 site-uri, din care 2 se dau de gol clar ca vand linkuri. Probabil ca nu esti penalizat direct, insa... esti luat in vizor. Urmatorul link pe care il afisezi pe site la tine probabil ca automat va fi analizat pe unde mai apare. Asta la Site-wide, unde e si usor sa deduci chestia asta.
    Eu nu am pus link-uri site-wide pe situl penalizat. Link-urile apar doar pe 2 pagini din cateva sute.
    Personal nu pot sa cred in corelarile astea. Adica daca eu am 2 domenii pentru care am cumparat o gramada de linkuri (google stie) si tu-mi postezi link-urile la tine pe site, dar pentru alt motiv, pentru ca am scris ceva genial, tu vei fi penalizat? Ar fi cam ciudat sa ia o decizie automata cum ca si tu esti site care vinde linkuri.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Penalizarile evidente (daca pot spune asta) pentru vanzarea de link-uri, sunt faptul ca nu mai ai PR pe aproape toate paginile interne (dar pe index page PR-ul exista), sau pe paginile unde se afla acele link-uri.

Parerea mea este ca e irelevant acest lucru. Important este daca exista PR pe pagini interne.
    Ai idee cum se manifesta?
    Sunt oarecum in aceeasi situatie. Am un site cu PR6, in momentul in care s-a postat acest mesaj tocmai m-am uitat si paginile interne ce stiam ca au PR5 si contineau multe linkuri catre multe alte siteuri din domenii diferite de activitate "primisera" un "Current page is not ranked by Google", iar altele care aveau un numar rezonabil de linkuri in ele (insa cu o exagerare evidenta a densitatiii de cuvinte cheie) isi pastrasera PR5.
    Am diminuat la primele nr de linkuri la cele "strict necesare".
    Aseara m-am uitat si am observat ca si paginile din ultima categorie erau penalizate si ... le-am lasat asa.
    Azi insa cele penalizate anterior si-au revenit la PR5.
    Sa inteleg de aici ca Google "iarta"mai repede in ultima vreme (am rezolvat problema, m-a pus la loc) si ca domeniul nu e chiar asa luat la ochi?
    Azi

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Este posibil Marius. Nu stiu ce sa zic. Testul tau pare concludent insa, si cred ca poti trage o invatatura pentru viitor.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Este posibil Marius. Nu stiu ce sa zic. Testul tau pare concludent insa, si cred ca poti trage o invatatura pentru viitor.
    Mda, cam trebuie sa stii cand trebuie sa te opresti.
    Dilema mea e alta acum: aseara eram hotarat sa abandonez domeniul respectiv (din moment ce era penalizat dpdv al PR-ului probabil si ce transmitea el mai departe, inclusiv de pe index-ul ce isi pastrase PR6, se presupunea a nu avea valoare) si ma pregateam sa trec la "construirea" altuia similar.
    Azi insa, vazand anularea rapida (sub o luna) a penalizarii de PR pe paginile pe care le-am facut modificari astfel incat sa fie "decente", incep sa cred ca penalizarea a fost de tipul "te pedepsesc cam atat timp cat pesisti in greseala" si nu de tipul "esti irecuperabil, nu mai am ce discuta cu tine" si nici forma moderata de tipul "am vazut ca te-ai indreptat, insa mai stau cu ochii pe tine vreo cateva luni (sau cativa ani) ca sa vad daca te-ai invatat minte".
    Cam asta e asteptarea mea din acest topic: daca dupa o penalizare de tipul acesta are sens sa continui cu acest domeniu? Siteul nu prezinta interes pentru mine ca si continut sau trafic.
    Am mai experimentat diverse penalizari (IBL-uri multe pentru un site ce nu prezenta interes pentru vizitatori - nu si-a mai revenit nici dupa un an, site la care am avut aceeasi descriere cu a altuia tot al meu - am refacut pagina si am revenit in top exact unde eram samd) insa tipul acesta de penalizare mi-e necunoscuta si tare as vrea sa nu invat precum omul mediocru, adica din propriile mele greseli.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 14th September 2010 la 22:41.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu uita, ca un website nu exista pe Internet, ca sa aiba "PR pe pagini interne". Daca el functioneaza corect, userii primesc ce ar trebui sa primeasca, si totul este in regula, acest aspect al PR-ului ar trebui sa nu te intereseze.

Faptul ca nu ai PR pe (unele) pagini interne, nu inseamna ca ar trebui sa abandonezi un website si sa treci la urmatorul.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

@Marius Cristian eu as ramane pe acelasi domeniu. E pe ro sau com?

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu uita, ca un website nu exista pe Internet, ca sa aiba "PR pe pagini interne". Daca el functioneaza corect, userii primesc ce ar trebui sa primeasca, si totul este in regula, acest aspect al PR-ului ar trebui sa nu te intereseze.

Faptul ca nu ai PR pe (unele) pagini interne, nu inseamna ca ar trebui sa abandonezi un website si sa treci la urmatorul.
    Siteul acesta are pentru mine valoare atat timp cat transfera catre alte siteuri din valoarea sa (nu vand linkuri, ca sa elimin si aceasta ipoteza). Precum am spus mai sus "Siteul nu prezinta interes pentru mine ca si continut sau trafic." Deci in acest moment e important sa stiu cat de bine e vazut. Bineinteles ca pot experimenta si singur: creez o pagina ce primeste link din index si pe ea pun un link catre un domeniu nou si apoi urmaresc rezultatele. Insa asta cere ceva timp.

@evolution: domeniul are extensia .ro.

glam-webcams este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th February 2011
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu aceasi problema cu disparitia backlinkurilor .....banuiesc ca e vorba despre vreo suspendare din cate am inteles din raspunsurile voastre...stie cineva cat dureaza suspendarea asta si/sau ce se poate face in legatura cu asta?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Acum 2-3 zile aveam 10000 de backlinkuri si siteul meu era pe prima pagina la keywords-urile pe care le aveam ....acum nu imi mai apare site-ul pe google cand il caut indiferent ca scriu numele complet sau scriu vreun keyword pe care il am ....si in WBT nu mai am nici un backlink din cate aveam ... va rog daca poate sa ma ajute cineva cu vreun detaliu, cu vreo solutie .... si daca poate cineva sa-mi spuna daca e vorba de un avertisment,penalizare sau banare !

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Disparitie din nisa
    De Prometeu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th January 2010, 11:55
  2. designerii, pe cale de disparitie?
    De Mihai Gianu în forumul Client side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th May 2009, 17:37
  3. Disparitie misterioasa din Google!!!
    De blacksharkmedia în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st September 2008, 20:45
  4. disparitie pagina din serps
    De Mar în forumul Google