Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 76

Subiect: Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Ma opresc aici.

Eu vin cu o serie de contra argumente si incerc sa te fac sa argumentezi ..si tu imi spui ce sa fac..cu toate ca eu ti-am zis ca nu fac ceea ce nu cred ptr ca momentan nu am argumente.

Faptul ca altii nu fac ceea ce faci tu sau unii dintre noi, nu inseamna ca ar trebui sa te opresti. In principiu, tu nu faci ptr altii...ci ptr tine. Ca si altii afla, asta e alta treaba...intr-o comunitate trebuie sa dai ca sa ai.

E un reflex tipic romanesc cu care nu sint de acord, drept dovada cele 4 bloguri + alte site-uri pe care scriu si in care dau share. Crezi ca o sa mor daca ajut pe altii? Multi nici nu stiu sa citeasca sau sa interpreteze ce scriem...

Spor, eu ma opresc aici. Astept ipoteze, argumente si contra agumente, gandire, corelari ...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Pai cum sa fac eu, de unul singur un test din asta ? Sa ma loghez de la vecinii de bloc ?

Chiar daca pare neplauzibil, este posibil sa fie real. Daca "testul" cerea mult timp, mai intelegeam. Totusi modul asta de abordare "nu are cum sa fie asa. de ce sa mai testez ?" mi se pare destul de greu de inteles.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    41

Implicit

ganditorul_2003 , instrasem pe pagina aceea si am stat mult. Tind sa cred ca ai dreptate cu bounce rate-ul.

Pana acum nu credeam.

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Hmmm... Suna interesant experimentul vostru pe Web Copy, insa eu am schimbat recent tema WP, am pus Thesis pe blog, desi inca nu e vizibila pt cititori (datorita plugin-ului Theme Tester). Inca mai fac modificari la ea inainte de a fi live.

In plus, m-am uitat in Webmaster Tools si parca a luat-o razna cu link-urile aratate, imi arata 1000 acum cateva saptamani iar acum aproape de 10 ori mai multe. La site nu am mai operat modificari in ultima saptamana, fiind plecata in vacanta. Abia azi m-am intors si am verificat.

Asa ca sunt anumiti factori suplimentari de luat in calcul. Intr-adevar site-ul apare pe pozitia #7 dupa cautarea "bounce rate", dar poate e Thesis "de vina", se spune ca are anumite avantaje dpdv SEO.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Cathubodua Vezi Post
    Hmmm... Suna interesant experimentul vostru pe Web Copy, insa eu am schimbat recent tema WP, am pus Thesis pe blog, desi inca nu e vizibila pt cititori (datorita plugin-ului Theme Tester). Inca mai fac modificari la ea inainte de a fi live.

In plus, m-am uitat in Webmaster Tools si parca a luat-o razna cu link-urile aratate, imi arata 1000 acum cateva saptamani iar acum aproape de 10 ori mai multe. La site nu am mai operat modificari in ultima saptamana, fiind plecata in vacanta. Abia azi m-am intors si am verificat.

Asa ca sunt anumiti factori suplimentari de luat in calcul. Intr-adevar site-ul apare pe pozitia #7 dupa cautarea "bounce rate", dar poate e Thesis "de vina", se spune ca are anumite avantaje dpdv SEO.
    Pai, din cate stiu, daca tema noua nu e activata pentru cititori, nu e vizibila nici pentru Google, el citind-o pe cea veche (in cache nu e indexata varianta cu Thesis). In Webmaster Tools am si eu aceeasi "problema", f multe linkuri aparute peste noapte, deci nu cred ca este tocmai relevant.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Lose the bounce: From the look of Google patents, there’s strong evidence that part of ranking is tied to SERP visit bounce rates.
    Google Caffeine vs. Google Mayday — SEM Synergy Extras

Now I`m a believer.

De azi inainte, intrati pe google, search cuvantul cheie la care vreti sa urcati si intrati pe site-ul vostru...se pare ca asa sint sanse sa urcati la cautari.

Google is idiot.

ganditorul_2003, felicitari pentru expunere si ptr testing. Totusi ar fi vrut discutia dusa pe argumente, pe surse, .. de dragul discutiei.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Volumul de cautari in Google, chiar si RO, este atat de urias, si datele procesate de Google legate de vizite, clickuri, etc sunt atat de multe, si algoritmii de rankare sunt atat de "complcsi", incat imi este foaaaaarte greu sa cred ca 1 om, 2 sau 20 vor putea vreodata sa influenteze SERP-ul doar pentru ca ei aleg un acelasi rezultat din cautari ...

Uitati ca Google este poate singurul motor de cautare care a incercat mereu sa dea putere utilizatorilor (chiar prin conceptul de baza cu IBL-urile), dar in acelasi timp sa nu se lase prostit (spam, keyword stuffing, etc)... si de cele mai multe ori chiar ii iese foarte bine...

Ca sa concluzionez: nu cred ca BR poate influenta SERP-ul, sau cel putin, nu la volumul asta de teste facute de 1 om ...

Si ca tema generala: indiferent ce se schimba la algoritmi, indiferent ce noutati apar, ce variabile dispar, deci, indiferent de modificarile aparute, conceptul Google (the core of Google) este si va ramane intotdeauna relatia de linkuri intre siteuri, urmata ca importanta de continutul paginilor, asa ca, nu va mai pierdeti timpul cu toate prostiile astea si reveniti la focusul principal...

Atata timp cat esti linkat bine si ai continut ok, poate sa cada si bomba atomica ... tot bine te vei clasa. Restul, porcarelele astea gen social media, spam, black hat, functioneaza o perioada, dispar, apar altele, etc... Miezul este acelasi!

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Google Caffeine vs. Google Mayday — SEM Synergy Extras

Now I`m a believer.

De azi inainte, intrati pe google, search cuvantul cheie la care vreti sa urcati si intrati pe site-ul vostru...se pare ca asa sint sanse sa urcati la cautari.

Google is idiot.

ganditorul_2003, felicitari pentru expunere si ptr testing. Totusi ar fi vrut discutia dusa pe argumente, pe surse, .. de dragul discutiei.
    Pana la urma ma bucur ca ai putut concluziona si tu asta. Aprecieri venite din partea ta inseamna mult pt mine.

Oricum, este dificila urcarea unui site prin aceste metode. Succesul il poti obtine relativ rapid pentu un keyword nu foarte cautat. Daca volumul de search este unul ridicat pentru un keyword, un singur user nu poate influenta foarte mult rezultatul, el contand procentual mult mai putin.

Nu cred ca Gogle este idiot atata vreme cat tine cont de feedback-ul utilizatorilor: linkuri postate / bounce rate.

Concluzia ? Experimentati intotdeauna, chiar daca unele lucruri par improbabile. Necunoscute sunt caile SERPs-ului.

PS. Presimt ca un nou trend isi va face aparitia: "caut vizitatori care sa stea mult pe site pentru cautarea x. Plata paypal"

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Nu cred ca Gogle este idiot atata vreme cat tine cont de feedback-ul utilizatorilor: linkuri postate / bounce rate.
    Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    PS. Presimt ca un nou trend isi va face aparitia: "caut vizitatori care sa stea mult pe site pentru cautarea x. Plata paypal"
    Deci cam e idiot din moment ce oamenii or sa inteleaga faptul ca prin Bounce Rate pot influenta pozitiile la cautari.

Do no evil nu tine doar de "a nu face", ci si de "a nu permite". Google momentan lasa loc de interpretari....

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Deci cam e idiot din moment ce oamenii or sa inteleaga faptul ca prin Bounce Rate pot influenta pozitiile la cautari.

Do no evil nu tine doar de "a nu face", ci si de "a nu permite". Google momentan lasa loc de interpretari....
    Pai, daca stai sa te gandesiti, e idiot si pentru ca lasa SERPs-ul influentabil de linkurile postate de webmasteri.

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un tool care sa iti arate pozitia in Serp
    De ddumyy în forumul Utile
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th February 2012, 11:12
  2. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 15:16
  3. cum trec de pe pozitia 2 pe pozitia 1 in google
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 18:07
  4. Cum afecteaza schimbarea hostului pozitia in motoare?
    De slobodan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th August 2007, 11:31
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 11:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •