Cat de secret este el, cei de la seo-moz dupa parerea mea se apropie foarte foarte mult cu moz-rank-ul lor de autoritatea pe care o are un site.Cat timp google nu a mai updatat PR-ul de 1 an ei au updatat lunar si au facut-o chiar bine dupa parerea mea.
Codeinwp.com - Wordpress experts
si eu am crescut pe blogul meu personal pato.ro de la 0 la 3 si am domeniul de vreo 3-4 luni, bine ca am facut un redirect 301 de pe fostul blog de pe blogspot.
Eu am stagnat, dar nu ma plang si nici nu prea ma intereseaza daca ajungeam la 7 poate imi atragea atentia
![]()
Eu am urcat de la 0 la 3, iar domeniul il am de aproximativ 7 luni. La urmatorul update sper sa stagnez macar ...
Eu am stagnat pe 8 domenii, nu stiu cum e posibil asa ceva...
sau poate ca mie imi face update-ul personal![]()
pai... de cand are legatura asa mare PR-ul cu ranking-urile?Eu aveam candva PR 1 la un site si eram inaintea altor site-uri cu PR 4... Deh, optimizare on-page, backlink-uri cu anchor text bun...
Gandeste-te ca cei de la Google nu fac public PR-ul adevarat, si pe cel public, care oricum e diferit de cel real, pe care-l folsesc ei, il updateaza o data la jumate de an. Pe cand cei de la SEOmoz isi updateaza indexul la linkscape aproape in fiecare luna...
Na, nu cred ca mozRank-ul coreleaza asa bine cu PageRank-ul, dar e totusi o metrica de luat in considerare![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)