7th February 2012, 22:35
1 out of 4 members found this post helpful.
Kidu credeam ca esti de cuvant insa cuvintele sunt de prisos. Imi pare rau ca voi sunteti obisnuti sa suspectati pe oricine ca bate campii si ca toti care intra pe un forum sunt niste p*toi care cauta sa faca 3 lei cu adsenul sau sa se laude cu mari descoperiri.
NU am vrut sa fac un titlu de glorie din asta, am avut buna credinta dar vad ca voi depasiti orice limita.
Este intr-adevar greu de crezut ceea ce am postat eu si de aceea am vrut ca cineva sa certifice pentru a nu lasa loc de interpretari.
Faptul ca voi nu vedeti dincolo de anumite limite nu este vina mea, faptul ca nu impartasesc cu voi cu am facut sau ce am facut nu ar trebuie sa ma puna la zid. Am petrecut ani de zile pe internet doar cu scopul sa invat - am vazut, am analizat si am mers mai departe. Niciodata nu am aruncat cu noroi in nimeni chiar daca ceea ce spunea era o evidenta aberatie. Incercati sa aveti incredere pentru ca nu aveti nimic de pierdut, desigur pana la proba contrarie.
Ii felicit pe cei care au facut sapaturi laolalta cu Kidu, nu au facut altceva sa descopere ca ceea ce am spus este cat se poate de real. Sper ca acum sunteti mai impacati cu voi.
In ceea ce ma priveste nu am sa mai postez aici.
Succes si incercati si voi sa treceti mai departe ...
7th February 2012, 22:40
1 out of 1 members found this post helpful.
karismasand, nu te aprinde prea tare... asa sint baietii agitati cand vor sa afle sau sa obtina ceva.
In rest, la cat mai multe PR-uri mari indiferent de metoda. Eu studiez acum una interesanta facuta de un roman care a reusit ca pe lana PR9 sa adune si autoritate de pe site-uri mari.
5 mii ca sa va spun cum.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
7th February 2012, 23:44
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Krumel
karismasand, nu te aprinde prea tare... asa sint baietii agitati cand vor sa afle sau sa obtina ceva.
In rest, la cat mai multe
PR-uri mari indiferent de metoda. Eu studiez acum una interesanta facuta de un roman care a reusit ca pe lana PR9 sa adune si autoritate de pe site-uri mari.
5 mii ca sa va spun cum.

E vorba de acelasi site ce se juca cu drupal?
Boingeanu Ben
7th February 2012, 22:48
1 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
si ce am facut ?
Oricum, tu ai mintit voit cand ai afirmat ca ai link unic pe site pr9. De rest, sunt povesti de adormit copii.
Imi pare rau ca tu ne consideri pe noi cretini cand incerci sa ne convingi ca siteurile tale de o pagina, cu vechime de 3 luni si 20 linkuri merita clar PR8.
Kidu prietene, daca asta ai inteles, imi pare rau. Nu am afirmat nici-o secunda ca acel site merita PR8, ti-am spus ca pr este matematic si ca oricine il poate obtine. Dca tu nu ai gasit pagina de pr9 asta ma face pe mine mincinoasa, nu
?
Ma limitez la atat.