Cu mare placere! Sper sa reusesti sa il dezvolti sau sa il vinzi la pretul dorit de tine!

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
Multumesc, iSKY. La un pret apropiat am cumparat dictionardevise.com.
sejurul.ro - 60 EUR
ilo.ro - 40 EUR
produse.info - 15 EUR

Citat Postat în original de odiv Vezi Post
Imi puteti aprecia si mie urmatoarele domenii, va rog:
sejurul.ro
ilo.ro
produse.info

Va multumesc anticipat!
Am inteles parerea despre magazineonline.info! Cat despre domeniul magazinonline.net imi apartine, insa e adevarat nu am primit o oferta destul de convingatoare pentru a-l vinde! Si eu ma platit destul pe el intr-i licitatie internationala si nu l-as putea da pe cativa zeci de EUR!

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
Scuze .Pretul nu e foarte mult diferit ( ~`150 E ) , info in acest caz are mai mult sens si , fara indoiala , avem un plus din acest punct de vedere , insa si un minus din punct de vedere keyword ( expresia la singular are nu numai un volum de cautari exacte mai mare , foarte important in cazul expresiei de 2 sau mai multe cuvinte , dar si un potential comercial mai mare ) . Intrucat eu sunt un fan al compatibilitatii extensiei cu keywordul , pot spune ca , una peste alta, magazineonline.info e mai bun decat magazinonline.info ( si magazineonline.eu ) .
Mai remarc doar faptul ca un info ( asa cum este cazul si aici ) are o valoare considerabil mai mica decat un com , insa si sanse mai mari de vanzare . Asadar raman la parerea ca si in acest caz , com si net , nu se vand nu din cauza faptului ca nu sunt dorite ci din cauza pretului .