O parere pentru:
FastCom.ro
ProduseSiServicii.ro
vand.biz
ResurseOnline.ro
someri.ro
Multumesc.
pariucuviata.com
lasfierbinti.com
seriale protv, nici un tld liber. fara discutii despre tm va rog. le am tot dat anunt fara pret si nu am avut propuneri concrete.
inteleg ca nu vand unde trebuie...
Pai nu cred ca ar trebui sa il vinzi pe forum. Ar trebui sa le vinzi direct celor de la Pro TV. In cazul in care ei nu le vor, exista posibilitatea sa nu-l vrea nimeni ... nici macar userii ... Dar nu am de unde sa stiu asta, pentru ca nu dezvolt site-uri din nisa asta, a emisiunilor TV. Oricum, iti doresc mult succes, Liviu!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Dragi colegi, va rog o parere pentru urmatoarele:
WPArena.org
HaineDeDama.eu
Merci fain in avans.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am luat aceste domenii cu ocazia unei promotii mxhost in ideea de a face un fel de retea de site-uri cu continut pe tema "mobile". Mi s-a cam taiat elanul la un moment dat dar nu renunt inca la idee, totusi sunt curios cum ar fi apreciate aceste domenii ca valoare.
mobileagent.eu
mobiledocs.eu
mobilegamer.eu
mobilehardware.eu
mobilemagazines.eu
mobilereview.eu
mobilereviews.eu
mobilesharing.eu
mobilestores.eu
mobiletips.eu
As vrea si eu niste estimari realiste pentru mobilaveche.ro si cazare-pensiuni.com avand in vedere atat keywordurile, cat si vechimea domeniilor. Multumesc frumos.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)