Pagina 14 din 94 PrimulPrimul ... 412131415162464 ... UltimulUltimul
Rezultate 131 la 140 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de radu4us Vezi Post
    La cat ati estima domeniile

slanic-moldova.info la pachet cu slanicmoldova.info ?
    slanicmoldova.info 30-40 E , slanic-moldova.info 15-20 E
    Nu sunt un fan al extensiei info , dar pentru geodomenii .info este cu adevarat valoros
    Cea mai mica diferenta intre net si info este in cazul geodomeniilor ( in cazul strict al geodomeniilor info este peste .org , .eu si bineinteles .biz ) . Cea mai mare este in cazul keywordurilor ce descriu activitati online .
    Asadar extensia .info desi considerata mai slaba decat net nu poate fi singura responsabila pentru o diferenta valorica asa mare .
    Daca iau in considerare cautarile exacte ( cele mai importante ) nu exista , conform Google , diferente intre keyworduri decat la broad . Desi contribuie la scaderea valorica nici cautarile nu dau toata diferenta valorica .
    Iata cateva diferente importante :
    1.lungimea domeniului
    2.CPC-ul ca da indicii asupra aspectului comercial este de 10 ori mai mic ( 0,05 $ fata de 0,5 $ )
    3.frecventa , care reflecta frecventa de aparitie a expresiei in vorbirea/scrierea curenta si/sau interesul comercial , este mai mica ( 713.000 fata de 2.790.000 pentru " alba iulia "
    4.in cazul slanic-moldova sunt mai multe tld-uri libere decat in cazul slanic-moldova ( org si biz libere )
    Mai putin important , dar intra se adauga totusi si acest aspect , alba-iulia e fara diacritice .

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    44
    Posturi
    223
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    slanicmoldova.info 30-40 E , slanic-moldova.info 15-20 E
    Nu sunt un fan al extensiei info , dar pentru geodomenii .info este cu adevarat valoros
    Cea mai mica diferenta intre net si info este in cazul geodomeniilor ( in cazul strict al geodomeniilor info este peste .org , .eu si bineinteles .biz ) . Cea mai mare este in cazul keywordurilor ce descriu activitati online .
    Asadar extensia .info desi considerata mai slaba decat net nu poate fi singura responsabila pentru o diferenta valorica asa mare .
    Daca iau in considerare cautarile exacte ( cele mai importante ) nu exista , conform Google , diferente intre keyworduri decat la broad . Desi contribuie la scaderea valorica nici cautarile nu dau toata diferenta valorica .
    Iata cateva diferente importante :
    1.lungimea domeniului
    2.CPC-ul ca da indicii asupra aspectului comercial este de 10 ori mai mic ( 0,05 $ fata de 0,5 $ )
    3.frecventa , care reflecta frecventa de aparitie a expresiei in vorbirea/scrierea curenta si/sau interesul comercial , este mai mica ( 713.000 fata de 2.790.000 pentru " alba iulia "
    4.in cazul slanic-moldova sunt mai multe tld-uri libere decat in cazul slanic-moldova ( org si biz libere )
    Mai putin important , dar intra se adauga totusi si acest aspect , alba-iulia e fara diacritice .
    merci pt detaliere

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Propun spre apreciere un domeniu drag mie, domeniu pentru ca am primit destule oferte pana in acest moment, insa niciuna dintre ele nu m-a satisfacut financiar. Domeniul suna simplu si cam asa: afacere.net

Am facut 3 appraisal-uri profesionale la cele mai mari firme de specialitate, obtinand o suma apropiata de cea gandita de mine. As vrea totusi sa stiu si parerea voastra!

Va multumesc si astept cu deosebit interes opinia voastra!

Cu respect, Andrei
    Ultima modificare făcută de iSKY; 2nd December 2010 la 22:20.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Ideile mele sunt urmatoarele: domeniul este foarte bun, insa, daca acel "afacere" era afaceri, atunci parea destinat unei nise mai largi. Una e cand zici afacere, atunci te astepti ca omul sa iti vanda pe site un ghid de crestere iepuri sau ceva in genul, cu care s-a cam umplut piata, iar alta e cand zici afaceri si stii ca acolo poti gasi un portal cu asa ceva, sfaturi si idei.

.net-ul din coada da bine fiind vorba de domeniul afacerilor in internet.
    Nu stiu sa dau un pret dar daca ar fi sa fac o investitie serioasa in aceasta nisa nu ar fi tocmai domeniul pe care as alege sa il cumpar.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ideile mele sunt urmatoarele: domeniul este foarte bun, insa, daca acel "afacere" era afaceri, atunci parea destinat unei nise mai largi. Una e cand zici afacere, atunci te astepti ca omul sa iti vanda pe site un ghid de crestere iepuri sau ceva in genul, cu care s-a cam umplut piata, iar alta e cand zici afaceri si stii ca acolo poti gasi un portal cu asa ceva, sfaturi si idei.

.net-ul din coada da bine fiind vorba de domeniul afacerilor in internet.
    Nu stiu sa dau un pret dar daca ar fi sa fac o investitie serioasa in aceasta nisa nu ar fi tocmai domeniul pe care as alege sa il cumpar.
    Multumesc de opinie Edy. Cunosc foarte bine potentialul de dezvoltare al domeniului, de asemenea si ofertele primite sunt pe aceeasi lungime de unda ca mine din punctul de vedere al dezvoltarii, insa asa cum am zis nu m-au satisfacut financiar!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

Salut. Azi am primit ceva noutati.

Good news! We nabbed these domains for you today. They are now in your account.
    jocurionline.info

La cat l-ati evalua? Mersi

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Tema de gandire: creditcheck.org. .comul a fost 3 milioane de dolari in 2007. CPC mediu 8$. 100K cautari pe luna. Si ca sa facem lucrurile mai interesante. Cine ghiceste cea mai apropiata suma, castiga ceva. Nu stiu inca ce Probabil un pont bun pentru un domeniu.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Tema de gandire: creditcheck.org. .comul a fost 3 milioane de dolari in 2007. CPC mediu 8$. 100K cautari pe luna. Si ca sa facem lucrurile mai interesante. Cine ghiceste cea mai apropiata suma, castiga ceva. Nu stiu inca ce Probabil un pont bun pentru un domeniu.
    27 mii?
    Ultima modificare făcută de edy12006; 5th December 2010 la 01:54.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu cred ca va fi 11K (+/- 20%) mai ales tinand cont ca varianta creditcheck.info a fost in 2009, 570$. Acum .info are bin la 3000, si cred ca e o bariera psihologica sa dai pe .org de 4-5 ori mai mult. Licitatia a inceput acum 2 minute pe snapnames, si pretul este de 83$ momentan. Daca ar fi .net probabil ar colecta usor cvadruplu.
    Ultima modificare făcută de Emil; 4th December 2010 la 23:24.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Eu cred ca va fi undeva intre 15 si 20K. Cand se termina licitatia ?

PS. Sunt 60500 cautari globale exact match / CPC 9 USD.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 14 din 94 PrimulPrimul ... 412131415162464 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •