dictionardevise.com - 100 EUR
afaceriprofitabile.net - 30 EUR
cazare-bucuresti.net - 50 EUR
Versiune printabilă
Despre magazineonline.info vorbeam dar am scris gresit :)Citat:
Multumesc frumos pentru opinia ta, Broscoi! Dar am pus in discutie domeniul magazineonline.info, nu magazinonline.info ...
Multumesc, iSKY. La un pret apropiat am cumparat dictionardevise.com.
Imi puteti aprecia si mie urmatoarele domenii, va rog:
sejurul.ro
ilo.ro
produse.info
Va multumesc anticipat!
Scuze .Pretul nu e foarte mult diferit ( ~`150 E ) , info in acest caz are mai mult sens si , fara indoiala , avem un plus din acest punct de vedere , insa si un minus din punct de vedere keyword ( expresia la singular are nu numai un volum de cautari exacte mai mare , foarte important in cazul expresiei de 2 sau mai multe cuvinte , dar si un potential comercial mai mare ) . Intrucat eu sunt un fan al compatibilitatii extensiei cu keywordul , pot spune ca , una peste alta, magazineonline.info e mai bun decat magazinonline.info ( si magazineonline.eu ) .
Mai remarc doar faptul ca un info ( asa cum este cazul si aici ) are o valoare considerabil mai mica decat un com , insa si sanse mai mari de vanzare . Asadar raman la parerea ca si in acest caz , com si net , nu se vand nu din cauza faptului ca nu sunt dorite ci din cauza pretului .
Cu mare placere! Sper sa reusesti sa il dezvolti sau sa il vinzi la pretul dorit de tine! :)
sejurul.ro - 60 EUR
ilo.ro - 40 EUR
produse.info - 15 EUR
Am inteles parerea despre magazineonline.info! Cat despre domeniul magazinonline.net imi apartine, insa e adevarat nu am primit o oferta destul de convingatoare pentru a-l vinde! Si eu ma platit destul pe el intr-i licitatie internationala si nu l-as putea da pe cativa zeci de EUR! :)
Nu am vrut sa se inteleaga ca vanzatorii domeniilor mentionate cer un pret mai mare decat valoreaza , ci un pret mare care exprima corect valoarea acestor domenii . Aceasta posibilitate ( a solicitarii unui pret mai mare ) exista , insa eu nu am luat-o in calcul ( nici nu m-a preocupat ) , am vrut doar sa spun ca , in principiu , domeniile valoroase se vand mai greu decat cele obisnuite .Cauzele sunt multiple , unii , foarte multi nu le intuiesc valoarea , altii intuiesc dar bugetul ii descurajeaza , iar altii stiu , au ce le trebuie , dar spera ca domeniul se afla din intamplare in posesia proprietarului si fac oferte subdimensionate . Statistic exista si o astfel de posibilitate , insa ea e extrem de mica .
Cat despre apartenenta domeniului mentionat de tine , stiam proprietarul , asa cum stii si tu destul de bine cam ce domenii am eu si nu ma refer aici neaparat la cele scoase la vanzare .
Asa este, am inteles din prima la ce ai facut referire, nu m-am gandit nicio clipa la altceva!
Da, recunosc, ai dreptate! Stiu cateva din domeniile tale, este adevarat! Sper sa reusesti sa-ti imbogatesti portofoliul in continuare! Ma bucur ca exista oameni care sunt pasionati de domenii web si care inteleg cu adevarat valoarea lor! :)