mobilaveche.ro ~ 70-100 EUR
cazare-pensiuni.com ~ 35-50 EUR
Pentru cineva care dezvolta afaceri in domeniu, preturile cresc considerabil! ;)
Versiune printabilă
Din experienta personala:
- domeniu identic .com / inregistrat in 2008 / parcat de atunci
- domeniu identic .net / inregistrat in 2003 / parcat de atunci
La licitatie in 2011: domeniu identic .net s-a vandut cu ~ 20% mai mult decat domeniu identic .com, ambele au fost cumparate de aceeasi firma.
Deci, in unele cazuri, conteaza vechimea inregistrarii.
mobilaveche.ro ~ 50 EUR + pretul de transfer ( tinand cont ca tld .com este in redemption / .info este sters / restul sunt libere)
cazare-pensiuni.com ~ 70 EUR / cam tot ocupat, cu sau fara liniuta, cu exceptia .biz
Da, la vanzare m-am referit.
o estimare va rog pentru crotal.com
multumesc!
ObiectiveTuristice.eu - l-am luat ca sa-l dezvolt insa nu stiu daca o sa am si timpul necesar. Nimic liber cu sau fara cratima (doar .biz-urile)
Multumesc frumos pentru estimari. Cam la aceste preturi ma gandeam si eu, ele crescand in functie de client. (asa cum spuneati si voi, cineva care e pe nisa ar putea oferi mai mult)
Nu am vandut niciodata vreun site sau vreun domeniu si nu prea stiu sa apreciez valoarea unuia asa ca v-as ruga sa-mi spuneti care este valoarea de piata pentru ObiectiveTuristice.eu? Multumesc anticipat!
astept pareri pentru: domains4sale.info
com luat din 1996, net: 2004, org: 2001 si biz: 2002
Salut, tocmai ce am vandut program-tv.info ! Care ar fi pretul corect estimat de voi ?