Pagina 64 din 94 PrimulPrimul ... 1454626364656674 ... UltimulUltimul
Rezultate 631 la 640 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

dictionardevise.com - 100 EUR
    afaceriprofitabile.net - 30 EUR
    cazare-bucuresti.net - 50 EUR

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
    dictionardevise.com/.net/.org 74.000 cautari lunare locale exacte .com-ul luat la licitatie, celelalte doua extensii inregistrate (nu e prima lor inregistrare).
    afaceriprofitabile.net 8.100 (.com-ul e scos la licitatie pentru 500$)
    cazare-bucuresti.net 4.400
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Multumesc frumos pentru opinia ta, Broscoi! Dar am pus in discutie domeniul magazineonline.info, nu magazinonline.info ...
    Despre magazineonline.info vorbeam dar am scris gresit

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    31

Implicit

Multumesc, iSKY. La un pret apropiat am cumparat dictionardevise.com.

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    41
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit

Imi puteti aprecia si mie urmatoarele domenii, va rog:
    sejurul.ro
    ilo.ro
    produse.info

Va multumesc anticipat!

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Multumesc frumos pentru opinie!

Multumesc frumos pentru opinia ta, Broscoi! Dar am pus in discutie domeniul magazineonline.info, nu magazinonline.info ...
    Scuze .Pretul nu e foarte mult diferit ( ~`150 E ) , info in acest caz are mai mult sens si , fara indoiala , avem un plus din acest punct de vedere , insa si un minus din punct de vedere keyword ( expresia la singular are nu numai un volum de cautari exacte mai mare , foarte important in cazul expresiei de 2 sau mai multe cuvinte , dar si un potential comercial mai mare ) . Intrucat eu sunt un fan al compatibilitatii extensiei cu keywordul , pot spune ca , una peste alta, magazineonline.info e mai bun decat magazinonline.info ( si magazineonline.eu ) .
    Mai remarc doar faptul ca un info ( asa cum este cazul si aici ) are o valoare considerabil mai mica decat un com , insa si sanse mai mari de vanzare . Asadar raman la parerea ca si in acest caz , com si net , nu se vand nu din cauza faptului ca nu sunt dorite ci din cauza pretului .

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Cu mare placere! Sper sa reusesti sa il dezvolti sau sa il vinzi la pretul dorit de tine!

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
    Multumesc, iSKY. La un pret apropiat am cumparat dictionardevise.com.
    sejurul.ro - 60 EUR
    ilo.ro - 40 EUR
    produse.info - 15 EUR

Citat Postat în original de odiv Vezi Post
    sejurul.ro
    ilo.ro
    produse.info

Va multumesc anticipat!
    Am inteles parerea despre magazineonline.info! Cat despre domeniul magazinonline.net imi apartine, insa e adevarat nu am primit o oferta destul de convingatoare pentru a-l vinde! Si eu ma platit destul pe el intr-i licitatie internationala si nu l-as putea da pe cativa zeci de EUR!

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Scuze .Pretul nu e foarte mult diferit ( ~`150 E ) , info in acest caz are mai mult sens si , fara indoiala , avem un plus din acest punct de vedere , insa si un minus din punct de vedere keyword ( expresia la singular are nu numai un volum de cautari exacte mai mare , foarte important in cazul expresiei de 2 sau mai multe cuvinte , dar si un potential comercial mai mare ) . Intrucat eu sunt un fan al compatibilitatii extensiei cu keywordul , pot spune ca , una peste alta, magazineonline.info e mai bun decat magazinonline.info ( si magazineonline.eu ) .
    Mai remarc doar faptul ca un info ( asa cum este cazul si aici ) are o valoare considerabil mai mica decat un com , insa si sanse mai mari de vanzare . Asadar raman la parerea ca si in acest caz , com si net , nu se vand nu din cauza faptului ca nu sunt dorite ci din cauza pretului .

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Am inteles parerea despre magazineonline.info! Cat despre domeniul magazinonline.net imi apartine, insa e adevarat nu am primit o oferta destul de convingatoare pentru a-l vinde! Si eu ma platit destul pe el intr-i licitatie internationala si nu l-as putea da pe cativa zeci de EUR!
    Nu am vrut sa se inteleaga ca vanzatorii domeniilor mentionate cer un pret mai mare decat valoreaza , ci un pret mare care exprima corect valoarea acestor domenii . Aceasta posibilitate ( a solicitarii unui pret mai mare ) exista , insa eu nu am luat-o in calcul ( nici nu m-a preocupat ) , am vrut doar sa spun ca , in principiu , domeniile valoroase se vand mai greu decat cele obisnuite .Cauzele sunt multiple , unii , foarte multi nu le intuiesc valoarea , altii intuiesc dar bugetul ii descurajeaza , iar altii stiu , au ce le trebuie , dar spera ca domeniul se afla din intamplare in posesia proprietarului si fac oferte subdimensionate . Statistic exista si o astfel de posibilitate , insa ea e extrem de mica .
    Cat despre apartenenta domeniului mentionat de tine , stiam proprietarul , asa cum stii si tu destul de bine cam ce domenii am eu si nu ma refer aici neaparat la cele scoase la vanzare .
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 4th March 2012 la 20:54.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Asa este, am inteles din prima la ce ai facut referire, nu m-am gandit nicio clipa la altceva!

Da, recunosc, ai dreptate! Stiu cateva din domeniile tale, este adevarat! Sper sa reusesti sa-ti imbogatesti portofoliul in continuare! Ma bucur ca exista oameni care sunt pasionati de domenii web si care inteleg cu adevarat valoarea lor!

Nu am vrut sa se inteleaga ca vanzatorii domeniilor mentionate cer un pret mai mare decat valoreaza , ci un pret mare care exprima corect valoarea acestor domenii . Aceasta posibilitate ( a solicitarii unui pret mai mare ) exista , insa eu nu am luat-o in calcul ( nici nu m-a preocupat ) , am vrut doar sa spun ca , in principiu , domeniile valoroase se vand mai greu decat cele obisnuite .Cauzele sunt multiple , unii , foarte multi nu le intuiesc valoarea , altii intuiesc dar bugetul ii descurajeaza , iar altii stiu , au ce le trebuie , dar spera ca domeniul se afla din intamplare in posesia proprietarului si fac oferte subdimensionate . Statistic exista si o astfel de posibilitate , insa ea e extrem de mica .
    Cat despre apartenenta domeniului mentionat de tine , stiam proprietarul , asa cum stii si tu destul de bine cam ce domenii am eu si nu ma refer aici neaparat la cele scoase la vanzare .

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de odiv Vezi Post
    sejurul.ro
    ilo.ro
    produse.info

Va multumesc anticipat!
    sejurul.ro - 120 E
    ilo.ro 50 E
    produse.info 15 E

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    41
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit

sejurul.ro - 120 E
    ilo.ro 50 E
    produse.info 15 E
    mmm ... sa inteleg ca am gresit ca nu i-am dat drumul la ilo.ro cu 1500 euro ... oricum nu cere de mancare.
    multumesc pentru aprecieri!

Pagina 64 din 94 PrimulPrimul ... 1454626364656674 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •