Despre magazineonline.info vorbeam dar am scris gresitMultumesc frumos pentru opinia ta, Broscoi! Dar am pus in discutie domeniul magazineonline.info, nu magazinonline.info ...![]()
Multumesc, iSKY. La un pret apropiat am cumparat dictionardevise.com.
Imi puteti aprecia si mie urmatoarele domenii, va rog:
sejurul.ro
ilo.ro
produse.info
Va multumesc anticipat!
Scuze .Pretul nu e foarte mult diferit ( ~`150 E ) , info in acest caz are mai mult sens si , fara indoiala , avem un plus din acest punct de vedere , insa si un minus din punct de vedere keyword ( expresia la singular are nu numai un volum de cautari exacte mai mare , foarte important in cazul expresiei de 2 sau mai multe cuvinte , dar si un potential comercial mai mare ) . Intrucat eu sunt un fan al compatibilitatii extensiei cu keywordul , pot spune ca , una peste alta, magazineonline.info e mai bun decat magazinonline.info ( si magazineonline.eu ) .
Mai remarc doar faptul ca un info ( asa cum este cazul si aici ) are o valoare considerabil mai mica decat un com , insa si sanse mai mari de vanzare . Asadar raman la parerea ca si in acest caz , com si net , nu se vand nu din cauza faptului ca nu sunt dorite ci din cauza pretului .
Cu mare placere! Sper sa reusesti sa il dezvolti sau sa il vinzi la pretul dorit de tine!
sejurul.ro - 60 EUR
ilo.ro - 40 EUR
produse.info - 15 EUR
Am inteles parerea despre magazineonline.info! Cat despre domeniul magazinonline.net imi apartine, insa e adevarat nu am primit o oferta destul de convingatoare pentru a-l vinde! Si eu ma platit destul pe el intr-i licitatie internationala si nu l-as putea da pe cativa zeci de EUR!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Nu am vrut sa se inteleaga ca vanzatorii domeniilor mentionate cer un pret mai mare decat valoreaza , ci un pret mare care exprima corect valoarea acestor domenii . Aceasta posibilitate ( a solicitarii unui pret mai mare ) exista , insa eu nu am luat-o in calcul ( nici nu m-a preocupat ) , am vrut doar sa spun ca , in principiu , domeniile valoroase se vand mai greu decat cele obisnuite .Cauzele sunt multiple , unii , foarte multi nu le intuiesc valoarea , altii intuiesc dar bugetul ii descurajeaza , iar altii stiu , au ce le trebuie , dar spera ca domeniul se afla din intamplare in posesia proprietarului si fac oferte subdimensionate . Statistic exista si o astfel de posibilitate , insa ea e extrem de mica .
Cat despre apartenenta domeniului mentionat de tine , stiam proprietarul , asa cum stii si tu destul de bine cam ce domenii am eu si nu ma refer aici neaparat la cele scoase la vanzare .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 4th March 2012 la 20:54.
Asa este, am inteles din prima la ce ai facut referire, nu m-am gandit nicio clipa la altceva!
Da, recunosc, ai dreptate! Stiu cateva din domeniile tale, este adevarat! Sper sa reusesti sa-ti imbogatesti portofoliul in continuare! Ma bucur ca exista oameni care sunt pasionati de domenii web si care inteleg cu adevarat valoarea lor!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)