broscoi, haos, la cât ați estima domeniul aparate.net?
broscoi, haos, la cât ați estima domeniul aparate.net?
Bogdan, eu sunt un fan al trucurilor cu cuvinte cheie din numele domeniilor. Dupa ce m-am jucat cu cateva mii de domenii, asta e sinugurul lucru in plus pe care-l mai poti folosi, restul il cunoaste toata lumea. Eu am vandut un domeniu care avea 3 cuvinte cheie din aceeasi nisa in el, el insusi fiind un cuvant, iar tipul care l-a luat a pus doar aplici de tavan pe el si a dat lovitura.
In cazul tau, ai avea urmatoarele cuvinte: aparate, apa, rate, apara-te. Asa ca pentru cineva care vrea un site despre aparate (ceva legat de apa, gen filtre de apa) in rate, sunt 3 cuvinte cheie care ofera un avantaj.
Eu ii dau nota 8 si o valoare de 150$.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cu parere de rau, da, este confidential, pentru ca eu vand idei si in 99% din cazuri se semneaza clauze de confidentialitate iar pentru mine e ca si cand n-ar exista pentru ca daca s-ar face publica le-ar clona oricine si si-ar pierde valoarea.
Orice nume de domeniu valoreaza pretul de la registrari, doar potentialul ii creste valoarea. Iar eu caut intotdeauna o idee in plus care sa le mareasca potentialul astfel incat sa aiba avantaj macar un pas fata de concurenta.
Stiu ca te-au plictisit cuvintele de mai sus asa ca simplific: joaca-te si tu cu acronimele si cuvintele telescopate si sunt sigur ca o sa gasesti la fel de usor astfel de nume de domenii. Iti trebe doar putina rabdare si imaginatie.
Sau ma platesti pe mine si-ti gasesc eu cate te tine buzunarul(glumesc).
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)