studentimea.ro < 50 Eur
studentimea.ro < 50 Eur
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
De passionscouts.com (Passion Scouts) ce parere aveti? vroiam sa fac un script de dating sa pun pe el dar nu am reusit ceva care sa ma multumeasca si ma gandeam sa il vand dar depinde ce pareri primesc in privinta asta...
Dar despre domeniile din 5 litere / brandabile, pe .com, ce parere aveti ? De exemplu: driso.com, febol.com etc.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu sunt pentru domeniile al caror nume sugereaza ceva , atat prinkeyword cat si prin TLD .
O alaturare de vocale sau consoane cu o alternanta potrivita pentru a avea o sonoritate placuta , poate fi brandabila ( usor de tastat , usor de memorat si cu sonoritate placuta ) , dar nu inseamna automat ca este si valoroasa ( decat in anumite situatii ) pe piata domeniilor web .
Cu alte cuvinte , lungimea scurta a domeniului si sonoritatea placuta sunt binevenite , dar numai cu aceste caracteristici nu putem vorbi de un domeniu valoros .
Bogdan, eu sunt un fan al trucurilor cu cuvinte cheie din numele domeniilor. Dupa ce m-am jucat cu cateva mii de domenii, asta e sinugurul lucru in plus pe care-l mai poti folosi, restul il cunoaste toata lumea. Eu am vandut un domeniu care avea 3 cuvinte cheie din aceeasi nisa in el, el insusi fiind un cuvant, iar tipul care l-a luat a pus doar aplici de tavan pe el si a dat lovitura.
In cazul tau, ai avea urmatoarele cuvinte: aparate, apa, rate, apara-te. Asa ca pentru cineva care vrea un site despre aparate (ceva legat de apa, gen filtre de apa) in rate, sunt 3 cuvinte cheie care ofera un avantaj.
Eu ii dau nota 8 si o valoare de 150$.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cu parere de rau, da, este confidential, pentru ca eu vand idei si in 99% din cazuri se semneaza clauze de confidentialitate iar pentru mine e ca si cand n-ar exista pentru ca daca s-ar face publica le-ar clona oricine si si-ar pierde valoarea.
Orice nume de domeniu valoreaza pretul de la registrari, doar potentialul ii creste valoarea. Iar eu caut intotdeauna o idee in plus care sa le mareasca potentialul astfel incat sa aiba avantaj macar un pas fata de concurenta.
Stiu ca te-au plictisit cuvintele de mai sus asa ca simplific: joaca-te si tu cu acronimele si cuvintele telescopate si sunt sigur ca o sa gasesti la fel de usor astfel de nume de domenii. Iti trebe doar putina rabdare si imaginatie.
Sau ma platesti pe mine si-ti gasesc eu cate te tine buzunarul(glumesc).
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
O parere despre informatii.net va rog ... totul e luat pe toate extensiile premium
Va multumesc!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Am luat zilele trecute la sugestia lui Broscoi (caruia ii multumesc din nou) pariazaonline.com . As dori daca se poate o estimare (am de gand sa-l dezvolt oricum, dar mai mult vreau sa vad parerile voastre pentru a le compara cu a mea).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)