Pagina 6 din 94 PrimulPrimul ... 456781656 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

studentimea.ro < 50 Eur
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    38

Implicit

De passionscouts.com (Passion Scouts) ce parere aveti? vroiam sa fac un script de dating sa pun pe el dar nu am reusit ceva care sa ma multumeasca si ma gandeam sa il vand dar depinde ce pareri primesc in privinta asta...
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Dar despre domeniile din 5 litere / brandabile, pe .com, ce parere aveti ? De exemplu: driso.com, febol.com etc.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Dar despre domeniile din 5 litere / brandabile, pe .com, ce parere aveti ? De exemplu: driso.com, febol.com etc.
    Eu sunt pentru domeniile al caror nume sugereaza ceva , atat prinkeyword cat si prin TLD .
    O alaturare de vocale sau consoane cu o alternanta potrivita pentru a avea o sonoritate placuta , poate fi brandabila ( usor de tastat , usor de memorat si cu sonoritate placuta ) , dar nu inseamna automat ca este si valoroasa ( decat in anumite situatii ) pe piata domeniilor web .
    Cu alte cuvinte , lungimea scurta a domeniului si sonoritatea placuta sunt binevenite , dar numai cu aceste caracteristici nu putem vorbi de un domeniu valoros .

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Nu te astepta la castiguri ca la premium domains, dar cu siguranta poti sa faci profit consiederabil cu ele.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    broscoi, haos, la cât ați estima domeniul aparate.net?
    Bogdan, eu sunt un fan al trucurilor cu cuvinte cheie din numele domeniilor. Dupa ce m-am jucat cu cateva mii de domenii, asta e sinugurul lucru in plus pe care-l mai poti folosi, restul il cunoaste toata lumea. Eu am vandut un domeniu care avea 3 cuvinte cheie din aceeasi nisa in el, el insusi fiind un cuvant, iar tipul care l-a luat a pus doar aplici de tavan pe el si a dat lovitura.

In cazul tau, ai avea urmatoarele cuvinte: aparate, apa, rate, apara-te. Asa ca pentru cineva care vrea un site despre aparate (ceva legat de apa, gen filtre de apa) in rate, sunt 3 cuvinte cheie care ofera un avantaj.

Eu ii dau nota 8 si o valoare de 150$.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Bogdan, eu sunt un fan al trucurilor cu cuvinte cheie din numele domeniilor. Dupa ce m-am jucat cu cateva mii de domenii, asta e sinugurul lucru in plus pe care-l mai poti folosi, restul il cunoaste toata lumea. Eu am vandut un domeniu care avea 3 cuvinte cheie din aceeasi nisa in el, el insusi fiind un cuvant, iar tipul care l-a luat a pus doar aplici de tavan pe el si a dat lovitura.

In cazul tau, ai avea urmatoarele cuvinte: aparate, apa, rate, apara-te. Asa ca pentru cineva care vrea un site despre aparate (ceva legat de apa, gen filtre de apa) in rate, sunt 3 cuvinte cheie care ofera un avantaj.

Eu ii dau nota 8 si o valoare de 150$.

La ce nume de domeniu te referi cand spui ca a dat lovitura ? ( asta daca nu e confidential cum am vazut ca se poarta pe seopedia )

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de sergiuliano Vezi Post
    La ce nume de domeniu te referi cand spui ca a dat lovitura ? ( asta daca nu e confidential cum am vazut ca se poarta pe seopedia )
    Cu parere de rau, da, este confidential, pentru ca eu vand idei si in 99% din cazuri se semneaza clauze de confidentialitate iar pentru mine e ca si cand n-ar exista pentru ca daca s-ar face publica le-ar clona oricine si si-ar pierde valoarea.

Orice nume de domeniu valoreaza pretul de la registrari, doar potentialul ii creste valoarea. Iar eu caut intotdeauna o idee in plus care sa le mareasca potentialul astfel incat sa aiba avantaj macar un pas fata de concurenta.

Stiu ca te-au plictisit cuvintele de mai sus asa ca simplific: joaca-te si tu cu acronimele si cuvintele telescopate si sunt sigur ca o sa gasesti la fel de usor astfel de nume de domenii. Iti trebe doar putina rabdare si imaginatie.

Sau ma platesti pe mine si-ti gasesc eu cate te tine buzunarul (glumesc).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

O parere despre informatii.net va rog ... totul e luat pe toate extensiile premium

Va multumesc!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Am luat zilele trecute la sugestia lui Broscoi (caruia ii multumesc din nou) pariazaonline.com . As dori daca se poate o estimare (am de gand sa-l dezvolt oricum, dar mai mult vreau sa vad parerile voastre pentru a le compara cu a mea ).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 6 din 94 PrimulPrimul ... 456781656 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •