Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Alegere nume domeniu

Afișare hibrid

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Cristi-eu cred ca numele domeniului are o importanta foarte mare indiferent de faptul ca prin site se vand produse pentru "oameni destepti" sau un "produs pe care oamenii il cumpara o data la 5-20 de ani" .
    Marius Cristian -Ceea ce am afirmat despre scopul principal al numelui de domeniu este nu numai corect ci si la obiect . Poti sa nu iei in seama opiniile mele , sa le consideri divagatii , dar eu am speranta ca exista useri de pe acest forum pentru care consideratiile mele sunt utile sau care ma vor contrazice , insa cu argumente .
    Succes cu siteul orice varianta ai alege !

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Cristi-eu cred ca numele domeniului are o importanta foarte mare indiferent de faptul ca prin site se vand produse pentru "oameni destepti" sau un "produs pe care oamenii il cumpara o data la 5-20 de ani" .
    Marius Cristian -Ceea ce am afirmat despre scopul principal al numelui de domeniu este nu numai corect ci si la obiect . Poti sa nu iei in seama opiniile mele , sa le consideri divagatii , dar eu am speranta ca exista useri de pe acest forum pentru care consideratiile mele sunt utile sau care ma vor contrazice , insa cu argumente .
    Succes cu siteul orice varianta ai alege !

Chiar daca nu le consider utile pentru cazul meu, sunt de apreciat comentariile tale. Dpdv interventiile tale au fost, chiar daca nu la obiect, totusi cele mai bune.

PS: interesanta clasificarea vizitatorilor facuta de serbancc; ei pot fi femei sau "oameni destepti".
    Iarta-l Diana.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alegere nume domeniu
    De Marius Cristian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th August 2009, 23:23
  2. Sfaturi alegere domeniu.
    De octavro14 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th September 2007, 09:50
  3. Alegere nume:nume.ro vs. enume.ro
    De wrc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th June 2007, 20:21
  4. Ajutor la alegere nume domeniu
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th August 2006, 10:34
  5. Alegere nume domeniu
    De wrc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 27th October 2005, 15:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •