Salutari,
Aveti recomandari pentru registrar domenii .ro? Aici sunt o multime https://rotld.ro/registrar-list/, dupa ce criterii alegeti?
Multumiri anticipate!
Salutari,
Aveti recomandari pentru registrar domenii .ro? Aici sunt o multime https://rotld.ro/registrar-list/, dupa ce criterii alegeti?
Multumiri anticipate!
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
strict pentru domenii nu prea sunt motive de recomandari. adica nu e implicata nicio chestie tehnica care ar putea face diferenta.
la ce trebuie sa fii atent ar fi ca domeniul sa fie luat pe numele tau dar nu cred ca mai face cineva smecherii de genul asta.
ti-as recomanda direct rotld (mai de incredere decat direct de la sursa nu exista).
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Eu lucrez cu Romarg, SRV, TLH si Gazduire.ro. Toti sunt la fel de buni, cu un mic plus pentru cei de la SRV care raspund aproape instantaneu la orice sesizari.
Eu recomand direct la rotld daca e un proiect important, daca nu, poti cumpara mai ieftin de la edomenii, hostico si asa mai departe.
Multumesc tuturor.
N-am specificat, dar pe mine ma intereseaza prelungirea pentru domenii .ro (inregistrate acum mai mult de 5 ani si destul de multe la numar), scuze pentru postarea incompleta.
Sunt satul de Rotld si de profesionalismul lor, vreau un cont in care sa am toate domeniile, sa pot plati prelungirea "in bulk", sa mi le pot organiza mai eficient, nu sa ma loghez pentru fiecare in parte.
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
oricine cu vechime pe piata gen mxhost, edomenii, webfactor, gazduire ar fi ok
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Nu conteaza asa mult registrarul, pretul este important. - domeniul la orice registrar l-ai transfera, tot tu ai dreptul de folosinta.
Daca ai multe domenii te pot ajuta eu cu un pret bun.
Hosterion, 6 euro domeniu .ro cu plata anuala.
La rotld nu merita. Preț mare, interfață de administrare slaba. Eu am la hostage si sunt mulțumit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Presupun ca sunt 6E/an (7E/an la reinnoire) + TVA. Nu am mers cu un test de comanda pana la capat ca sa aflu.
Se pare ca sunt destul de in urma cu stirile: "Începând cu 1 noiembrie 2016 Elvsoft SRL își schimbă denumirea în Hosterion SRL.".
Am avut multi ani vps-uri la ei si am fost foarte multumit.
Saptamana trecuta am cumparat 4 domenii de la clausweb (era cel mai bun pret gasit de mine: .RO fara gazduire 7.38 €/1 an), dar e bine de stiut pentru urmatoarele si pentru valul de reinnoire al domeniilor vechi.
Merci!
Nu mai CAUT content writer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)