7th December 2018, 12:33
3 out of 3 members found this post helpful.
Salut! Sunt firme care au acces la API la rotld si in secunda 1 dupa ce a expirat il cumpara.
Fa-ti cont pe eureg.ro si cu ajutorul lor iti poti cumpara domeniile dorite imediat dupa ce expira..
Te mai costa in plus vreo 20de euro partea lor (in caz ca nu mai doreste nimeni domeniul, ca e cu licitatie - 20e fiind suma minima), fata de pretul domeniului, insa stii sigur ca il iei.
7th December 2018, 14:33
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
catalinux19
Te mai costa in plus vreo 20de euro partea lor (in caz ca nu mai doreste nimeni domeniul, ca e cu licitatie - 20e fiind suma minima), fata de pretul domeniului, insa stii sigur ca il iei.
De-ar fi asa usor..
ce bine ar fi!
7th December 2018, 15:21
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
AntonioTony
De-ar fi asa usor..

ce bine ar fi!
Subtil, dar ai dreptate
Albert Einstein. Sa am si eu ceva inteligent in semnatura.
7th December 2018, 16:03
7th December 2018, 16:16
1 out of 1 members found this post helpful.
Am luat câteva domenii după ce au expirat pe GoDaddy. Am intrat în licitație în mometul expirării - dădeai mai mult, era în curtea ta; dădea altul mai mult, erai informat. Dacă cineva licita aproape de termenul limită al licitației, se prelungea automat cu 2 minute de la ultimul bid (dacă îmi amintesc bine). Totul transparent, organizat.
ROTLD nu face altceva decât ce se face în toate domeniile - o procedură care lasă loc de ceva ciupeală, de aranjamente. Țară de căcat.