Domeniile nu sunt sterse la ora 00:01. Ele expira pe parcursul zilei treptat.
Alte siteuri precum EUREG sunt securebackorder.com, abonet.ro, gazduire.net, domainrecover.net ele se bat intre ele sa captureze domenile.
Dar cei mai tari sunt samsari de Bulgari Tool.Domains = securebackorder.com
Ultima modificare făcută de Razvan Badu; 7th December 2018 la 23:37.
Am patit asta cu ROTLD - ele expira dimineata la ora 7.... asa am pierdut un domeniul din pacate. *am intrat la ora 12 se era pe numele firmei vechi ora 1 la fel , si apoi cand m am trezit dimineata am primit e-mail la ora 7 de la ROTLD ca domeniul expira dar deja era prea tarziu ca o firma il avea deja....
Domeniile sunt eliberate intre 12-1, 1-2, 2-3 dimineata, dar am patit cu un domeniu (recent) care a fost eliberat a doua zi, pe la pranz. Fara API, fara sa apelati la firme care se ocupa de asa ceva, nu aveti cum sa puneti mana pe domeniu, decat daca nu e de mare interes. Faza e ca mai sunt si cei care rezerva domenii (sitex), fara sa le cumpere.
stie cineva la domeniile .ro din doua litere pana la cat se ajunge oare la o licitatie... pana acum eram blocat la 500e sa licitez... si nu am reusit sa iau nici o licitatie din 2![]()
Cine mai crede ca poti sa cumperi domenii asa moka , fara bataie, e un mare naiv.
Si inca la noi e nimic fata de bataliile care se dau in alte tari, ia uitati-va la backorder pentru DE:
![]()
Da sa zicem... dar mai interesant e ca si daca castigi licitatii pe eureg... aia de la tool.domains is mai buni... si le iau mai rapid decat eureg![]()
Tot de aici de pe forum am aflat si eu de eureg nu de mult si am luat 4 domenii prin ei pana acum... domeniile care nu sunt asa cautate e relativ usor... le cam prind pe toate la capturare... cele care sunt cautate e mai greu... ori se liciteaza mult... ori nu castigi licitatia pt ca ultimul care liciteaza in 30 minute castiga... ori nu captureaza ei domeniul... dar merita incercat oricum![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)