Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Chiar daca ai cumpara gazduire, oricum pretul "cel preferential" este valabil doar pentru domeniul principal, nu pentru toate websites gazduite in contul respectiv.
Oricum diferenta e mica, la 100 de domenii scade cu 80 Euro / an. Ipotetic si in gluma, 100 pachete de gazduire la ei te scot mult mai scump.![]()
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Din acesta cauza am specificat initial pretul fara gazduire. Si asa am si cumparat.
Deocamdata am vazut pe site ca pretul este de 7E/an a reinnoire.
E specificat si promotional, dar pana la urma chiar daca nu ar fi promotie nu sunt obligati sa il mentina si peste un an.
E bun si acest pont.
Nu mai CAUT content writer
Aruncati o privire si pe la spatiul.ro. Am gazduire la ei si sunt multumit dar domeniile inca nu le-am transferat. Probabil o s-o fac in curand: https://www.spatiul.ro/domenii/
Nu stiu cum sunt ceilalti, insa asta patesc eu acum cu mxhost:
Am inregistrat acum multi ani niste domenii la mxhost, iar acum vreau sa le mut pe toate la alt register, iar cand le-am cerut cheia de autorizare de transfer, mi-au spus ca domeniile sunt pe numele lor, iar ca sa fie transferate pe numele meu trebuie sa platesc 13,9 Euro + TVA pentru fiecare domeniu. Ei spun ca asa erau termenii si conditiile pe vremea aia.
Probabil in aceeasi situatie sunt multi altii care au cumparat domenii de la mxhost acum 3-4-5 ani.
Cum vine asta? Am platit domeniul ca sa fie pe numele lor, iar acum imi cer bani ca sa il transfere pe numele meu? De ce sa imi ceara bani? Ca sa imi forteze mana sa las domeniile la ei?
Nu stiu ce parere aveti voi, insa mie nu mi se pare normal sa se intample asta. Ce pot face? La cine sau la ce institutie sa apelez sa imi puna astia domeniile MELE pe numele meu?![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Asa am patit si eu cu un domeniu cumparat si inregistrat prin ei. N-am rezolvat inca pentru ca doar ce platisem pentru inca 1 an si ei vroiau sa platesc suma de mai sus.
da, e dubios daca ai platit pe ideea de "pe viata"
daca a fost inregistrat cu plata pe an (care de fapt era un giumbusluc tehnic pe care si edomenii l-au implementat inainte de a exista sistemul de plata pe an) nu mi se pare injust
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)